نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دسترسی به فایل های موجود در سورس برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    دسترسی به فایل های موجود در سورس برنامه

    چطور میشه به فایل هایی که در سورس برنامه اضافه کردیم دسترسی داشته باشیم
    مثلا یک فولدر ایجاد کرم به اسم sound و داخلش فایل wav چطور به اون دسنرسی داشته باشم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    فرض کن در جایی که فایل اجرایی برنامه ات وجود داره، پوشه ای به نام img هست، با این نمونه کد میتونی به پوشه ی img دسترسی داشته باشی :
    string path = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "..\\img\\winter.jpg";
    this.pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(path);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    ایرورو میده
    متن ایررور
    Please be sure a sound file exists at the specified location.
    ایررور واضحه ، اما بی ربط
    چرا ؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Arrow



    using System.Media;




    string path = Application.StartupPath +" \ \ Esme file;"
    SoundPlayer test = newSoundPlayer(path);
    test.Play();


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    ممنون بابت کد
    اما پخش فایل wave رو بلدم
    مشکل جای دیگست
    مشکل اون ایررور

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    من دقیقا همین کد رو اجرا کردم، چطور خطا میده ؟
    برنامه رو در مد Debug اجرا و Trace کن ببین، مقداری که به متغیر path تخصیص داده میشه درست هست یا نه.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368
    codet رو ميتونى بزنى اينجا اين كه اينجاست مشكلى نداره راحت كار ميكنه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    مشکل پیدا شد

    من از قسمت Solution Explorer یک NewFolder به برنامه اضافه کردم و فایل های wave رو داخلش Add کردم
    خب اون فولدر در پوشه Debug قرار نگرفته بلکه در پوشه کلی (2 تا قبل تر از Debug ) هست

    برای این چه باید کرد ، حتما راهی برای آدرس دهی به اون وجود داره؟

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Arrow

    خوب چرا تو خود Resources نميگذارى ؟ راحت از همون جا هم صداش كنى بخونه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    خوب چرا تو خود Resources نميگذارى ؟ راحت از همون جا هم صداش كنى بخونه
    البته
    اما چه ایرادی داره یه چیز جدید یاد بگیریم

    همکنون نیازمند تجارب شما هستیم

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Arrow

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    البته
    اما چه ایرادی داره یه چیز جدید یاد بگیریم

    همکنون نیازمند تجارب شما هستیم
    .............................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    شما تو این برنامه یک فولدر دیگه Add کنید و داخلش چیزی بریزید
    حالا چطور می تونید به فولدری که ایجاد کردید دسترسی داشته باشید ؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    شما تو این برنامه یک فولدر دیگه Add کنید و داخلش چیزی بریزید
    حالا چطور می تونید به فولدری که ایجاد کردید دسترسی داشته باشید ؟؟؟
    دوست عزیز من که راهش رو در پست 2 بهت گفتم، کافیه اون پوشه رو در جایی که برنامه ات داره اجرا میشه (معمولا پوشه ی Debug) کپی کنی.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008
    خواستم یه چیز جدید یاد بگیرم

    البته ظاهرا کسی میلی به تغییر اندوخته هاش نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •