نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه دریافت اطلاعات multi select از datagrid

  1. #1

    Post نحوه دریافت اطلاعات multi select از datagrid

    با سلام خدمت همه دوستان عزیزم

    خودم که قبلا خیلی دنبال این قضیه بودم یکی دو تا تاپیک هم زده شد که به نتیجه نرسید

    نحوه دریافت اطلاعات multi select از datagrid

            Dim varBmk As Variant, Output As String
    For Each varBmk In DataGrid1.SelBookmarks
    Output = Output & DataGrid1.Columns(1).CellText(varBmk)
    Next


    امیدوارم که به دردتون بخوره

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    45
    دوست عزیز میشه بفرمائید چطور در دیتا گرید میتوان چندتا رکورد را با هم انتخاب کرد؟
    با تشکر

  3. #3
    سلام


    کلید Ctrl رو نگه دارید و با کلید چپ موس روی سلکتور گرید در ردیف های مورد نظر کلیک کنید

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •