نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مقالات جاوا JSP, Servlet

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    مقالات جاوا JSP, Servlet

    Servlet Programming
    سرويس گيرنده وب
    پروتکل HTTP
    حامل های وب و برنامه های وب
    مروری بر Java Servlet API
    پيکربندی سرولت
    کنترل خطا در سرولت
    چرخه حيات سرولت
    درخواست و پاسخ
    تعامل بين سرولت ها
    مثال کاربردی

    Java Server Pages
    مبانی JSP
    دستورات JSP
    اجزای Scripting
    اشياء انتزاعی JSP
    محدوده تعريف
    تگ های معادل XML
    اصول طراحی JSP
    مثال کاربردی

    JDBC
    JDBC چيست JDBC و ODBC مدل‌هاي دو لايه و سه لايه معماري JDBC درايورهاي JDBC شیء Connection شیء Statement شیءResultSet ResultSetهاي چندگانه كنترل null تاريخ و زمان كنترل خطاها شیء PreparedStatement به روز رسانی گروهی BLOB و CLOB شبه داده تراكنش‌ Stored Procedure مثال JDBC
    Session Tracking
    روش های رديابي تماس كاربر رديابي تماس کاربر در سرولت رابط HttpSession متدهاي طول حيات Session متدهاي ذخيره و بازيابي اطلاعات Session نمايش چرخه حيات Session توسط كوكي چرخه حيات Session بدون كوكي متدهاي مديريت وضعيت
    Internationalization and Localization
    عمومي سازي بومي‌سازي عمومي سازي و بومي‌سازي در زبان جاوا شناسايي اطلاعات حساس به زبان و منطقه جداسازي متن های قابل ترجمه و انتقال به Resource Bundles پيغامهاي تركيبي نمايش اعداد و پول نمايش تاريخ و زمان استفاده از قابليتهاي يوني كد مقايسه رشته ها تبديل متن های غير يوني كد نمايش اعداد استفاده از فرمتهاي از پيش تعريف شده
    www.haghgounia.com

    دست نویسندش درد نکنه

    بچه ها لینک را درست کردم دانلود کنید اینجا تشکر های پایین را هم میزارم پای نویسنده اش
    آخرین ویرایش به وسیله jeus : یک شنبه 11 مرداد 1388 در 02:38 صبح

  2. #2
    دستتون درد نکنه اگه امکان داره درمورد jforum هم مطلب قرار دهید.با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    GUI

    Horsman
    امیدوارم به دردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar GUI.rar‏ (1.26 مگابایت, 1702 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    سلام
    من نتونستم این مقالات جاوا JSP, Servlet رو دانلود کنم، فکرکنم مشکلی برای سایت www.haghgounia.com

    پیش اومده، اگه ممکنه یه بررسی بکنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    نه دوست من مشکلی نداشت
    امتحان کن اگه بازم موفق نشدی پیغام خصوصی بده که توی همین سایت بزارمش

  6. #6
    کاربر جدید آواتار Apache's Boy
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هنوز مسافرم
    پست
    12

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    از همه ممنونم

  7. #7

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    تشکر ازاین مطالب مفید.

  8. #8

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    salam man mikham bedonam exe tabdil be java ya sis mishe age mishe ye komaki konid

  9. #9

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    kei javab midid be profilam mishe baftrestid

  10. #10

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    دوستان لینک ها اشکال دارن خواشهن درست کنین من نیاز دارم.

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    45

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    دوستان آیا لینک جدیدی واسه این فایلها دارید؟لینکها خراب شده.

    ممنون.واقعا احتیاج دارم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    نقل قول نوشته شده توسط jeus مشاهده تاپیک
    Servlet Programming
    سرويس گيرنده وب
    پروتکل HTTP
    حامل های وب و برنامه های وب
    مروری بر Java Servlet API
    پيکربندی سرولت
    کنترل خطا در سرولت
    چرخه حيات سرولت
    درخواست و پاسخ
    تعامل بين سرولت ها
    مثال کاربردی

    Java Server Pages
    مبانی JSP
    دستورات JSP
    اجزای Scripting
    اشياء انتزاعی JSP
    محدوده تعريف
    تگ های معادل XML
    اصول طراحی JSP
    مثال کاربردی

    JDBC
    JDBC چيست JDBC و ODBC مدل‌هاي دو لايه و سه لايه معماري JDBC درايورهاي JDBC شیء Connection شیء Statement شیءResultSet ResultSetهاي چندگانه كنترل null تاريخ و زمان كنترل خطاها شیء PreparedStatement به روز رسانی گروهی BLOB و CLOB شبه داده تراكنش‌ Stored Procedure مثال JDBC
    Session Tracking
    روش های رديابي تماس كاربر رديابي تماس کاربر در سرولت رابط HttpSession متدهاي طول حيات Session متدهاي ذخيره و بازيابي اطلاعات Session نمايش چرخه حيات Session توسط كوكي چرخه حيات Session بدون كوكي متدهاي مديريت وضعيت
    Internationalization and Localization
    عمومي سازي بومي‌سازي عمومي سازي و بومي‌سازي در زبان جاوا شناسايي اطلاعات حساس به زبان و منطقه جداسازي متن های قابل ترجمه و انتقال به Resource Bundles پيغامهاي تركيبي نمايش اعداد و پول نمايش تاريخ و زمان استفاده از قابليتهاي يوني كد مقايسه رشته ها تبديل متن های غير يوني كد نمايش اعداد استفاده از فرمتهاي از پيش تعريف شده
    www.haghgounia.com

    دست نویسندش درد نکنه

    بچه ها لینک را درست کردم دانلود کنید اینجا تشکر های پایین را هم میزارم پای نویسنده اش
    به این منابي کسی دسترسی داره؟؟

  13. #13

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    hi
    az doostan mamnoon mishe ke chand ta manbae khoob too zamine servlet behem began
    thanks
    pls befrestin be profilam

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    لینک ها مشکل دارند

  15. #15

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    نقل قول نوشته شده توسط jeus مشاهده تاپیک
    Servlet Programming
    سرویس گیرنده وب
    پروتکل HTTP
    حامل های وب و برنامه های وب
    مروری بر Java Servlet API
    پیکربندی سرولت
    کنترل خطا در سرولت
    چرخه حیات سرولت
    درخواست و پاسخ
    تعامل بین سرولت ها
    مثال کاربردی

    Java Server Pages
    مبانی JSP
    دستورات JSP
    اجزای Scripting
    اشیاء انتزاعی JSP
    محدوده تعریف
    تگ های معادل XML
    اصول طراحی JSP
    مثال کاربردی

    JDBC
    JDBC چیست JDBC و ODBC مدل‌های دو لایه و سه لایه معماری JDBC درایورهای JDBC شیء Connection شیء Statement شیءResultSet ResultSetهای چندگانه کنترل null تاریخ و زمان کنترل خطاها شیء PreparedStatement به روز رسانی گروهی BLOB و CLOB شبه داده تراکنش‌ Stored Procedure مثال JDBC
    Session Tracking
    روش های ردیابی تماس کاربر ردیابی تماس کاربر در سرولت رابط HttpSession متدهای طول حیات Session متدهای ذخیره و بازیابی اطلاعات Session نمایش چرخه حیات Session توسط کوکی چرخه حیات Session بدون کوکی متدهای مدیریت وضعیت
    Internationalization and Localization
    عمومی سازی بومی‌سازی عمومی سازی و بومی‌سازی در زبان جاوا شناسایی اطلاعات حساس به زبان و منطقه جداسازی متن های قابل ترجمه و انتقال به Resource Bundles پیغامهای ترکیبی نمایش اعداد و پول نمایش تاریخ و زمان استفاده از قابلیتهای یونی کد مقایسه رشته ها تبدیل متن های غیر یونی کد نمایش اعداد استفاده از فرمتهای از پیش تعریف شده
    www.haghgounia.com

    دست نویسندش درد نکنه

    بچه ها لینک را درست کردم دانلود کنید اینجا تشکر های پایین را هم میزارم پای نویسنده اش

    ببخشید ولی مثل اینکه درست نشده چون اصلا بازشون نمیکنه!!!!!!!!!!!

  16. #16

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    لینک ها هنووووزم مشکل دارن

  17. #17

    Smile نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    با سلام خدمت دوستان عزیز.
    مثل اینکه اینجا کسی پاسخ گو نیست برای همین من خودم دست به کار شدم و لینک ها رو درست کردم.
    متاسفانه دوستمون سایت رو اشتباه تایپ کردن واسه همون لینک ها جواب نمیداد. این هم لینک های جدید.

    Servlet Programming

    Java Server Pages

    JDBC

    Session Tracking

    Internationalization and Localization

    آدرس سایت haghgonia.com می باشد که به اشتباه haghgounia نوشته شده بود

  18. #18
    کاربر جدید آواتار alireza19330
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    14

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    این مقاله رو من پیشنهاد میکنم البته مال خود sun می باشد و به زبان انگلیسی
    ولی خوندنش بسیار ساده است و بسیار دید خوبی می دهد:
    Web Component Development With Servlet and JSP™ Technologies

  19. #19

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    سلام دوستان یه سوال داشتم
    به نظرتون واسه طراحی سایت و وب اپلیکیشن جاوا خوبه یا php؟

  20. #20

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    سلام دوستان
    کسی لینک دانلود کتاب شروع کار با صفحات جاوا jsp مترجم صمدتقی پور انتشارات کیان رایانه ی سبز
    رو داره؟
    ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    تصمیم گرفتم نکاتی که برای طراحی صفحات فارسی وجود داره رو اینجا ذکر کنم شاید در آینده بدرد کسی بخوره ...
    اولین نکته
    شما احتیاج به هاست رایگان و یک وب سرور دارید که بتونه در خواست های جاوا را ترجمه کنه من 2 تا هاست رایگان برای تست پیدا کردم اولی : http://www.eatj.com/ دومی : http://jelastic.com/ اولی فقط apache tomcat را پشتیبانی می کنه و زیادم مناسب نیست خدماتش ولی دومی واقعاً محشره apache tomcat + glassfish و پایگاه mysql و خلاصه همه چی تمومه با گرافیک خیلی عالی من از دوم استفاده کردم .

    نکته بعدی
    شما احتیاج به یکپارچگی utf-8 دارید که من ناچاراً از تابع :
    کد:

    public static final String utf8Convert(String utf8String) throws
    java.io.UnsupportedEncodingException {
    byte[] bytes = new byte[utf8String.length()];
    for (int i = 0; i < utf8String.length(); i++) {
    bytes[i] = (byte) utf8String.charAt(i);
    }
    return new String(bytes, "UTF-8");
    }



    نحوه استفاده :

    کد:

    public String getDesc() throws UnsupportedEncodingException {
    return utf8Convert(desc);
    }


    استفاده کردم و برای اتصال و درج در پایگاه به یک همچین رشته ایی نیاز دارید :
    کد:

    jdbc:mysql://mysql-account.jelastic.servint.net/test??useUnicode=true&characterEncoding=utf-8


    که test دیتابیس ما است.
    و اول صفحات jsp باید از
    کد:

    <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>


    و
    کد :

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8" />
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>




    استفاده کنید.

    در ضمن اگر یک مقدار که هنوز به سرور ارسال نشده رو بخوهید چک کنید خطا ایجاد می شه پس اول ببنید آیا پارامتری ارسال شده یا نه که می تونید از این کد در ابتدای صفحه ی jsp خودتون استفاده کنید.
    کد:

    <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>

    <%@ page language="java" %>
    <%@ page import="java.util.*" %>
    <%
    boolean flag =false;
    int count = 0;
    while(request.getParameterNames().hasMoreElements( )){
    request.getParameterNames().nextElement();
    count++;
    if(count>1) break;
    }
    if(count>1)
    if (request.getParameter("pass").equals("anything")) flag = true;

    %>


    امید وارم به درد آیندگان بخوره....

  22. #22

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    این چرا از فصل 14 شروع شده؟ بقیه فصل ها کجاست؟

  23. #23

    نقل قول: مقالات جاوا JSP, Servlet

    سلام خسته نباشید
    لینک دانلود
    Servlet Programming

    Java Server Pages

    JDBC

    Session Tracking

    Internationalization and Localization
    خراب است لطفا تصحیح فرمایید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •