نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: كدي كه Image را در RUN TIME تغيير سايز دهد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    كدي كه Image را در RUN TIME تغيير سايز دهد

    سلام
    من يك برنامه نوشته ام كه با آن مي توانم كامپوننتهاي قابل ديدن (در مثال كامپوننت Image است)را روي فرم در RUN TIME جابه جا كرد (در ATTACHMENT خود مثال كامل دلفي آن موجود است ).
    حال كسي از دوستان مي تواند آنرا تغيير دهد كه كامپوننت Image را در RUN TIME تغيير سايز دهد؟

    و براي راحتي كار دوستان Enent ها را هم اينجا نشان مي دهم:

    procedure TForm1.Image1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    downX := X;
    downY := Y;
    dragging := TRue;
    TMoveCracker(Sender).MouseCapture := True;
    end;
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////
    procedure TForm1.Image1MouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    begin
    If dragging Then
    with Sender As TControl Do
    Begin
    Left := X-downX+Left;
    Top := Y-downY+Top;
    End;
    end;
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    procedure TForm1.Image1MouseUp(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    If dragging then
    Begin
    dragging := False;
    TMoveCracker(Sender).MouseCapture := False;
    End;
    end;
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 در 09:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    كسي در اين مورد كار نكرده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •