نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

  1. #1

    Smile گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    من می خوام تو برنامم یه گزینه ای داشته باشم که از طریق اون کاربر بتونه یه عکس انتخاب کنه که اون عکس مثلا بالا ی فاکتوری که برنامه چاپ می کنه قرار بگیره و با اجرای مجدد برنامه هم اون عکس سر جای خودش باشه.
    چطور می تونم این کار رو بکنم؟ضمنا من ازadodc استفاده می کنم
    ممنون از همگی

  2. #2
    بسم الله.
    یه picbox بذار و یه command dialog ویه دونه adodc . بعد از اینکه عکس رو تو picbox لود کردی با دستور Adodc1.Recordset.Save عکس رو تودیتابیس سیو کن.به همین راحتی.
    اگه بخوای برنامه رو میذارم.

  3. #3
    خیلی ممنون از پاسخ گویی تون
    اگه یه نمونه برنامه برام بزارین لطف بزرگی کردین

  4. #4
    من کدش را توخونه دارم اگه یه کم صبر کنی برات تو همین تاپیک می فرستم
    اگه بخوام یه کم برات توضیح بدهم باید بگم که باید از یه image استفاده کنی و یه کد مثل این بنویسی
    image1.picture = loadpicture(ادرس")
    که یه کم تو این ادرسش باید دقت کنی چون ادرس گیری در ویزوال این طوری است که بعضی ادرس ها را با بک اسلش نشون می ده بعضی ها را بدون ان که باید با یه دستور ایف چک بشه
    خلاصه :چند روز دیگه کدش را برات می فرستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345
    میتونی از یه image استفاده کنی و بعد با دستور save تصویر مورد نظر خودت رو تو database ذخیره کنی و برای آوردن تصویر و هم برای ذخیره کردن اون هم از command dialog استفاده کن البته همون طور که دوستمون sajjad1365 گفت می تونی از picbox استفاده کنی که این یه کم کارتو مشکل می کنه چون image به حالت خود کار streech داره فقط باید true کنی ولی برای pixbox باید کد نویسی کنی که اون هم اگه خواستی بگو تا تو این بگم.

  6. #6
    اگه نمونه برنامه بهم بدین لطف بزرگی کردین
    من می خوام وقتی کاربر یه عکس رو انتخاب کرد اون عکس همیشه بالای فاکتورش نمایش داده بشه

  7. #7
    سلام
    کد ذخیره عکس در DATA BASE رو اگر ممکنه بذارید .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    این هم دوتابع برای ارسال هر چیز به یک پایگاه داده
    Public Function Binary2SQL(ByVal YourFileName As String, ByRef YourRecordSet As Recordset, ByVal YourFieldName As Variant) As Boolean
    Dim FH As Integer, FL As Long, ChunkSize As Integer, Chunks As Integer
    Dim Fragment As Integer, Chunk() As Byte, i As Integer
    ChunkSize = 16384
    FH = FreeFile()
    On Error GoTo NoBinary2SQL
    Open YourFileName For Binary Access Read As #FH
    FL = LOF(FH)
    If FL <> 0 Then
    Do While FL Mod ChunkSize = 0
    ChunkSize = ChunkSize - 1
    Loop
    Chunks = FL \ ChunkSize
    Fragment = FL Mod ChunkSize
    YourRecordSet.Fields(YourFieldName).AppendChunk Null
    ReDim Chunk(Fragment)
    Get FH, , Chunk()
    YourRecordSet.Fields(YourFieldName).AppendChunk Chunk()
    ReDim Chunk(ChunkSize)
    For i = 1 To Chunks
    Get FH, , Chunk()
    YourRecordSet.Fields(YourFieldName).AppendChunk Chunk()
    Next
    YourRecordSet.Update
    Binary2SQL = True
    End If
    Close FH
    NoBinary2SQL:
    End Function
    Public Function SQL2Binary(ByRef YourRecordSet As Recordset, ByVal YourFieldName As Variant, ByVal YourFileName As String) As Boolean
    Dim FH As Integer, FL As Long, ChunkSize As Integer, Chunks As Integer
    Dim Fragment As Integer, Chunk() As Byte, i As Integer
    ChunkSize = 16384
    FH = FreeFile()
    On Error GoTo NoSQL2Binary
    Open YourFileName For Binary Access Write As #FH
    FL = YourRecordSet.Fields(YourFieldName).ActualSize
    Do While FL Mod ChunkSize = 0
    ChunkSize = ChunkSize - 1
    Loop
    Chunks = FL \ ChunkSize
    Fragment = FL Mod ChunkSize
    ReDim Chunk(Fragment)
    Chunk() = YourRecordSet.Fields(YourFieldName).GetChunk(Fragm ent)
    Put FH, , Chunk()
    ReDim Chunk(ChunkSize)
    For i = 1 To Chunks
    Chunk() = YourRecordSet.Fields(YourFieldName).GetChunk(Chunk Size)
    Put FH, , Chunk()
    Next
    Close FH
    SQL2Binary = True
    NoSQL2Binary:
    End Function

  9. #9
    مشکل من حل نشد.
    دوستانی که گفتن تکه برنامه دارن که این کار رو می کنه من رو از لطف خودشون بی نصیب نذلرن

  10. #10
    ذخیره کردن توی بانک اطلاعاتی که برای حسابداری استفاده میشه صحیح نیست زیرا حجم اطلاعات رو بالا می بره و سرعت میاد پایین. بهتره که شما یک فیلد برای ذخیره سازی مسیر عکس درست کنین سپس عکسی رو که لازم دارید توسط comondialig انتخاب کنید و مسیرش رو از commondialog بخونین.
    موقع چاپ عکس توسط loadpicture اونو توی یه picture box بارگذاری کنید و محتویات اونو به گزارش یا پرینتر بفرستید.

  11. #11

    سلام

    سلام دوستان این هم برنامه لود پیکچر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    ممنون از فایل ضمیمه ولی می خوام وقتی کاربر عکس رو انتخاب کرد دیگه تا وقتی اونو عوض نکرد بمونه.
    مثلا سر برگ فاکتو ر رو انتخاب کنه دیگه عوض نشه.نه اینکه تو هر بار پرینت عکس رو هم انتخاب کنه
    ممنون اگه نمونه برنامه بفرستین

  13. #13
    اینکه کاملا مشخصه.
    شما لازم نیست برای هر چاپ از کاربر مسیر عکس رو بپرسید . فقط کافیست این گزینه رو به تنظیمات برنامه اضافه کنید و مسیر عکس انتخابی رو توی قسمت تنظیمات مربوط به بانکتون ذخیره کنید . سپس هر بار که بخواهید چاپ کنید فقط مسیر ذخیره شده در تیبل رو بارگذاری می کنید.

  14. #14
    می شه بگید چجوری باید مسیر رو تو تیبل ذخیره کنم و بعد چطوری فرا خوانی کنم؟
    اگه با کد بگید ممنون می شم
    آخرین ویرایش به وسیله maryamb : شنبه 28 اردیبهشت 1387 در 15:56 عصر

  15. #15
    یک فیلد از نوع text درست کنید .
    اگر با commondialod مسیر عکس رو میگیرید توسط متد filename اطلاعات مربوط به مسیر عکس رو بگیرید و در تیبل ذخیره کنید.

  16. #16
    می شه دستور لود کردنش رو هم بگید؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169
    به نظر من در همون برنامه ای که دوستمون گذاشته:
    با انتخاب عکس آدرس عکس در رجیستری سیو بشه
    Savesetting "Project1", "Picture" ,"value" , Picture Address
    بعدش باید در Form_LOad این دستور رو بذاری
    A=getsetting "Project1" ,"picture" ,"value" ,Picture Address
    image1.loadPicture a
    حالا دیگه زمانی که فرم Load میشه عکس هم Load میشه

  18. #18
    در نمونه ضمیمه شده چگونگی دریافت مسیر عکس از کاربر و ذخیره شدن آن در دیتا بیس آمده است و نیز بارگذاری عکس در image از درون دیتابیس آورده شده است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام میشه بگوید نوع فیلد چه باشد text یا ole object ؟ بعد چطور مسیر فایل تصویر ذخیره کنم؟ بعد چطور می توانم با استفاده از این فیلد نمایش بدهم؟ ممنون

  20. #20

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    اگه میشه کد بانک اکسس و با Adodc ربط داده بشه و اگه خود برنامه را بزارید ممنون میشم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    شما تو بانکتون یک فیلد از نوعtext به اسم ax یا هراسم دیگه ای درست کنید بعد در فرمتون یکcommand dialog و یک textbox وهمینطور یک button و یک imagebox بذارید .
    texbox رو به بانکتون و فیلد ax ارتباط بدید بعد خاصیت streach در imagebox رو برابر true قرار بدید و بعد در button کد زیر رو کپی کنید
    هر جا در کد cmd دیدید یعنیcommand dialog
    cmd.Filter = "All Graphic Formats|*.jpg;*.bmp;*.gif|jpg|*.jpg|GIF|*.gif|BMP|  *.bmp"
    cmd.ShowOpen
    Text1.Text = cmd.FileName
    Image1.Picture = LoadPicture(cmd.FileName)

    و برای form_load کد زیر را اظافه کنید:
    Image1.Picture = LoadPicture(Text1.Text)

    برای دکمه next :
    If Adodc1.Recordset.EOF = True Then
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    Else
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    End If
    Image1.Picture = LoadPicture(Text1.Text)

    برای دکمه previous هم که مشخصه.
    اگه خواستید برنام رو هم براتون می زارم.

  22. #22

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام با تشکر از ali_habibi1384
    مسیر تصویر در بانک ذخیره کردم چطور می توانم در گزارش data report تصویر نشان داد؟و ان را چاپ کرد. اشاره کردید با loadpicture .
    لطفا کد ان را بنویسد

  23. #23

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام
    شما در فرمت ی image بزار و مثل textbox مسیر بانک و فیلدی که آدرس عکس هست رو بده فرم لود شد عکس هم باز میشه فقط باید ی شرط بزاری که اگر فیلد آدرس پر بود و در غیر اینصورت ارور میده
    و برای اضافه کردن هم ی کلید می زاری و از dbimage استفاده کن کلا با 5 خط می تونی آماده کنی
    اگه مشکلت هنوز حل نشد ب من ایمیل بزن ی برنامه برات بفرستم
    chinisaz_morteza@yahoo.com

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام دوستان به نظر من بهترين روش همونيه كه دوست عزيزمون گفتن هستش كه بايد شما مسير عكس انتخابي كاربر را به عنوان يك فيلد متني در بانك ذخيره كنيد و در يك imagebox لود كنيد كه دوستان زحمت سورسشو كشيدن منتها مشكل اينجاست من تا حالا تو گزارش گيري از عكس ذخيره شده در بانك استفاده نكردم و احتمالا بشه.راستي اون روشي كه گفتن آدرس عكس در رجيستري ذخيره بشه همچين يه كم غير اصولي هستش. البته جسارت نشه به دوستان.
    اگه تونستم و وقت شد الساعه يه سورس كد ضميمه مي كنم
    مـــوفـــق باشد همگـــي

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    Smile نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    با سلام خدمت دوستان
    به نظر من اگر مسير عكس رو توي بانك نگه داريد و بعد با دستور زير هر دفعه عكس را داخل picture‌لود كنيد
    ((picture1.picture=load picture(adodc1.recordset.fileld(0
    كه در اون مثلا صفر شماره فيلد هستش
    كه مسير عكس داخلشه
    در ضمن ياد آور مي شوم كه شما با دستور move next يا find مي تونيد ركوردها رو تغيير دهيد

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام این روشی که دوستان گفتند خوبه ولی کار شما با بانک اطلاعاتی درست نمیشه
    یعنی اگه هم درست کار کرد روش شما صحیح نیست
    بهترین کار ؛ کارکردن با رجیستری ویندوز هستش اگه خواستین از این روش استفاده کنین به من بگید من فایلشو در اختیارتون بذارم
    با یک خط کد

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    من به کلی سر در گم شدم مگه سوال این نیست که کاربر یک عکس رو انتخاب کنه و اون عکس همیشه تو بانک موجود باشه و در صورت نیاز در صفحه گزارش گیری به همراه اطلاعات دیگه نمایش داده بشه و چاپ بشه؟

  28. #28

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    چرا همینه ، موندم دوستان پی می گن
    ghasemweb لطفا سریع تر این سورس رو آماده کن که خیلی لازمش دارم
    ممنون می شم اگر من رو خبر کنی
    sou_javad_69@yahoo.com

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مازندران-بهشهر
    پست
    103

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    سلام
    من تمام اين روش هاي كه دوستان گفتن رو امتحان كردم ولي بهترين و راحت ترين نش استفاده از DBImage.ocx هستش اگه خواستي بگو يه نمونه برنامه واست بزارم

  30. #30

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    kiss_my_l0ve
    ممنون می شم بزاری

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار mds_boy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    94

    نقل قول: گذاشتن عکس در برنامه توسط کاربر

    rببخشید ها، عجب مخهایی هستید شما .
    بابا ایشون ali_habibi1384 بهترین روش رو ارائه کردند.
    کار با رجستری برای ذخیره عکس !!! ایول بابا، این روش اصلا توصیه نمیشه، مگه 1 عکسه !!!
    فایل ضمیمه ali_habibi1384 جان را بگیر روش کار کن، این که کاری نداره، من وقته زیادی ندارم، درگیر پروژه پایانی خودم هستم، وگر نه کمکت میکردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •