نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ساعت و تاریخ در شبکه

  1. #1

    ساعت و تاریخ در شبکه

    سلام
    چطور میتوان در شبکه ساعت و تاریخ یک کامپیوتر با آی پی خاص مثلا 192.168.0.2 را پیدا کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    سلام
    منم همین مشکل رو دارم لطفا دوستان راهنمایی کنند
    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Smile نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    منم به این قضیه نیاز دارم...

  4. #4

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    سلام
    یه برنامه رو تو سیستمی که می خواید اطلاعات در موردش بدست بیارید اجرا کنید و بعد بگید اون براتون بفرسته . ( مثل برنامه کافینت )
    البته توابع شبکه که تو VB کار بکنن هم هست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط H4i0 ACP مشاهده تاپیک
    سلام
    یه برنامه رو تو سیستمی که می خواید اطلاعات در موردش بدست بیارید اجرا کنید و بعد بگید اون براتون بفرسته . ( مثل برنامه کافینت )
    البته توابع شبکه که تو VB کار بکنن هم هست .
    میشه یک نمونه بگذارید؟

  6. #6

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    سلام
    من نمونه ندارم ولی تو همین تالار هست ، البته عنوانش فرق داره ،
    کارش هم اینطوریه که یه فایلو از اطلاعات پر میکنه و میفرسته .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    جسته ایم ما ، یافت می نشود.
    اگه یک لینک هم بدید ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Lightbulb نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط H4i0 ACP مشاهده تاپیک
    سلام
    یه برنامه رو تو سیستمی که می خواید اطلاعات در موردش بدست بیارید اجرا کنید و بعد بگید اون براتون بفرسته . ( مثل برنامه کافینت )
    البته توابع شبکه که تو VB کار بکنن هم هست .
    منظور شما استفاده از برنامه ای جفت و به صورت کلاینت-سرور است ما میخواهیم بدونیم آیا میشه بدون اجرای برنامه ای روی سرور و تنها از طریق امکانات ویندوز این کار را انجام داد؟؟

  9. #9

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    خواستم تاپیک بیاد بالا تا جواب بگیره...

  11. #11

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    منظور شما استفاده از برنامه ای جفت و به صورت کلاینت-سرور است ما میخواهیم بدونیم آیا میشه بدون اجرای برنامه ای روی سرور و تنها از طریق امکانات ویندوز این کار را انجام داد؟؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بله ، شدنی هست ، اما همون طور که می دونید Vb امکانات شبکه ای زیادی نداره .
    توابعی هستن که این کاررو میکنن .باید بیشتر جست و جو بشه .
    منم به این موضوع علاقه مندم ، اگه چیزی پیدا کردم می ذارم ، دوستان هم کمک بکنن . ( البته بدون یه برنامه کمکی ، منم میخوام بدونم آیا میشه بدون اجرای برنامه ای روی سرور و تنها از طریق امکانات ویندوز این کار را انجام داد؟؟)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    سلام
    دوست عزیز فعلا اگه لینکی در مورد (سرور -کلاینت) هم داری معرفی کنید.جستجو کردم ولی چیزی پیدا نشد.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط حسین علوی مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز فعلا اگه لینکی در مورد (سرور -کلاینت) هم داری معرفی کنید.جستجو کردم ولی چیزی پیدا نشد.
    ببینید شما باید از طریق کنتزل Winsocket این کار را انجام بدین و با استفاده از این کنترل میتوانید از دو جفت نرم افزار نرم افزار نوشته شده در VBتان را از طریق یک آی پی و پورت خاص (مثلاً 2055 یا هر پورت دیگر) بهم متصل نمائید و به رد و بدل کردن اطلاعات بپردازید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    میتونی در یک متغیر عمومی با تابع GetDate در sql تاریخ رو از سرور بگیری و از اون استفاده کنی ولی این کار فقط باید برای گرفتن ساعت و تاریخ برای ذخیره اطلاعات استفاده بشه و برای نمایش ساعت باید از ساعت خود سیستم استفاده کنی که تبادل اطلاعات با بانک زیاد نشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Wink نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط fat_roze2000 مشاهده تاپیک
    میتونی در یک متغیر عمومی با تابع GetDate در sql تاریخ رو از سرور بگیری و از اون استفاده کنی ولی این کار فقط باید برای گرفتن ساعت و تاریخ برای ذخیره اطلاعات استفاده بشه و برای نمایش ساعت باید از ساعت خود سیستم استفاده کنی که تبادل اطلاعات با بانک زیاد نشه
    فکر نمیکنم نیاز باشه عملیات گرفتن تاریخ از Sql Server به صورت مداوم انجام بشه و میتوان آن را در هر اجرای نرم افزار کاربردیمان فراخوانی کرده و تاریخ و ساعت کلاینت را با سرور سنکرون کنیم!
    نظر شما چیه؟؟

  16. #16

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    دوست عزیز اگر از SQL هم استفاده می کنی می تونی بعد از اتصال به بانک SQL توسط فانکشن GetDate() ساعت و تاریخ سیستم مورد نظر را بدست بیاری



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    با سلام
    دوستان خیلی سئوال مبهم است اگر منظور شما اینست که روی کامپیوتر مقصد یک چیزی باید وجود داشته باشد تنها را ه حل ممکن استفاده از Socket است اگر لازم میدانید بحث را بازکنیم چون با این روش خیلی کارهای دیگر هم میتوان انجام داد ازجمله تاریخ وساعت و...

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر از SQL هم استفاده می کنی می تونی بعد از اتصال به بانک SQL توسط فانکشن GetDate() ساعت و تاریخ سیستم مورد نظر را بدست بیاری
    میشه لطف کنید شکل کلی دستور Getdate رو همراه با یک مثال بگید؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    لطفا یکی از دوستان در مورد GETDATE توضیح بده.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Arrow نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه

    خوشحال میشم اگه یکی بیشتر توضیح بده...

  21. #21

    نقل قول: ساعت و تاریخ در شبکه


    Dim Conn As New ADODB.Connection
    Conn.open "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=master;Data Source=MPMSOFT"

    Dim Rs as New ADODB.Recordset
    Rs.open "SELECT GetDate() as DDate",Conn,1,3

    msgbox rs(0)



    فقط دقت کنید این فانکشن زمان کامپیوتری رو بر می گردونه که به اون متصل می شید توسط کانکشن.
    می تونید به جای Mpmsoft آی پی و یا نام کامپیوتر رو بزنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •