نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه استفاده DLL در برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rasoolgh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    88

    Question نحوه استفاده DLL در برنامه

    سلام
    میخواستم بدونم چطور میشه یه فرم از یه برنامه پایگاه دادهای رو تو یه DLL قرار داد در مورد فرمهای معمولی این کار راحت است ولی در فرمهایی که حتما باید کانکشنشون رو به پایگاه داده از یه فرم دیگه استفاده کنند (Data Modal) این کار باید چطور انجام بشه؟
    با تشکر

  2. #2
    می تونید شی مربوطه را بصورت یک Pointer به DLL پاس بدید و در DLL آن را به نوع مورد نظر خودتون Type Cast کنید. مثلا:
    برنامه procedure زیر را از DLL فراخوانی میکنه.

    procedure ShowInsertForm(ExternalDataSource : Pointer); stdcall;


    DLL فرم مربوطه را لود کرده و خصوصیت DataSource از کامپوننت های Data-aware (مثل DBEdit, DBGrid و...) را با این شکل تنظیم میکنه:

    frmInsert.DBGrid1.DataSource := ExternalDataSource as TDataSource;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •