نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در سوکت نویسی

  1. #1

    Tick مشکل در سوکت نویسی

    با عرض سلام وخسته نباشید
    دوستان من از تابع socket_create استفاده میکنم وقتی اجرا میکنم ارور میده
    Fatal error: Call to undefined function socket_create() in C:\wamp\www\socket.php

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    شاید نسخهء phpتون کمتر از چهاره؟؟
    http://ir.php.net/socket_create

  3. #3
    سلام
    من از wamp استفاده میکنم که ورژن php هم 5.2.5 هست

  4. #4
    باید
    extension=php_sockets.dllتوی php.ini فعال باشه

  5. #5
    دوست من خیلی ممنون از پاسخ شما شرمنده تشکر کافی نبود اخه من از خیلی ها پرسیده بودم ولی هنگیده بودن واقعآ ممنون

  6. #6
    اون دوران که با wamp و همه مسخره بازی های ویندوز کار می کردم دیگه همه سوراخ سمبه هاش رو یاد گرفته بودم. اما الان دیگه خیلی وقته از ویندوز فاصله گرفتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •