نمایش نتایج 1 تا 40 از 135

نام تاپیک: نكاتی در مورد برنامه نويسي در Visual Basic

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: نكاتي براي برنامه نويسان Visual Basic

    پخش فايلهاي Wav در ويژوال بيسيك


    اين بخش توضيح مي دهد چگونه يك فايل صوتي شكل موجي (.wav) را در ويژوال بيسيك پخش كنيد.

    استفاده از تابع SndPlaySound
    اين تابع API امكان پخش فايلهاي صوتي را در برنامه كاربردي فراهم مي سازد.

    پارامتر هاي تابع

    SND_ASYNC
    تابع بعد از پخش فايل فورا باز مي گردد و فايل به صورت آسنكرون پخش مي شود.

    SND_LOOP
    با پارامتر SND_ASYNC استفاده مي شود . پخش فايل بصورت دوره اي تا زمان فراخواني تابع SndPlaysound با پارامتر اول برار Null پخش مي شود.

    SND_MEMORY
    فايل پخش شده در حافظه ذخيره شده است.

    SND_NODEFAULT
    اگر فايل مشخص شده پيدا نشد تابع بر مي گردد و صوت پيش فرض پخش مي شود.

    SND_NOSTOP
    اگر فايل شروع به پخش كرده باشد تابع بدون پخش صورت مشخص شده بر مي گردد.

    SND_SYNC
    تابع تا هنگامي كه پخش فايل صوتي تمام نشده بر نمي گردد.

    برنامه نمونه
    پروژه جديدي را ايجاد نماييد.
    جملات Declare و Constant زير را به بخش معرفيهاي عمومي FORM1 اضافه كنيد:

    Private Declare Function SndPlaysound Lib "Winmm.dll" alias "sndplaysoundA" (Byval Ipszsoundnamd as string , Byval uFlags as long )as long

    Const SND_SYNC = &H0
    Const SND_NODEFAUT = &H2

    يك CommandButton به فرم خود اضافه كنيد به طور پيش فرض Command1 ايجاد ميشود .
    كد زير را در رويداد Click كنترل Command1 وارد كنيد:

    Private Sub Command1_Click ()
    Dim X as Long
    X = SndPlaySound(C:\Windows\Media\tada.wave", SND_SYNC Or SND_NODEFAULT )
    END SUB

    برنامه نمونه را با فشار دادن كليد F5 اجرا كنيد . با كليك روي دكمه فرمان ، فايل TADA.WAV پخش ميشود.

    فايل PDF اين آموزش در ضميمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : یک شنبه 10 آذر 1387 در 02:08 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Lightbulb نقل قول: نكاتي براي برنامه نويسان Visual Basic

    با استفاده از كد زير در هر كجاي كد برنامه تون مي تونيد چك كنيد كه آيا كليد خاصي فشرده شده يا نه؟


    Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer 'Key press API
    Private Sub t_Timer()
    If GetAsyncKeyState(vbKeyUp) <> 0 Then
    END
    End If
    END SUB


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •