نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر Title صفحه با کدنویسی

  1. #1

    تغییر Title صفحه با کدنویسی

    با سلام
    چیجوری میشه که با کدنویسی سمت سرور چنین کاری کرد؟
    من هر چی گشتم که خاصیتی پیدا نکردم! شما چطور؟
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    باید از کنترل asp:Literal استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    html :
    <HTML>
    <HEAD>
    <title runat="server" id="PageTitle">WebForm1</title>
    ...

    Code behind :
    System.Web.UI.HtmlControls.HtmlGenericControl MyPageTitle;
    MyPageTitle = (System.Web.UI.HtmlControls.HtmlGenericControl )this.FindControl("PageTitle");
    MyPageTitle.InnerText = "The New Title !";

  4. #4
    با سلام
    پس بایستی هم تو کد بیهایند و هم در html چیزی بتایپم :shock:
    این مشکل تو ASP.NET 2.0 حل نشده؟
    با تشکر.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    این مشکل تو ASP.NET 2.0 حل نشده؟
    مشکل؟؟؟
    این کجاش مشکله؟ همینجا دوستان چندتا روش گفتن. چندتا روش دیگه هم بسته به شرایط میشه به کار برد.
    کافی نیست؟ بالاخره یه برنامه نویس باید 4 خط کد بنویسه یا نه؟

  6. #6
    با سلام
    مشکل؟؟؟
    این کجاش مشکله؟ همینجا دوستان چندتا روش گفتن. چندتا روش دیگه هم بسته به شرایط میشه به کار برد.
    کافی نیست؟ بالاخره یه برنامه نویس باید 4 خط کد بنویسه یا نه؟
    البته حرف شما هم درست٬ اما منظور بنده فقط در مورد Title که نبوده در کل ما در کدنویسی هیچگونه دسترسی یه شی Document نداریم!(مگر با استفاده از این روشها) درسته؟
    حالا میخواستم بدونم علت خاصی داره؟ و یا شاید هم اصلا نیازی نیست!
    و اینکه در ASP.NET 2.0 (و یا VS.NET 2005 چون که هر دوحالت کدنویسی CodeBehind و inline رو می ساپورته!)
    یه همچین امکانی وجود نداره؟
    با تشکر.

  7. #7
    در کل ما در کدنویسی هیچگونه دسترسی یه شی Document نداریم!(مگر با استفاده از این روشها) درسته؟
    دوست عزیز ؛

    Document یک شیء سمت کلاینت است و ASP .NET یک زبان سمت سرور ؛ پس بهر ترتیب برای پردازش یک موجودیت سمت کلاینت باید یک کد سمت سرور نوشته و "اجرا" بشه . نتیجتا" بدون توجه به نوع معماری و زبان مورد استفاده ، تو برای استفاده از قابلیتهای یک زبان سمت سرور ، باید کدش رو بنویسی و "اجرا"ش کنی .

    موفق باشید
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

تاپیک های مشابه

  1. تنظیم FF برای ذخیره فایل با نام title به صورت خودکار
    نوشته شده توسط Leo_messi در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 01:49 صبح
  2. کاراکتری خاص در title تگ <img>
    نوشته شده توسط Helen_Farhani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 19:20 عصر
  3. تغییر خواص title یا alt در لینک یا عکس
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 10:30 صبح
  4. تغییر Title برنامه نصاب در پنجره Windows Task Manager
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •