نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردن کاربر جدید در اکتیو دایرکتوری با asp.net

  1. #1

    اضافه کردن کاربر جدید در اکتیو دایرکتوری با asp.net

    سلام
    لطفا این کد رو ببینید. پسورد رو نمیگیره. چرا ؟
    <span dir=ltr>
    &#91;quote&#93;Imports System.DirectoryServices

    Public Class WebForm1
    Inherits System.Web.UI.Page

    #Region " Web Form Designer Generated Code "

    'This call is required by the Web Form Designer.
    &lt;System.Diagnostics.DebuggerStepThrough&#40;&#4 1;> Private Sub InitializeComponent&#40;&#41;

    End Sub

    Private Sub Page_Init&#40;ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs&#41; Handles MyBase.Init
    'CODEGEN&#58; This method call is required by the Web Form Designer
    'Do not modify it using the code editor.
    InitializeComponent&#40;&#41;
    End Sub

    #End Region

    Private Sub Page_Load&#40;ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs&#41; Handles MyBase.Load
    'Put user code to initialize the page here
    Dim Path As String = "ldap&#58;//server"
    Dim Domain As String = "prd.com"
    Dim UserName As String = "test"
    Dim pwd As String = "testpass"

    Dim DE As DirectoryEntry = New DirectoryEntry&#40;Path, Domain &amp; "\" &amp; UserName, pwd&#41;
    Dim OU As DirectoryEntry = DE.Children.Find&#40;"cn=users"&#41;
    Dim NewUser As DirectoryEntry = OU.Children.Add&#40;"cn=NewUser", "user"&#41;
    NewUser.Properties&#40;"SAMAcountName"&#41;.Value = "newuser"
    NewUser.Properties&#40;"userprincipalname"&#41;.Ad d&#40;"newuser@prd.com"&#41;
    NewUser.Properties&#40;"givenname"&#41;.Add&#40;"F irstName-test"&#41;
    NewUser.Properties&#40;"initials"&#41;.Add&#40;"nu "&#41;
    NewUser.Properties&#40;"sn"&#41;.Add&#40;"lastname-test"&#41;
    NewUser.Properties&#40;"displayname"&#41;.Add&#40; "test user"&#41;
    NewUser.Properties&#40;"description"&#41;.Add&#40; "test user added"&#41;
    NewUser.CommitChanges&#40;&#41;

    'Newuser.Password = "12345"
    'newuser.Invoke&#40;"SetPassword", "12345"&#41;
    'Dim userflags As Object = newuser.Properties&#40;"UserAcountControl"&#41;
    'newuser.Properties&#40;"UserAcountControl"&#41;.V alue = &amp;H220
    'newuser.Properties&#40;"pwdlastset"&#41;.Value = 0
    NewUser.CommitChanges&#40;&#41;

    End Sub

    End Class&#91;/quote&#93;
    </span>
    برای Newuser.Password = "12345" هیچ error ی نمی گیره واما کاری هم انجام نمیده . !!!!!!!!!!!

  2. #2

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •