نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: CrystalReport + datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    CrystalReport + datagridview

    سلام
    من میخوام توی datagridview روی هر رکوردی که هستمdataset با همون رکورد فیلتر بشه یعنی یه جوری میخوام از position رکورد استفاده کنم تا یه سری کارها رو رکورد انجام بدم

    به فرض report گرفتن فقط از همون رکورد
    شاید رههای بهتری هم هست برای اینکه از رکوردها تک تک report گرفت!
    اگه این طوری بخوایم کار کنیم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: CrystalReport + datagridview

    اگه DataGridView رو به BindingSource وصل کرده باشید اون خودش Position داره

    وگرنه شما می تونید از خود DataGridView شماره سطری که توش هستین رو بگیرین
    آرگومان اغلب eventهای اون شماره سطر رو بر می گردونن

    private void myDataGridView_RowEnter(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    int rowIndex = e.RowIndex;
    int colIndex = e.ColumnIndex;
    }


    پ.ن. امیدوارم سوال شما رو درست فهمیده باشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    نقل قول: CrystalReport + datagridview

    خلاصه مسئله :
    من میخوام روی هر رکوردم که قرار گرفتم با زدن یک دکمه ازش report همون رکورد رو بگیرم با یک قالب ثابت پس باید dataset من یه جوری filter بشه که فقط همون رکورد رو نشون بده


    اگه راه بهتری سراغ دارین هم بفرمایید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    نقل قول: CrystalReport + datagridview

    کسی نظری نداره؟
    اگه بخواین position رو بگیرید و report اون رکورد رو چاپ کنید چی کار میکنید؟
    فکر کنم سوالم رو تقریبا به ده زبان زنده دنیا مطرح کردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •