نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور در برنامه ميتوانم به صورت ديناميك يك ليست باكس را پر كنم؟

  1. #1

    چطور در برنامه ميتوانم به صورت ديناميك يك ليست باكس را پر كنم؟

    در برنامه ام در صفحه اي كه مشخصات كاربر را وارد ميكنم هر شخص ميتونه چند تلفن داشته باشه.
    براي اينكار يك textbox و يك listboxويك دكمه addو يك دكمه del گذاشته ام.
    كه هر شماره اي را كه در textbox نوشت و دكمه add را زد آن شماره در listbox اضافه شود.
    اگر هم روي شماره اي در listbox كليك كرد و سپس دكمه del را زد آن شماره از listbox حذف شود.
    و سپس در دكمه save در برنامه همه شماره هاي موجود در listbox را در ديتابيس ذخيره كند.
    حالا براي اينكار البته دردات نت 2005 براي add و يا del كردن از listbox چه كار بايد بكنم؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط C#‎_web مشاهده تاپیک
    در برنامه ام در صفحه اي كه مشخصات كاربر را وارد ميكنم هر شخص ميتونه چند تلفن داشته باشه.
    براي اينكار يك textbox و يك listboxويك دكمه addو يك دكمه del گذاشته ام.
    كه هر شماره اي را كه در textbox نوشت و دكمه add را زد آن شماره در listbox اضافه شود.
    اگر هم روي شماره اي در listbox كليك كرد و سپس دكمه del را زد آن شماره از listbox حذف شود.
    و سپس در دكمه save در برنامه همه شماره هاي موجود در listbox را در ديتابيس ذخيره كند.
    حالا براي اينكار البته دردات نت 2005 براي add و يا del كردن از listbox چه كار بايد بكنم؟
    کلاس هایی که از کلاس ListControl ارث بری می کنند، دارای خاصیتی به نام Items می باشند ک هدر این خاصیت متد هایی برای Add، Remove و ... وجود داره

    مثلا



    listBox1.Items.Add(...);
    listBox1.Items.Remove(..);


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    من فکر کنم مشکل ایشون در ارسال همزمان ایتم های لیست به دیتابیس هست درسته ؟
    در این دو راه دارید
    1- استفاده از sp و نوشتن چند دستور Insert
    2- استفاده از sp و ترکیب دستور Insert و دستور Union Select



    با تبریک دوباره قهرمانی رویایی و دراماتیک پرسپولیس به همه میهن پرستان اصیل ایرانی و کوروش کبیر علیه السلام

  4. #4
    از خاصیت add و remove خاصیت item کنترل listbox استفاده کن.
    در ضمن شما می توانید آرایه ای از شماره تلفن ها ایجاد کنید و در زمان ثبت نهایی استفاده کنید که مجبور نشوید با هر بار Add کردن یا برعکس del کردن یک item به پایگاه وصل شوید و عمل insert را انجام دهید.

  5. #5
    من نميخواهم هر بار آنها را در ديتابيس ذخيره كنم.
    فقط جنبه نمايشي دارد تا شخص بداند چه شماره هايي وارد كرد.
    اما اينرا هم ميدانم كه بايد آنها را با كاما بهم چسبانده و در ديتابيس ذخيره كنم.
    منظورم اين بود در vs2005 براي add كردن به list box آيتم ميخواهد و كد زير را قبول نميكند.

    list.items.add(txtTel.text);

    و نيز براي حذف هر عنصر انتخابي در listbox هر مرتبه selectedindex از آن listbox=0 است و نميتوانم عنصر انتخابي را با كد زير حذف كنم. بلكه هر بار عنصر اول list را پاك ميكند.
    ]
    int i=list.selectedindex;
    list.items.removeat[i];



    حالا مرا راهنمايي كنين چه كاركنم؟

  6. #6
    سوالتون رو واضح نمیپرسید ، با مقایسه دو سوالتون با هم مشخص میشه که صورت سوال عوض شده!
    به هر حال برای این منظور :
    INSERT

    List.Items.Insert(0,"text")

    REMOVE

    List.Items.RemoveAt(0)

  7. #7
    اگه تو listbox ده تا تلفن را واردكرده باشه وقتي روي يكي از انها كليك كرد و خواست آنرا حذف كند (دكمه del را بزنه) از كجا بفهمم كدام عنصر است تا در
    List.Items.RemoveAt(0)
    آنرا پاس بدهم.
    البته همانطور كه گفتم selected index همواره 0 را برميگرداند.

  8. #8

    ListBox1.Items.Insert(ListBox1.Items.Count, TextBox1.Text)
    ListBox1.Items.RemoveAt(ListBox1.SelectedIndex)

    خط اول مقداری رو از ورودی میگیره و به لیست اضافه میکنه خط دوم ایندکس انتخابی رو حذف میکنه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •