نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mojniknam
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    268

    Exclamation User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست

    حتما شما هم میدونید که یکی از امکانات هاست ، قفل کردن یک مسیر هست که تنها با یوزر و پسوورد امکان دسترسی هست.
    مسیر و یوز و پسوورد هم داخل کنترل پنل هاست تعریف میشه
    حالا سوال من اینه که با کد نویسی میشه user name کاربر وارد شده از این طریق رو بدست آورد؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست

    در ASP.net در هر page برنامه
     this.User
    رو داریم

    در WindowsApplication هم
    Environment.GetEnvironmentVariables("username");
    کاربری رو که به windows وارد شده میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست

    البته من منظور از "با استفاده از امکانات هاست" رو متوجه نشدم
    شاید جوابم کمکی نکرده باشه...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mojniknam
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    268

    نقل قول: User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست

    فکر کنم سوالم واضح بود
    یکی از امکانات هاست در کنترل پنل هاست ،قفل کردن یا protect کردن یک مسیر خاص توی هاست هست که برای ورود به اون مسیر با باز شدن پنجره ای باید نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنید
    مثلا مسیر
    www.aaa.com/bbb

    رو از توی هاست قفل میکنی و یوزر و پسوورد رو بهش معرفی میکنی
    از این به بعد هرکی خواست به این مسیر دسترسی پیدا کنه باید یوزر و پسوور رو وارد کنه
    من دنبال این هستم که آیا میشه از طریق برنامه نویسی ، نام کاربری کسی که وارد شده رو پیدا کرد یا نه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •