نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

  1. #1

    درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    اگه می شه چند تا نمونه برنامه ساده با اکتیو ریپورت برام بفرستید.
    من تو سایت گشتم و فقط یه نمونه دیدم که بدتر منو گیج کرد !!!
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427
    با سلام
    خیلی ساده است ونیازی به نمونه کد نیست
    1- با انتخاب Add وانتخاب Data Dynamics ActivreRepor2.0 یک ریپورت بسازید
    2- ظاهر آن شبیه سایر گزارش سازهاست واز کنترل DataControl به یک نوع بانک وصل شوید
    3- ستونهای بخش Header و Detail و ... را ایجادکنید
    4- مثل یک فرم است آن را Show کنید

  3. #3
    اگه بیشتر توضیح بدید ممنون می شم

  4. #4

    نمونه برنامه

    با سلام
    اين پست شايد به كارتان بيايد
    https://barnamenevis.org/showpo...5&postcount=16

  5. #5

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    یعنی هیچ کی نمونه برنامه نداره که توش اکتیو ریپورت استفاده کرده باشه و بصورت ران تایم بهش مقدار داده باشه؟
    بابا می خوام یاد بگیرم کمک کنید لطفا
    فقط دو نمونه تو سایت دیدم که یکی اصلا ران تایم نبود و مثل دیتا ریپورت بود.
    اون یکی هم معلوم نبود چیکار کرده
    محض رضای خدا کمک کنید !!!

  6. #6

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    شما دقيقا بگين منظورتان چيست تا دوستان كمك كنند.مي خواهيد گزارشتان را خودتان در داخل برنامه بگذارد (هنگام برنامه نويسي) يا بوسيله كاربر يك گزارش خام تهيه گردد.؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    من در حال نوشتن یه برنامه هستم که یکی از گزارش هاش نمایش کل فروش هاست.
    من می خوام قبل از زدن دکمه ی نمایش گزارش ، یه قسمتی داشته باشه مثل چک باکس و در اون کاربر انتخاب کنه که به فرض قیمت ها هم نمایش داده بشن یا نه
    اگه تیک خورده باشه یه ستون دیگه هم به گزارش اضافه بشه و قیمت ها دیده بشن در غیر اینصورت گزارش بدون نمایش قیمت ها باشه.
    در حال حاضر تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که دو تا گزارش جدا درست کنم.ولی می دونم راه غیر منطقی هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Red face نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    اگه با اکسس بلدید ریپورت بسازید به محل نصب برنامه ActiveReport بروید (X:\Program Files\Data Dynamics\ActiveReports Pro) در آنجا نرم افزاری به نام AccessToAR.exe وجود داره که باهاش میتونید ریپورت های اکسس را براحتی به ActiveReport تبدیل کنید و در VB استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    من در حال نوشتن یه برنامه هستم که یکی از گزارش هاش نمایش کل فروش هاست.
    من می خوام قبل از زدن دکمه ی نمایش گزارش ، یه قسمتی داشته باشه مثل چک باکس و در اون کاربر انتخاب کنه که به فرض قیمت ها هم نمایش داده بشن یا نه
    اگه تیک خورده باشه یه ستون دیگه هم به گزارش اضافه بشه و قیمت ها دیده بشن در غیر اینصورت گزارش بدون نمایش قیمت ها باشه.
    در حال حاضر تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که دو تا گزارش جدا درست کنم.ولی می دونم راه غیر منطقی هست.
    اگر فرض مثال قيمت ها را با نام Fieldfee در محيط گزارش خود نامگذاري كرده باشيم و بخواهيم هنگامي كه كاربر با تيك زدن Checkbox1 اين گزينه را نمايش بدهد مي توانيم از دستورات زير استفاده نماييم.
    print command
    select case check1.value
    'اگر چك باكس ما مقدارش پر باشد فيلد قيمت نشان داده شود
    case is = 1
    with activereport1
    .fieldfee.visible=true
    .refresh
    .show
    end with
    'اگر چك باكس ما مقدارش خالي باشد فيلد قيمت نشان داده نشود
    case is <>1
    with activereport1
    .fieldfee.visible=false
    .refresh
    .show
    end with
    end select
    آخرین ویرایش به وسیله hrj1981 : پنج شنبه 02 خرداد 1387 در 18:05 عصر

  10. #10

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نمونه سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    نمونه سورس
    با تشکر از شما
    اگه ممکنه روش استفاده از فرمول برای محاسبه جمع یک فیلد در پایین هر صفحه ودر صفحه اخرجمع کل را توضیح دهید
    ضمنا" من active report را دانلود و نصب کردم در هنگام چاپ یک در میان صفحه خالی چاپ می کند و در پایین در یک کادر زرد رنگ شرکت خودش را معرفی می کند شما لینک دیگری سراغ ندارید

  12. #12

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    یا سلام جناب آقای hrj1981
    دوست عزیز چون تعداد پست های من کمه نتوتستم پیغام خصوصی بزارم
    [ namatansari23 @ yahoo.com ]

    با تشکر مجدد

  13. #13

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    جناب آقای hrj1981
    من همچنان منتظر ایمیل شما هستم

  14. #14

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    موردي كه درخواست كرده بوديد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    اگه ممکنه روش استفاده از فرمول برای محاسبه جمع یک فیلد در پایین هر صفحه ودر صفحه اخرجمع کل را توضیح دهید
    من هم دقیقا این مشکل رو دارم.
    می خوام وقتی کاربر از دفتر معین پرینت میگیره آخر هر صفحه از گزارش جمع داشته باشه و اول هر صفحه عبارت " منقول از صفحه ی " و جلوی این عبارت جمع صفحه ی قبل رو نوشته باشه.
    و در صفحه ی آخر جمع کل رو نشون بده

  16. #16

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    شما مي توانيد براي جمهع انتهاي صفحه و كل گزارش از قسمت زير استفاده نماييد
    SummaryRunningوSummaryType
    نمونه سورس هم گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    موردي كه درخواست كرده بوديد
    از لطف شما بسیار متشکرم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    میشه یه توضیح بدین منم به فهمم کلا چی هست اکتیو ریپورت

  19. #19

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت


    میشه یه توضیح بدین منم به فهمم کلا چی هست اکتیو ریپورت
    یه ابزاره برای گزارش گیری
    منم تازه دارم باهاش آشنا می شم.
    از دیتا ریپورت بهتره
    دوستان اگه بازم کسی برنامه ای داره دریغ نکنه
    مخصوصا تو قسمت کد نویسی هاش دوست دارم نمونه های بیشتری رو ببینم
    ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    با سلام
    برای اینکه ببینیدچرا ActiveReport واقعا ِDynamic است به این مثال ساده نگاه کنید
    Private Sub Detail_Format()
    Static Cnt
    Cnt = Cnt + 1
    Me.Label1.Caption = Cnt
    Me.CheckBox1.Value = Me.DataControl1.Recordset!C_Chart > 3
    End Sub

    در واقع شما شماره ردیف ایجاد کرده اید و یک CheckBox را مدیریت کرده اید و خیلی کارها میتوانید انجام دهید

  21. #21

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    من هر کاری میکنم نمی تونم شماره ی صفحه ی جاری رو نمایش بدم.
    هر حالتی انتخاب می کنم فقط تعداد کل صفحات رو نشون می ده.
    باید چیکار کنم؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    سلام خسته نباشید متاسفانه فایل arpro2.dll ضمیمه نبود اگه امکان داره اونم ضمیمه کنید

  23. #23

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    من هر کاری میکنم نمی تونم شماره ی صفحه ی جاری رو نمایش بدم.
    هر حالتی انتخاب می کنم فقط تعداد کل صفحات رو نشون می ده.
    باید چیکار کنم؟
    اگر ليبل شما در پيج فوتر گزارشتان باشد كافي است در محيط كد نويسي در قسمت پيج فوتر كد زير را بنويسيد :
    Private Sub PageFooter_Format()
    Label1.Caption = Me.pageNumber
    End Sub

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    با سلام
    به مثال ذیل نگاه کنید
    Private Sub PageHeader_Format()
    Static PageNo
    PageNo = PageNo + 1
    Me.Label2.Caption = PageNo
    End Sub

  25. #25

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sina26 مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید متاسفانه فایل arpro2.dll ضمیمه نبود اگه امکان داره اونم ضمیمه کنید
    اين هم مورد درخواستي شما دوست عزيز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    شرمنده من اینقدر سئوال می پرسم ، می خواستم بدونم گروه بندی یعنی چی ؟ چون ظاهران تو اکتیو ریپورت گروه بندی هم می شه کرد.می خواستم بدونم به چه کاری می اد؟

  27. #27

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    تا سوالي پرسيده نشود چيز جديدي به وجود نمي آيد پس هيچگاه از سوال پرسيدن خود شرمنده نشويد...
    شما در گروه بندي مي تواني يك فيلد را به عنوان سرگروه انتخاب كني.
    مثلا اگر چندين كارمند داشته باشيد و بخواهيد به ترتيب نوع مرخصي و ميزان آن را در يك گزارش نمايش دهيد مي توانيد يك گروه با نام كارمندان درست كنيد و يك گروه نوع مرخصي و در پايان هر گروه بگوييد اين كارمند چند روز كلا مرخصي رفته و از هر مرخصي به چه ميزان استفاده كرده ...
    كلا در گزارش سازي به نظر من گروه بندي يكي از اركان آن به شمار مي رود و سعي مي كنم حتما يك نمونه برنامه براي دوستان آماده كنم.

  28. #28

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    اگه یه نمونه اینجا بذارید واقعا ممنون می شم

  29. #29

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    سوال :
    چگونه میتوان در اکتیو ریپورتر sql نوشت در برنامه ای که دوستان در همین مبحث بنام arsampel گذاشته بودند دستور sql را در خود ریپورتر نوشته بودند که این مسئله باعث شده که نتوان روی گزارش کنترلی انجام داد یعنی اگر آن دستورات را به فرم انتقال دهیم فرم گزارش را دیگر اجرا نمیشود
    متشکر میشوم اگر من را راهنمایی نمایید بد جوری گیر کردم .

  30. #30

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    دوست خوبم Sseid_ss اين اكتيو ريپورت آنقدر قابليت داره كه من يكي از گفتنش عاجزم.شما مي تونيد به راحتي از داخل فرم خودتان هم كنترل ديتابيس اكتيوريپورت را مديريت كنيدو يا همان طور كه من سورس كنترل ديتابيس را در داخل خود اكتيو ريپورت نوشتم همانجا از آن بخواهيد مثلا مقاديري را از تكس باكس هاي فرم A بخواند.

  31. #31

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    اگه یه نمونه اینجا بذارید
    اين هم نمونه سورس هم براي دوستي كه درخواست نمايش گروه بندي را داشت و هم براي آن دوستي كه خواستار كنترل گزارش از داخل فرم بود...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32

    نقل قول: درخواست نمونه برنامه با اکتیو ریپورت

    ممنون دوست عزیز hrj1981 تونستم با sql برنامه کنترل کنم .
    یک سوال :
    این اکتیو ریپورتر trial که نیست بعدا ما را دچار مصیبت کنه

  33. #33
    طريقه نصب اكتيو ريپورت را آموزش دهيد؟

    ببخشيد راهي هست كه سوالهايي كه دادم پاسخش را سريعتر پيدا كنم؟ (ميانبر)

    آيا در اكتيو ريپورت نمودار هم مي‌توان ترسيم كرد.
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 11 شهریور 1387 در 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •