نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Java.lang.NullPointerException in EClipse

  1. #1

    Java.lang.NullPointerException in EClipse

    پلاگین لیسپ برای اکلیپس رو نصب کردم
    ولی در محیط اکلیپس به خطایی که در تصویر پیوست کردم برمیخورم

    جاوا رو هم از داخل لیست حذف و اضافه اوبونتو نصب کرده ام . و خروجی دستور java -version به این صورت است :

    java version "1.6.0"
    OpenJDK Runtime Environment (build 1.6.0-b09)
    OpenJDK 64-Bit Server VM (build 1.6.0-b09, mixed mode)


    لطفا راهنمایی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    Thumbs down

    1. هنوز نتونستم مشکلم رو حل کنم .
      هم در لینوکس اوبونتو امتحان کردم و هم در ویندوز سرور .

      از بین شما کسی هست که اکلیپس استفاده کنه تا بتونه این مورد رو بیزحمت برای من چک کنه ؟

      نحوه راه اندازی اون پلاگین ساده هست و قدم به قدم در اینجا توضیح داده شده :
    2. Start Eclipse and choose the menu 'Help/Software Update/Find and Install'. Select the checkbox 'Search for new features to install' and press the 'Next' button.
    3. From the dialog 'Update sites to visit' press the button 'Add update site' or 'New Remote Site'.
    4. Enter "Cusp update site" in the 'Name' field and the value 'http://www.paragent.com/lisp/cusp/update/' into the 'URL' field of the 'New Update Site' dialog. Press the OK button.
    5. Expand 'Cusp update site', select the checkbox 'Cusp' and press the 'Next' button.
    6. Accept the lincense agreeement, and press 'Next' button.
    7. Unselect SBCL and/or Lisp Libraries if you don't want these optional components be installed, press 'Next' and then 'Finish' buttons to install Cusp and accept to restart Eclipse



    1. .


    Or, if you prefer to do things manually, choose the appropriate download and unzip it to your eclipse directory.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •