نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Windows namespace in mono

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار unix_svr4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    102

    Windows namespace in mono

    سلام

    به تازگی به دنیای net. پیوستم. می خواستم بدانم چگونه در سیستم عامل های nix* بوسیله پروژه mono شرکت novell برنامه های مبتنی بر GUI بنویسیم. در سیستم عامل Windows بوسیله فضای نام Windows می توان این کار را کرد. ولی متاسفانه گویا در پروژه mono این فضای نام وجود ندارد.
    لطفا بگویید چگونه می توانیم در mono برنامه های مبتنی GUI بنویسیم.

    متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: Windows namespace in mono

    در مونو این فضای اسمی وجود دارد.
    mono
    mono-addin
    gtk#
    gtk#sourceview
    monodoc
    monodevelop

    و چند تا خرت و پرت دیگه نصب کنید می تونید با #C در گنو/لینوکس برنامه بنوسید یا حتی برنامه هایی رو که قبلاً برای ویندوز نوشتید اجرا کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: Windows namespace in mono

    آیا مونو .net3.5 را هم پشتیبانی می کند؟
    و در مورد این پرسش بیشتر توضیح بدهید؟

  4. #4

    نقل قول: Windows namespace in mono

    سلام،
    من این بسته ها رو روی fedora 9 دارم :

    mono-addins-0.3-5.fc9.i386
    mono-data-sqlite-1.9.1-2.fc9.i386
    mono-winforms-1.9.1-2.fc9.i386
    mono-data-1.9.1-2.fc9.i386
    mono-extras-1.9.1-2.fc9.i386
    mono-core-1.9.1-2.fc9.i386
    mono-web-1.9.1-2.fc9.i386


    وقتی این برنامه رو اجرا می کنم :

    using System;
    using System.Windows.Forms;

    public class HelloWorld : Form
    {
    static public void Main ()
    {
    Application.Run (new HelloWorld ());
    }

    public HelloWorld ()
    {
    Text = "Hello Mono World";
    }
    }

    این ارور رو میده :

    HelloWorld.cs(2,14): error CS0234: The type or namespace name `Windows' does not exist in the namespace `System'. Are you missing an assembly reference?
    Compilation failed: 1 error(s), 0 warnings


    آیا مونو رو باید config کنم یا بسته ای بهش اضافه کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار unix_svr4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    102

    نقل قول: Windows namespace in mono

    دوست عزیز
    شما نیاز به Config کردن خاصی برای اجرای برنامه های Windows Form Based ندارید. فقط باید یک فایل کتابخانه ای را که من در آدرس http://hotjava.persiangig.ir/linux/lib دانلود کنید و آنرا در پوشه lib مونو کپی کنید. سپس می توانید تمام برنامه هایی که مبتنی بر Form هستند رو اجرا کنید و لذت ببرید.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: Windows namespace in mono

    سلام
    دستتون درد نکنه و ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •