نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: لیست دستورات Mysql قابل استفاده در PHP

  1. #1

    لیست دستورات Mysql قابل استفاده در PHP

    سلام
    من لیست دستورات mysql که در php استفاده میشه را با توضیحات می خام.
    با تشکر

  2. #2
    منظورت از دستورات همون دستورات sql هست یا توابعی که برای mysql در php هست؟

  3. #3

  4. #4
    توابعی که برای mysql در php

  5. #5
    البته با توضیحات فارسی میخام

  6. #6
    توابعی که در این زمینه وجود دارند زیاد است (حدود 44 تا)
    من فقط مهمترین آنها رو که به ذهنم رسید برات گذاشتم و خودم شخصاً تابحال فقط از همین ها استفاده کردم
    mysql_pconnect($hostname,$username,$pass);
    /*برای اتصال به دیتابیس استفاده میشود
    پارامتر های آن به ترتیب
    نام هاست
    نام کاربری
    پسورد
    */

    mysql_select_db($dbname);
    /* دیتابیس را انتخاب میکند
    $dbname نام دیتابیس را مشخص میکند
    */

    $result=mysql_query($sql);
    /* $sql همون دستورات اسکیوال می باشد
    $result در تابع های دیگر استفاده میشود
    */

    mysql_num_rows($result);
    //تعداد رکوردهای سلکت شده را بر میگرداند

    mysql_fetch_array($result);
    /*
    اولین رکورد حاصل از دستور سلکت را درون یک آرایه قرار میدهد. اگه دومی رو هم خواستی دوباره تابع رو فراخوانی کن و ....
    اندیس آرایه همون نام فیلد هر رکورد میباشد

    */

    mysql_close();//mysql رو میبنده

    $string=mysql_escape_string($string);
    //برای امنیت بیشتر ورودی هایی که از کاربر میگیری رو اول از این تابع عبور بده بعد در دستورات اسکیول استفاده کن

  7. #7

    نقل قول: لیست دستورات Mysql قابل استفاده در PHP

    میشه بفرمائید اگر بخواهیم از طریق php دستورات اتصال جداول mysql را اجرا کنیم چکار باید کرد.دستوری مثل زیر مثلا
    R1 JOIN R2 ON criteria
    آیا باید از دستور mysql_query استفاده کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله pooyamakarachi : شنبه 18 شهریور 1391 در 13:40 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: لیست دستورات Mysql قابل استفاده در PHP

    یه سرچ میزدید.

    در اینجا اکثر دستورات به صورت فارسی توضیح داده شده :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ighlight=mysql

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •