نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از وب سرویس PHP در ASP.Net

  1. #1

    استفاده از وب سرویس PHP در ASP.Net

    سلام دوستان من میخوام از وب سرویس سایت www.Iranmarketcenter.com که با PHP میباشد برای سایت خودم www.PersianDivX.net استفاده کنم که با ASP.Net نوشته شده در پائین صفحه کد PHP که شرکت به من داده رو میزارم راهنمائیم کنید چه جوری دیتا ها رو به این وبسرویس ارسال کنم و ازش خروجی بگیرم؟؟؟

    <?php

    class Factor
    {
    private $Username;
    private $Password;
    private $ProductCount;
    private $ProductSumPrice;
    private $ProductSumWeight;
    private $SendPrice;
    private $ProductsQuery;
    private $CustomerQuery;
    private $FactorKey;
    private $SendType;
    private $URL;

    function Factor($username,$password,$SendType=0)
    {
    $this->ProductCount=0;
    $this->SendType=$SendType;
    $this->ProductSumPrice=0;
    $this->SendPrice=0;
    $this->Username=$username;
    $this->Password=$password;
    $this->URL="http://30ds.com/Webservice/";
    }

    function ProductAdd($PID,$Name,$Price,$Weight,$Count)
    {
    $this->ProductsQuery.="$PID^$Name^$Price^$Weight^$Count; ";
    $this->ProductCount++;
    $this->ProductSumPrice+=($Price*$Count);
    $this->ProductSumWeight+=($Weight*$Count);
    return true;
    }

    function Customer( $name, $l_name , $company , $tel_job , $tel_home , $tel_mobile , $email , $zipcode , $address , $comment , $id_ostan , $id_shahr)
    {
    $this->CustomerQuery = "name=$name"
    ."&l_name=$l_name"
    ."&company=$company"
    ."&tel_job=$tel_job"
    ."&tel_home=$tel_home"
    ."&tel_mobile=$tel_mobile"
    ."&email=$email"
    ."&zipcode=$zipcode"
    ."&address=$address"
    ."&comment=$comment"
    ."&id_shahr=$id_shahr"
    ."&id_ostan=$id_ostan";
    }

    function GetSendPrice() // 0 --> pishtaz , 1 --> sefareshi , 2 --> payk motori
    {
    $GetString=curl_init();
    $params="Username=$this->Username"
    ."&Password=$this->Password";

    $params.="&ProductSumPrice=$this->ProductSumPrice"
    ."&ProductSumWeight=$this->ProductSumWeight"
    ."&SendType=$this->SendType";

    curl_setopt ( $GetString , CURLOPT_URL, "http://30ds.com/Webservice/?SendPrice");
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_POSTFIELDS, $params);
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $this->SendPrice = curl_exec($GetString);
    curl_close ( $GetString );
    return $this->SendPrice;
    }

    function SendCard()
    {
    $GetString=curl_init();

    $params="Username=$this->Username"
    ."&Password=$this->Password"
    ."&SendType=$this->SendType"
    ."&ProductsQuery=$this->ProductsQuery"
    ."&$this->CustomerQuery";

    curl_setopt ( $GetString , CURLOPT_URL, "$this->URL?Card");
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_POSTFIELDS, $params);
    curl_setopt ( $GetString, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $this->FactorKey = curl_exec($GetString);
    curl_close ( $GetString );
    return $this->FactorKey;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : سه شنبه 17 اردیبهشت 1387 در 22:10 عصر

  2. #2
    اگه کنترل پنلتون از نوع پلسک باشه از مدیر هاستتون بخواید ماژوله PHP رو روی اون اگه نصب نیست, نصب کنه فایل های php هم قابل اجرا می شند

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این سرویسی که اون همکارتون بهتون داده مبتنی بر Soap Web Service ها و استاندارد نیست، بلکه با پاس کردن یک سری پارامتر به یک URL کار میکنه. بنظر میاد سوادشون خیلی ابتدایی بوده.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از وب سرویس PHP در ASP.NET

    سلام
    من مي خوام از طريق وب سايتم که به زبان ASP نوشته شده ، از وب سرويس يه سايت ديگه که PHP هستش استفاده کنم . به چه روشي ميتونم اين کار رو انجام بدم ؟
    نمونه کدي که شرکت وب سرويس داره اينجوريه :

    $option=array('login'=> "PanelUsername",'password'=> "WebServicePassword");
    $client = new SoapClient("http://www.webimc.info/Webservice/wsdl.php",$option);
    try{
    $response = $client->GetSendPrice(30000,200,51,8,0);
    $response = $client->RegisterOrder( "man" , "human" , "05111234567" , "05117654321" , "1234567" , "123456789" , "human@example.com" , "56789" , "mashhad" , "hello" ,"41" ,"14" ,"49^Windows Vista Home Edition^25000^100^1" , 0 );
    echo $response;
    }
    catch (SoapFault $sf) {
    echo $sf->faultcode."\n";
    echo $sf->faultstring."\n";
    }

  5. #5

    نقل قول: استفاده از وب سرویس PHP در ASP.Net

    آقای Peysab تونستی جوابی بگیری؟
    منم همین مشکل رو با وب سرویس mihannic دارم. نمی دونم چطور تو .net ازش استفاده می شه کرد.
    کسی از دوستان اگه راهنمایی کنه خیلی خوب می شه.
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •