نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: امکان استفاد ه از API در Python هست ؟

  1. #1

    Question امکان استفاد ه از API در Python هست ؟

    سلام دوستان
    آیا امکان استفاد ه از API و یا توابع مشابهی در Python هست ؟

  2. #2
    سلام
    بله ! نوع API چی هست ؟ در چه سیستم عاملی ؟ کمی بیشتر توضیح بدید .

  3. #3
    منظورم یه چیزی تو مایه های APi های بکار رفته در فایل های Dll , ... ویندوز که با C++‎ ساخته شدن .

  4. #4
    سلام
    بله ! نوع API چی هست ؟ در چه سیستم عاملی ؟ کمی بیشتر توضیح بدید .
    -----------------------
    خوب اگه می شه طرز نوشتنشون چطوری هست ؟

  5. #5
    سلام
    بله . همونطور که گفتم امکان پذیر هست و حتی خیلی راحتتر و واضح تر از بقیه زیان ها !!
    برای مثال

    import ctypes
    kernel32 = ctypes.windll.kernel32
    kernel32.APINAME


    این از کتابخانه kernel32.dll استفاده می کنه . می شه یک dll رو با هر زبانی نوشت و به همین صورت ازش استفاده کرد . برای اطلاعات بیشتر :

    http://python.net/crew/theller/ctypes/tutorial.html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •