نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ParameterValues

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    ParameterValues

    برای ارتباط با کریستال میخوام یه متغییر ا نوع
    ParameterValues تعریف کنم. اما C#‎ این نوع رو نمیشناسه. از کدوم using باید استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: ParameterValues

    مقادير را از طريق report document تعريف شده بفرستيد .

    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.SetParameterValue("parametername", value);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    نقل قول: ParameterValues

    نوع ReportDocument رو هم نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    نقل قول: ParameterValues

    CrystalReport1 n = newCrystalReport1();
    crystalReportViewer1.ReportSource = n;
    ParameterValues pv = newParameterValues();
    ParameterDiscreteValue pdv = newParameterDiscreteValue();
    pdv.Value =
    "hgtrewsfgbhnm";
    pv.Add(pdv);
    ParameterFieldDefinitions pfds = n.DataDefinition.ParameterFields;
    ParameterFieldDefinition pfd = pfds["Text1"];
    pfd.ApplyCurrentValues(pv);

    وقتی این کد رو اجرا می کنم پیغام load report failed میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352

    نقل قول: ParameterValues

    برای اینکه کار را راحت کنی اول یه فرم به برنامت اضافه کن بعد داخل فرم crystalReportViewer اضافه کن
    بعد خود کریستال را به ReportSource را به کریستال ربط بده
    در سازنده فرم پارمتر ها را دریافت کن

    public ChequePrintForm(string typeDate, string firstDate, string endDate, string city, string sum)
    {
    InitializeComponent();
    TypeDate = typeDate;
    FirstDate = firstDate;
    EndDate = endDate;
    City = city;
    Sum = sum;
    }

    در رویداد لود فرم

    n.SetParameterValue("Status", "نام مشتری: " + City);
    n.SetParameterValue("FirstDate", "از ردیف: " + FirstDate + " الی: " + EndDate);
    n.SetParameterValue("AllSum", Sum);

    Status نام پارمتر در کریستال است
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: ParameterValues

    نقل قول نوشته شده توسط unassigned_identifier مشاهده تاپیک
    نوع ReportDocument رو هم نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فضاي نام

    using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine;

    را اضافه كنيد .

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46
    این کد رو نوشتم اما خطای invalid index میده:
    string RepPath = @"E:\Programing\My C#‎ Projects\WindowsFormsApplication1\WindowsFormsAppl ication1\CrystalReport1.rpt";
    ReportDocument repdoc = newReportDocument();
    repdoc.Load(RepPath);
    repdoc.SetParameterValue("Text3", "jjjjjjj");
    crystalReportViewer1.ReportSource = repdoc;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    352

    نقل قول: ParameterValues

    فایل کریستال که تو برنامت هست را به crystalReportViewer انتصاب بده.
    از شکل ضمیمه کمک بگیر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 132.jpg‏ (76.6 کیلوبایت, 16 دیدار)

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    نقل قول: ParameterValues

    باز هم invalid index!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: ParameterValues

    چون پارامتري به نام text3 وجود نداره اين پيغام داده ميشه . ابتدا بايد يك parameter field تعريف كنيد .

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار unassigned_identifier
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    سن
    37
    پست
    46

    نقل قول: ParameterValues

    نمیشه.
    اگه می تونین یه کد کامل برام بزارین. ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •