نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: كسي ميدونه اين error چيه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    كسي ميدونه اين error چيه؟

    A transport-level error has occurred when sending the request to the server. (provider: Shared Memory Provider, error: 1 - I/O Error detected in read/write operation)


    من يك query تو برنامم دارم كه وقتي executereader ميكنم اين خطا رو ميده !!!

  2. #2

    نقل قول: كسي ميدونه اين error چيه؟

    من معمولا زمانی با این پیغام برخورد میکنم که سعی کنم از یک Connection بسته شده مجددا دستوری رو به SQL Server ارسال کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: كسي ميدونه اين error چيه؟

    با اين خط كد درست شد
                    SqlConnection.ClearPool(sqlcn);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •