نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل recordset

  1. #1

    مشکل recordset

    با سلام
    من در ارتباط با ایجاد کوردست مشکلی پیدا کردم .کد زیر را بررسی کنید و پیغام خطا را هم گذاشته ام .مشکل کجاست؟

    set objconn=server.CreateObject ("ADODB.connection")
    strconn="Provider=SQLOLEDB;"
    strconn=strconn & "DATA SOURCE=windows2000;"
    strconn=strconn & "Initial catalog=farsibook;"
    strconn=strconn & "User ID="& Session("mostafa")&";"
    strconn=strconn & "Password="&Session("mostafa")
    objconn.ConnectionString = strconn

    set objrs=server.CreateObject("adodb.recordset")
    objrs.Open "infobook",objconn,,3,2




    ابن هم موقع اجرا پیغام میده:

    Error Type:
    ADODB.Recordset (0x800A0E7D)
    The connection cannot be used to perform this operation. It is either closed or invalid in this context.
    /search-proccess2.asp, line 19

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    این لینک را یه نگاهی بکن:
    http://www.pagedowntech.com/faq/faq.asp?faqid=51

  3. #3
    با سلام من آن احتمالاتی را که در لینک برای من قرار داده بودید چک کردم. ولی باز هم پاسخ نگرفتم. در ضمن منظور از فایل setup.asp را نفهمیدم. از اینکه این لینک را برای حل مشکل گذاشته بودید بسیار متشکرم.

تاپیک های مشابه

  1. فیلدهای یک RecordSet
    نوشته شده توسط mandana.k در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 07:56 صبح
  2. عدم اجرای دستورات درrecordset
    نوشته شده توسط ykm145 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 17:55 عصر
  3. عدم اجرای دستورات در recordset
    نوشته شده توسط ykm145 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 09:22 صبح
  4. یک سوال در بارة Recordset
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1384, 23:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •