صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 159

نام تاپیک: پرداخت الكترونيك بانك ملت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    پرداخت الكترونيك بانك ملت

    براي ارتباط با درگاه پرداخت الكترونيك بانك ملت به خصوص در ايجاد redirect اول و ارسال مبلغ و نام پايگاه چه بايد كرد؟ هر چند بعيد ميدونم كسي جواب بده.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    شايد دقيق تر بشه اينطور مطرح كرد: refID كه براي بانك ارسال ميشه، چطور ساخته ميشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    بانك ملت تا حالا نديدم ولي بانك سامان و پارسيان نمونه فراوونه تو اينترنت

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    تا جایی که دیدم سیستم پرداخت آنلاین شون (توی تصاویری که در سایت های دیگه از دروازه پرداخت اونها دیدم) با بانک سامان یکی است. اگر اینطور باشد refNum عددی خواهد بود که شما تعیین میکنید چی باشه و موقع بازگشت از سایت بانک این عدد مجددا به شما پاس میشه. در سیستم های فروشگاه آنلاین refID میتونه همون OrderID باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط Bahram0110 مشاهده تاپیک
    بانك ملت تا حالا نديدم ولي بانك سامان و پارسيان نمونه فراوونه تو اينترنت
    ميشه اگر سراغ داريد آدرس بديد كه به گوگل متوسل نشيم؟

    درباره RefID هم ظاهرا يك تابع از بانك هست كه يك سري مقادير را ميگيره و يك عدد بر ميگردونه كه همون RefID ميشه.
    يك سوال ديگه: براي ارتباط با بانك، آيا ما هم بايد Web Service راه اندازي كنيم؟ كسي تا حالا تو اين زمينه كار كرده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    تو اولين فرصت ميذارم

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    براي ارتباط با بانك، آيا ما هم بايد Web Service راه اندازي كنيم؟ كسي تا حالا تو اين زمينه كار كرده؟
    شما نباید وب سرویس راه اندازی کنید، بلکه از وب سرویسی که بانک راه اندازی کرده استفاده میکنید، یعنی شما Web Service Consumer خواهید بود. برای Consume کردن وب سرویس ها می توانید از NuSoap استفاده کنید. اگر در کار کردن با NuSoap.php مشکلی داشتید در اینترنت دنبال NuSphere phpEd بگردید، این برنامه محصول همان شرکتی است که NuSoap را ساخته، و یک ویزارد برای ایجاد Web Service Consumer با استفاده از NuSoap در بخش ابزارهایش دارد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    پرداخت الكترونيك بانك پارسیان

    سلام
    اینم نمونه
    (نتونستم اینجا آپلودش کنم)

    http://hostcrypt.com/bahram0110/

  9. #9

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    چیزی که مطمئن هستم این هست که نحوه عملکرد سیستم بانک ملت کلا از پایه با بانک سامان تفاوت داره ولی شباهت هایی با سیستم پرداخت بانک پارسیان داره.

    نحوه کار این طور هست که شما یک web service رو فراخوانی می‌کنید و به منزله آمادگی سایت شما برای ایجاد یک تراکنش مالی هست و بعد بانک به شما کدی رو میده که باید با استفاده از اون کد کاربر رو صفحه پرداخت بانک ملت هدایت کنید. در صفحه پرداخت بانک ملت تراکنش به صورت موفق یا ناموفق زده میشه و بعد دوباره کاربر به سایت شما بازگردانده میشه که برخی پارامترهایی به صورت POST هم براتون ارسال میشه که موفق بودن یا نبودن تراکنش رو بهتون نشون میده بعد شما باید یک web service دیگه فراخوانی کنید که 100٪ مطمئن بشید واقعا تراکنش با همان مبلغ موردنظر شما انجام شده یا نه.

    وقتی با بانک قراردادی می‌بندید تمامی این اطلاعات به صورت یک Document کامل 30 - 40 صفحه‌ای بهتون داده میشه که توی اون Document همه چیز کامل توضیح داده شده و حتی برروی سرور تست بانک هم بهتون امکان تست بدون ریسک مالی رو میدن.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    اتفاقا شيوه پرداخت ها خيلي به هم شبيه هستند.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    خب- به يك جاهايي رسيديم. تموم كه شد اينجا هم ميذارم.

  12. #12

    Thumbs down نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    تا جایی که دیدم سیستم پرداخت آنلاین شون (توی تصاویری که در سایت های دیگه از دروازه پرداخت اونها دیدم) با بانک سامان یکی است. اگر اینطور باشد refNum عددی خواهد بود که شما تعیین میکنید چی باشه و موقع بازگشت از سایت بانک این عدد مجددا به شما پاس میشه. در سیستم های فروشگاه آنلاین refID میتونه همون OrderID باشه.
    من ماژول كامل در گاه پرداخت بانك سامان و پارسيان را نياز دارم آيا كسي دارد

  13. #13

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوست خوبم nematia و raha12
    اگه شما به قسمت IT بانک ها مراجعه کنید همه اطلاعات رو در اختیار تون قرار می دن حتی کدهایی رو که نیاز دارین فقط باید شرکت یا سازمانی که می خواد اون سیستم پرداخت رو راه بندازه با بانک قرارداد بنویسه
    فقط همین
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  14. #14

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    راه استاندارد برای بهره بردن از دیا های یک سایت دیگه استفاده از SOAP Simple Object Access Protocol هستش. من با API های بانک های ایرانی کار نکردم ولی راه استانداردش همینه!
    برای SOAP باید کار با XML (مخصوصاً بوسیله DOM) رو بلد باشید.

  15. #15
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نیاز نیست برای کار کردن با SOAP اطلاع زیادی درباره XML داشته باشید. کتابخانه NuSoap کارهای لازم رو براتون انجام میده.

  16. #16
    کاربر جدید آواتار m-ezaty
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    كرمانشاه
    سن
    39
    پست
    2

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    خيلي خوب بود . مرسي...!

  17. #17

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط zfarhad2000 مشاهده تاپیک
    چیزی که مطمئن هستم این هست که نحوه عملکرد سیستم بانک ملت کلا از پایه با بانک سامان تفاوت داره ولی شباهت هایی با سیستم پرداخت بانک پارسیان داره.

    نحوه کار این طور هست که شما یک web service رو فراخوانی می‌کنید و به منزله آمادگی سایت شما برای ایجاد یک تراکنش مالی هست و بعد بانک به شما کدی رو میده که باید با استفاده از اون کد کاربر رو صفحه پرداخت بانک ملت هدایت کنید. در صفحه پرداخت بانک ملت تراکنش به صورت موفق یا ناموفق زده میشه و بعد دوباره کاربر به سایت شما بازگردانده میشه که برخی پارامترهایی به صورت POST هم براتون ارسال میشه که موفق بودن یا نبودن تراکنش رو بهتون نشون میده بعد شما باید یک web service دیگه فراخوانی کنید که 100٪ مطمئن بشید واقعا تراکنش با همان مبلغ موردنظر شما انجام شده یا نه.

    وقتی با بانک قراردادی می‌بندید تمامی این اطلاعات به صورت یک Document کامل 30 - 40 صفحه‌ای بهتون داده میشه که توی اون Document همه چیز کامل توضیح داده شده و حتی برروی سرور تست بانک هم بهتون امکان تست بدون ریسک مالی رو میدن.
    با عرض سلام
    همینطور که دوستمون گفتن !!! روش پرداخت بانک ملت و پارسیان شبیه به هم هست و از طرف دیگر روش پرداخت دو بانک سامان و اقتصاد نوین هم دقیقا مانند یکدیگر میباشد.
    حالا من یک تقاضایی داشتم و آن هم اینکه همین Document هایی که دوستمون گفتند رو هر کی داره اینجا قرار بده (مخصوص بانک ملت ) !! چون خیلی به اونها احتیاج دارم !!!
    با تشکر

  18. #18

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با عرض سلام خدمت همه دوستان

    من فایلهای بانک ملت را میزارم اما خیلی ساختارش با بانک سامان و پارسیان فرق کرده
    از شما عزیزان میخوام بگویید چطوری میشه آنرا به بانک ملت وصل کرد

    ممنون میشم کمکم کنید. خدا قوت ،راستی این را برای سیستم کمک های مردمی به کانون ناشنوایان یزد به نشانی deafyazd.com میخوام..

    اگر میشه نمونه مثال ارسال مقادیر به بانک مشابه مثال بانک سامان که قبلا در این سایت قرار داده شد بزارید.

    پیشاپیش از همکاری همه شما ممنونم

    آخرین ویرایش به وسیله Rink.e : سه شنبه 24 دی 1387 در 11:53 صبح

  19. #19

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام
    راستی این خطا چیه؟

    Fatal error: Cannot redeclare class soapclient in /home/deafyazd/public_html/payment/sin/lib/nusoap.php on line 15864

  20. #20
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    بدون دیدن سورسی که از این کلاس استفاده میکنه نمیشه نظر داد.

  21. #21

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام
    آدرس این سایت اینه:http://www.payment.deafyazd.com/


    وقتی روی submit کلیک می کنی:
    این خطا میده فکر کنم مال nusoap.php است ولی کاملا گیج و کیش و مات شدیم


    Warning: SoapClient::SoapClient() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php on line 18

    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] SoapClient::SoapClient() [<a href='soapclient.soapclient'>soapclient.soapclient </a>]: Invalid parameters in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php:18 Stack trace: #0 /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php(18): SoapClient->SoapClient('http://217.218....', true) #1 {main} thrown in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php on line 18


    تو رو خدا هر که می دانه کمک کنه بد جوری لازم دارم

  22. #22

    Red face نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    کسی نیست جواب بده؟

  23. #23

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام
    من از طریق بانک اقتصاد نوین پرداخت انلاین را ثبت نام کرده و سورسهای موجود را دریافت نموده ام وکارهای زیر را انجام داده ام ولی به مشکلی برخورد نموده ام که در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    1- یک صفحه ای از سایت را برای تعیین مبلغ واریز مشتری در نظرگرفته و کدهای php مربوط به ادرس پست .مبلغ ای دی وغیره ای که لازم است را به ان داده ام
    2- با زدن دکمه پرداخت وارد سایت پرداخت بانک اقتصاد نوین می ود
    حال مکلی که دارم نمی توانم تنظیمات صفحه را طوری انجام دهم که با تعیین مبلغ توسط مشتری و وارد نمودن مشخصات خود این مبلغ بعنوان Amount و مشخصاتش بعنوانID اضافه گردد تا همان مبلغ را از وی کسر نمایید لینک نمونه
    http://sabanetkia.com/online.htm

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    شما مطمئن هستید که مبلغ را به المنت درستی با نام درست ارسال می کنید ؟

    به حروف توجه کنید ( به بزرگی و کوچکی حروف نام المنت )

  25. #25

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    من احساس می کنم در برنامه نویسیش مکل دارم چرا که مبلغ انتخابی و اسم یوزر را نتوانستم به عنوان Amount , ID تعریف کنم .
    چگونه این دو را می توانم به عنوان دو موضوع فوق در نظر بگیرم؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوست عزیز در کد صفحه شما اگه دقت کرده باشید شما از همچین کدی استفاده کردید :
    کد HTML:
    <INPUT id=Amount type=hidden value=0 name=Amount> 
    <INPUT id=MID type=hidden value=00109159-115954 name=MID>
    <INPUT id=ResNum type=hidden name="">
    <INPUT id=RedirectURL type=hidden value=http://www.sabanetkia.com/ name=RedirectURL> 
    حالا شما می گید چرا مقدار 0 به صفحه http://213.217.42.116/CardServices/controller ارسال می شه !!!

    خوب باید مقدار صفر ارسال بشه چون شما مقدار صفر را دارید ارسال میکنید value=0 name=Amount
    برای این که مقدار مورد نظر را ارسال کنید شما باید مقدار مورد نظر را در فیلد Amount مقدار دهی کنید

    در ضمن مقداردهی MID شما انجام شده فقط مقداردهی Amount باقی ماده که اگر آن را هم انجام بدید مشکل حل می شه

  27. #27

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در کد صفحه شما اگه دقت کرده باشید شما از همچین کدی استفاده کردید :
    کد HTML:
    <INPUT id=Amount type=hidden value=0 name=Amount> 
    <INPUT id=MID type=hidden value=00109159-115954 name=MID>
    <INPUT id=ResNum type=hidden name="">
    <INPUT id=RedirectURL type=hidden value=http://www.sabanetkia.com/ name=RedirectURL> 
    حالا شما می گید چرا مقدار 0 به صفحه http://213.217.42.116/CardServices/controller ارسال می شه !!!

    خوب باید مقدار صفر ارسال بشه چون شما مقدار صفر را دارید ارسال میکنید value=0 name=Amount
    برای این که مقدار مورد نظر را ارسال کنید شما باید مقدار مورد نظر را در فیلد Amount مقدار دهی کنید

    در ضمن مقداردهی MID شما انجام شده فقط مقداردهی Amount باقی ماده که اگر آن را هم انجام بدید مشکل حل می شه
    دوست عزیز ممنون از توجهت من می خواهم مقدار قیمتی که در price3 یا همون هزینه کل را به عنوان amount مخص نمایم با چه کدی می توانم این کار را انجام دهم ؟

  28. #28

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    Fatal error: Cannot redeclare class soapclient in /home/deafyazd/public_html/payment/sin/lib/nusoap.php on line 15864
    در php5 اکستنشن php_soap و ماژول nusoap دو کلاس هم نام وجود داره به نام soapclient شما باید از یکی از این دو استفاده کنید. اگه هردو فعال باشه این خطا رو میده


    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] SoapClient::SoapClient() [<a href='soapclient.soapclient'>soapclient.soapclient </a>]: Invalid parameters in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php:18 Stack trace: #0 /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php(18): SoapClient->SoapClient('http://217.218....', true) #1 {main} thrown in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php on line 18
    یک خطای exception هست که در ابجکت SoapFault قرار میگیره که رهگیری نشده با یه بلاک try{} رهگیریش کنید

    Warning: SoapClient::SoapClient() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/deafyazd/public_html/payment/Bank_Mellat_Soap.php on line 18
    این هم احتمالا مربوط به دو پارامتر ارسالی شما به این متد هست که باید بررسی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله saidshp : جمعه 25 بهمن 1387 در 11:44 صبح

  29. #29

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط hadi\m مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از توجهت من می خواهم مقدار قیمتی که در price3 یا همون هزینه کل را به عنوان amount مخص نمایم با چه کدی می توانم این کار را انجام دهم ؟
    دوستان در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

  30. #30

    Lightbulb نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام خدمت همه دوستان گرامی

    با صحبتی که با یکی از دوستان در شرکت به پرداخت داشتم از ایشون یه نمونه برنامه تقریبا آماده از سیستم پرداخت بانک ملت به زبان php رو گرفتم . صادقانه بگم خودم زیاد از زبان php سردر نمیارم و کاملا تازه کارم و نتونستم کار باهاش رو انجام بدم . ایشون گفتن که این نمونه قبلا هم مورد استفاده قرار گرفته و توسط یکی از شرکت هایی که طرف قرارداد با به پرداخت هست ساخته شده و الان هم به اصطلاح زیر بار هستش . این سرس رو من براتون آپلود کردم تا دانلود کنید و به هر شکلی که هست با کمک همدیگه راه اندازیش کنیم . خواهشمندم اگر دوستی و یا دوستانی موفق به راه اندازیش شدن , سرس رو برای دانلود برای من و سایر دوستان بزارن . از همگی شما بالاخص DelphiAssistant عزیز تشکر میکنم .

    دانلود سرس کد

  31. #31

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    دوست عزیز
    لینک دانلودتون خرابه!!!
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  32. #32

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط sweb مشاهده تاپیک
    من با API های بانک های ایرانی کار نکردم ولی راه استانداردش همینه!
    من مي خوام با بانك ليبرتي كار كنم شما مي توني كمك كني ؟
    شما با چه بانكي از خارج كار كردين ؟ مي تووني يكم اطلاعات بهم بدي و نحوه بستن قرارداد با اونها چطوري ؟

  33. #33

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    برای پرداخت الکترونیک حالا جدای از بانک ملت ، مگه نباید اول شرکت ثبت شده داشته باشیم و در لیست بانک قرار بگیریم ؟ یا نه با حساب شخصی هم می تونیم امکان پرداخت اینترنتی رو فراهم کنیم ؟

  34. #34

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    نقل قول نوشته شده توسط ariashop مشاهده تاپیک
    برای پرداخت الکترونیک حالا جدای از بانک ملت ، مگه نباید اول شرکت ثبت شده داشته باشیم و در لیست بانک قرار بگیریم ؟ یا نه با حساب شخصی هم می تونیم امکان پرداخت اینترنتی رو فراهم کنیم ؟
    من شخصاً از بانك نپرسيدم اما تو سايت سامان نوشته بايد شركت ثبت شده يا مغازه با پروانه كسب باشه به لينك زير از سايت سامان يك نگاه بكن

    آشنایی با مراحل انعقاد قرارداد پذیرندگان اینترنتی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با سلام
    نمیدونم اون دوستی که سوال رو پرسید هنوز تو سایت فعال هستش یا نه (چون از تاریخ ازسال تاپیک، فعالیتی تا الان نداشته) ولی حداقل واسه سایر دوستان پست میزنم :

    نقل قول نوشته شده توسط ariashop مشاهده تاپیک
    برای پرداخت الکترونیک حالا جدای از بانک ملت ، مگه نباید اول شرکت ثبت شده داشته باشیم و در لیست بانک قرار بگیریم ؟ یا نه با حساب شخصی هم می تونیم امکان پرداخت اینترنتی رو فراهم کنیم ؟
    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    من شخصاً از بانك نپرسيدم اما تو سايت سامان نوشته بايد شركت ثبت شده يا مغازه با پروانه كسب باشه به لينك زير از سايت سامان يك نگاه بكن

    آشنایی با مراحل انعقاد قرارداد پذیرندگان اینترنتی
    بانک ملت که حتماً registration میخواد، یعنی یه IP از شرکت طرف قرارداد میگیره و 100 روز!!! بعد وب سرویس موردنظر رو واسه IP موردنظر باز میکنه، من PHP کار نیستم ولی با #C از وب سرویسهای بانک ملت دارم استفاده میکنم، ضمناً سایتی هم واسه پرداخت نداریم و از یه طریق دیگه (تو شکل ضمیمه) از وب سرویسهاش دارم استفاده میکنم ولی همکاران، از وب سرویسی مشابه همین وب سرویس دارن واسه وب سایتشون استفاده می کنن.

    وب سرویس موردنظر (پرداخت اینترنتی بانک ملت) با جاوا نوشته شده و روی JBoss آپ کردنش. من کد سی شارپ تولید شده از WSDL وب سرویس اونا رو اینجا میذارم، ولی باید درنظر داشته باشین این دقیقاً اون چیزی نیست که شما ازش استفاده می کنین، چون احتمالا کار من با شما فرق داره (من نیازی به redirect به سایتم و session و اینا ندارم)؛ فقط دوتا مقداری که بر میگردونه (یعنی refID و transactionStatus) واسه من کافیه و نسبت به اون تصمیم می گیرم :

    namespace BankBillService
    {
    [WebServiceBinding(Name = "BillPaymentImplServiceSoapBinding", Namespace = "http://service.psp.bps.com/")]
    [DesignerCategory("code")]
    [GeneratedCode("System.Web.Services", "2.0.50727.1433")]
    [DebuggerStepThrough]
    public class BillPaymentImplService : SoapHttpClientProtocol
    {
    public BillPaymentImplService();

    public event billPaymentCompletedEventHandler billPaymentCompleted;
    public event billPaymentInquiryCompletedEventHandler billPaymentInquiryCompleted;
    public event inquiryCompletedEventHandler inquiryCompleted;

    public IAsyncResult BeginbillPayment(int terminalId, string username, string password, string transactionDate, string transactionTime, string PAN, string PIN, string PIN2, string CVV2, string expirationDate, string billId, string paymentId, int amount, string payerId, AsyncCallback callback, object asyncState);
    public IAsyncResult BeginbillPaymentInquiry(int terminalId, string username, string password, string billId, string paymentId, AsyncCallback callback, object asyncState);
    public IAsyncResult Begininquiry(int terminalId, string username, string password, long transactionId, AsyncCallback callback, object asyncState);
    [SoapDocumentMethod("", RequestNamespace = "http://service.psp.bps.com/", ResponseNamespace = "http://service.psp.bps.com/", Use = SoapBindingUse.Literal, ParameterStyle = SoapParameterStyle.Wrapped)]
    public wsResponse billPayment(int terminalId, string username, string password, string transactionDate, string transactionTime, string PAN, string PIN, string PIN2, string CVV2, string expirationDate, string billId, string paymentId, int amount, string payerId);
    public void billPaymentAsync(int terminalId, string username, string password, string transactionDate, string transactionTime, string PAN, string PIN, string PIN2, string CVV2, string expirationDate, string billId, string paymentId, int amount, string payerId);
    public void billPaymentAsync(int terminalId, string username, string password, string transactionDate, string transactionTime, string PAN, string PIN, string PIN2, string CVV2, string expirationDate, string billId, string paymentId, int amount, string payerId, object userState);
    [SoapDocumentMethod("", RequestNamespace = "http://service.psp.bps.com/", ResponseNamespace = "http://service.psp.bps.com/", Use = SoapBindingUse.Literal, ParameterStyle = SoapParameterStyle.Wrapped)]
    public long billPaymentInquiry(int terminalId, string username, string password, string billId, string paymentId);
    public void billPaymentInquiryAsync(int terminalId, string username, string password, string billId, string paymentId);
    public void billPaymentInquiryAsync(int terminalId, string username, string password, string billId, string paymentId, object userState);
    public void CancelAsync(object userState);
    public wsResponse EndbillPayment(IAsyncResult asyncResult);
    public long EndbillPaymentInquiry(IAsyncResult asyncResult);
    public string Endinquiry(IAsyncResult asyncResult);
    [SoapDocumentMethod("", RequestNamespace = "http://service.psp.bps.com/", ResponseNamespace = "http://service.psp.bps.com/", Use = SoapBindingUse.Literal, ParameterStyle = SoapParameterStyle.Wrapped)]
    public string inquiry(int terminalId, string username, string password, long transactionId);
    public void inquiryAsync(int terminalId, string username, string password, long transactionId);
    public void inquiryAsync(int terminalId, string username, string password, long transactionId, object userState);
    }
    }
    نحوه استفاده اش هم تو #C هست که اگه فکر میکنین به دردتون میخوره بذارمش اینجا.

    کلاً سه - چهار تا تابع داره که من دو تا بدردبخورش رو بدون توضیح پارامترهاش آوردم :

    1. billPayment که همون تابع پرداخته و wsResponse برمیگردونه که دوتا مقدار ذکر شده رو تو خودش داره.
    2. inquiry که اگه پرداختی انجام شده باشه و شما شماره پیگیری رو داشته باشین، نتیجه عملیات انجام گرفته رو تو یه رشته برمیگردونه.

    امیدوارم به درد دوستان خورده باشه ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام و تشکر از همه

    دوستان عزیز متاسفانه من با این سیستم پرداخت ملت با مشکل مواجه شدم میشه کمکم کنید

    DEMO

    در لینک بالا سیستم نصب شده ولی ارور میده میتونید برام بررسی بفرمایید دلیل چیه ؟

    با تشکر از لطفتون

  37. #37

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    سلام

    از دوستان کسی فعالیتی تجربه ای در این ضمینه نداشته ؟

  38. #38

    نقل قول: پرداخت الکترونیک بانک ملت

    سلام دوستان عزیز
    بنده محمدی هستم و می خواهم برای ساتم یک سیستم پرداخت آلاین با کارتهای عضو شتاب راه اندازی کنم اگر شما امکان انجام این کار دارید با من تماس بگیرید و قیمت خودتونو اعلام کنید.
    09354197725
    09350158659
    44262115
    arm12058atgmaildotcom

    توضیحات :

    سیستمی می خواهم که با دیتا بیس مرتبط است و با soap برگشتی از بانک اکانت کاربر را خودکار شارژ میکند.

    سیستم php

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار pasargadteam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    با درود بر همگی

    اول از همه بگم که اسکریپت بانک ملت رو اینجا ضمینه کردم.

    دوم اینکه یکسری اطلاعات بدم که به دست آوردم.

    در مورد بانک های ایران بانک ملت , ملی با اشخاص حقوقی (شرکت و ادارات) قرارداد میبندندنه با حقیقی ها (اشخاص).
    بانک هایی چون پارسیان , سامان , پاسارگاد ,اقتصاد نوین و ... هم حقیقی و هم حقوقی هستند.

    اما با سخت گیری های فراوان از جمله چک 20میلیون ریالی در وجه شرکت پارسیان و سفته.
    بانک سامان هم که پروانه کسب میخواد چیزای دیگه بانک های دیگه.

    خدمتون عرض کنم سیستم بانک پارسیان همون سیستم بانک سامان است چون از خود بانک سامان خریدند. بماند این وسط چی شد که کم آوردند و رفتندخریدند.

    توی پرداخت های آنلاین من سامان و ملت رو تأیید میکنم و بعد ملی و پارسیان رو.

    درضمن دوستمون گفته بودند 100روز طول میکشه که آی پی ست بشه در بانک ملت و ی یه همچین چیزی . خیر اینطوری نیست. نهایت هر بانکی باشه سه روز طول میکشه که نامه آی پی شما اوکی بشه. سرور بنده الان آی پیش در بانک ملت هست .


    با سپاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله pasargadteam : چهارشنبه 24 شهریور 1389 در 09:14 صبح

  40. #40

    نقل قول: پرداخت الكترونيك بانك ملت

    در کل چیز مفیدی پیدا نکردم توی این تاپیک!

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •