نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جایی که کامپیوتر باشه
    پست
    225

    در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    با سلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه محتویات یک فایل exe را خوند و ویرایش کرد.
    مثلا یک برنامه هست با VisualC++‎ نوشته شده. در ریسورس ها dialogs نشون داده نمیشه، ولی caption این dialog در فایل exe موجود هست، بالفرض می خوام اونو عوض کنم. چطوری میشه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    129

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    اگر می شد این کار رو به راحتی انجام داد که فاتحه قفلهای سخت افزاری و نرم افزاری خونده بود همه ما هم می شدیم Hacker.
    ابزارهائی برای این کار وجود دارد که زبان ماشین رو به کد اسمبلی تبدیل می کند از جمله این برنامه ها ollydebug است.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-Man مشاهده تاپیک
    با سلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه محتویات یک فایل exe را خوند و ویرایش کرد.
    مثلا یک برنامه هست با VisualC++‎ نوشته شده. در ریسورس ها dialogs نشون داده نمیشه، ولی caption این dialog در فایل exe موجود هست، بالفرض می خوام اونو عوض کنم. چطوری میشه؟؟


    فكر نكنم نيازي باشه با دلفي يه همچين برنامه ايي نوشته بشه.

    ولي اگر exe كد نشده باشد مثل برنامه هايي از قبيل PECompact يا ...

    برنامه هايي هستند كه Resource فايلهاي exe را ميتوانيد با آن عوض كنيد.

    ولي 99 درصد برنامه هاي تجاري كد شده هستند.

  4. #4

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    دوست عزيز فكر نكنم اين بحث در اين قسمت ( Delphi ) مناسب باشه ...

    ولي اگر ميخوايين با dlephi اين كار رو بكين و فقط دوست داريد اون قسمت مورد نظرتون رو از بين باينري ها تغيير بدين شيوه ي كلي رو بهتون ميگم ...

    يك متغيير از كلاس TFileStream تعريف كن و سپس فايلت رو با Mod نوشتن باز كن ... بعد با استفاده Seek رو به محل دلخواه ببر و نشتن رو در اون محل اغاز كن ...

    يك نمونه كد هم برات نوشتم كه اشاره گر فايل رو به 0 ميبره بعد اونجا كلمه ي Test رو جايگزين كلمه قبلي ميكنه ...

    var
    File1: TFileStream;
    i: Integer;
    Caption: string;
    begin

    Caption := 'Test';

    File1 := TFileStream.Create('C:\Test.txt', fmOpenWrite);

    File1.Seek(0, soFromBeginning);

    for i := 1 to Length(Caption) do
    File1.Write(Caption[i], 1);

    File1.Free;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جایی که کامپیوتر باشه
    پست
    225

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    نقل قول نوشته شده توسط .::Mehran::. مشاهده تاپیک
    دوست عزيز فكر نكنم اين بحث در اين قسمت ( Delphi ) مناسب باشه ...

    ولي اگر ميخوايين با dlephi اين كار رو بكين و فقط دوست داريد اون قسمت مورد نظرتون رو از بين باينري ها تغيير بدين شيوه ي كلي رو بهتون ميگم ...

    يك متغيير از كلاس TFileStream تعريف كن و سپس فايلت رو با Mod نوشتن باز كن ... بعد با استفاده Seek رو به محل دلخواه ببر و نشتن رو در اون محل اغاز كن ...

    يك نمونه كد هم برات نوشتم كه اشاره گر فايل رو به 0 ميبره بعد اونجا كلمه ي Test رو جايگزين كلمه قبلي ميكنه ...

    var
    File1: TFileStream;
    i: Integer;
    Caption: string;
    begin

    Caption := 'Test';

    File1 := TFileStream.Create('C:\Test.txt', fmOpenWrite);

    File1.Seek(0, soFromBeginning);

    for i := 1 to Length(Caption) do
    File1.Write(Caption[i], 1);

    File1.Free;
    دستت درد نکنه همون کدی بود که می خواستم، حالا اگه بخوایم بخونیم چی کار کنیم؟ مثلا دقیقا همینی که wrtie کردیم رو بخونیم

  6. #6

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    اره .. فقط Mod خوندن ( fmOpenWrite ) رو تغيير بده .. بعد از read استفاده كن ...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جایی که کامپیوتر باشه
    پست
    225

    نقل قول: در مورد خواندن و ویرایش محتویات فایلهای EXE

    ممنون! قبل از این که بپرسم این کارو کردم نشد، نا امید شدم ولی بعد که شما هم همینو گفتی، دوباره با دقت بیشتری این کارو انجام دادم عمل داد.
    آخرین ویرایش به وسیله Delphi-Man : چهارشنبه 08 خرداد 1387 در 23:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •