نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    سلام به تمامی دوستان

    چه جوری میشه که نام Theme انتخاب شده توسط کاربر را در بخش HTML بیاریم
    مثلاً

    <img src="Imges/Theme Name/top.gif" />


    ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمائید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    سلام
    خب حتما theme name رو توي يه متغير داري؟
    همونو به خروجي بفرست
    نمي دونم كجاش سوال بود :دي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312
    خب حتما theme name رو توي يه متغير داري؟
    همونو به خروجي بفرست
    نمي دونم كجاش سوال بود
    بله
    ولی نمی دونم چه جوری اون رو در بخش HTML و در مسیر یک فایل عکس بیارم ( مثال بالا )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    شما اگه از یه Image سرورساید استفاده کنی میتونی در CodeBehind به ویژگی Url ش دسترسی داشته باشی یا همین تگ img رو runat=server کن یه id هم بهش بده بعد تو کد بنویس :
    string themeName;
    idNo.src="Images/"+themName+"Filename"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312
    شما اگه از یه Image سرورساید استفاده کنی میتونی در CodeBehind به ویژگی Url ش دسترسی داشته باشی یا همین تگ img رو runat=server کن یه id هم بهش بده بعد تو کد بنویس :
    string themeName;
    idNo.src="Images/"+themName+"Filename"
    سلام
    دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم ولی اگه بخوام از این نام توی جاوااسکریپت بالای صفحه HTML استفاده کنم تکلیف چیه ؟

    ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمائید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    خوب این starter kit رو ببین PersonalDesign.zip

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    1- برای این کار میتونی از Skin و CSS استفاده کنی .
    اگر نام Theme رو میخواهی نمایش از Page.Theme استفاده کن ، البته سرور ساید هست نه کلاینت ساید
    حالا چرا اصرار داری که با جاوا و HTML این کارو بکنی نمیدونم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    سلام
    دوست عزیز از رهنماییتون ممنونم ، ولی من کار با Theme و CSS رو بلدم و برای سایتم هم از این ابزارها استفاده کردم و با تغییر پوسته سایت هم مشکلی ندارم .

    مشکل من اینه که در بخش منوها از جاوااسکریپت برای پنهان شدن و نمایش منوها استفاده کردم که برای اعمال هر کدام از این دستورات یک عکس قرار دادم که در صورت کلیک بر روی آنها منو پنهان یا نمایش داده میشه و در همون دستورات عکس ها هم تغییر میکنه که نمونه کد رو در قسمت پایین نوشتم :

    کد اعمال تغییرات :

    <a onclick="toggleXPMenu(document.getElementById('XPM enu'),document.getElementById('XPMenuImg'))" href="#"><img id="XPMenuImg" height="25" src="../Images/Menu_Closed.jpg" width="18" border="0"></a>
    کد جاوااسکریپت مربوطه :

    CloseMenuImage = '../Images/Menu_Closed.jpg'
    OpenMenuImage = '../Images/Menu_Open.jpg'
    function toggleXPMenu(which,ThisImage)
    {
    if (!document.getElementById)
    return
    if (which.style.display=="")
    {
    which.style.display="none";
    ThisImage.class=OpenMenuImage;
    return false;
    }
    else
    {
    which.style.display="";
    ThisImage.src=CloseMenuImage;
    return false;
    }
    }

    حالا اگر پوسته سایت عوض بشه باید مسیر این فایلها تغییر کنه و فایلهای مربوط به اون پوسته در سایت قرار بگیره .
    مشکل من هم دقیقاً در همین قسمته .

    ممنون میشم من رو در این زمینه راهنمایی بفرمائید .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    سلام

    دوستان عزیز یعنی تا بحال کسی همچنین کاری رو انجام نداده ؟؟

    اینم یک نمونه :
    http://hostingcontroller.com/english.../Hc7/Demo.html

    شما این نرم افزار مدیریت هاست رو مشاهده بفرمائید ، من می خوام یک همچین برنامه ای رو برای بخش مدیریت سایت پیاده سازی کنم شما اگر تو بخش دمو Theme PanelXP رو انتخاب بفرمائید و سورس کد بخش منوها رو ببینید ، متوجه خواهید شد که در بخش جاوااسکریپت بالای صفحه با توجه به تغییر Theme مسیر فایل عکس هم تغییر میکنه ، من میخواستم بدونم که چه جوری میشه این کار رو انجام داد .

    ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    نقل قول نوشته شده توسط amirferdowsi مشاهده تاپیک
    سلام

    دوستان عزیز یعنی تا بحال کسی همچنین کاری رو انجام نداده ؟؟

    اینم یک نمونه :
    http://hostingcontroller.com/english.../Hc7/Demo.html

    شما این نرم افزار مدیریت هاست رو مشاهده بفرمائید ، من می خوام یک همچین برنامه ای رو برای بخش مدیریت سایت پیاده سازی کنم شما اگر تو بخش دمو Theme PanelXP رو انتخاب بفرمائید و سورس کد بخش منوها رو ببینید ، متوجه خواهید شد که در بخش جاوااسکریپت بالای صفحه با توجه به تغییر Theme مسیر فایل عکس هم تغییر میکنه ، من میخواستم بدونم که چه جوری میشه این کار رو انجام داد .

    ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید .
    من با همونstarter kit کار کردم راحتم بود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    من با همونstarter kit کار کردم راحتم بود
    میشه در مورد starter kit یک مقدار توضیح بفرمائید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    من درست متوجه نشدم ، ولی اینو امتحان کن . نام تم را همیشه در یک Hiden field نگه دار ، بعد با استفاده از جاوا اسککریپت مقدارشو بخون و به جای آدرست قرار بده .
    هر وقت هم تم عوض شد ، Hiden field هم تغییر میکنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    سلام
    از راهنمایی همه شما ممنونم

    اگه به کنترل پنل hosting controller دقت کرده باشید اول صفحه Menu.htm این کد قرار داره

    <SCRIPT language=javascript>
    CloseMenuImage = 'Themes/PanelXP/OliveGreen/Images/TopMenuClosed.gif'
    OpenMenuImage = 'Themes/PanelXP/OliveGreen/Images/TopMenuOpen.gif'
    </SCRIPT>

    که با تغییر Theme ، مسیر بالا هم تغییر میکنه
    سوال منم به خدا همینه که نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    دوست گرامی starter kit را دانلود کن.من که ننوشتم که غلط باشه خود جناب ماکروسافت نوشته.
    چیز خواصی هم نداره.ولی کوشش کن تو خونه آزمایشش کنی من تو رایانه دانشگاه امتحان کردم error داد(دلایل امنیتی ذخیره client بر server).مشکلی بود مطرح کن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML

    خوب این کار نداره ، تو رویداد Form_Load از ClientScript یا Scriptmanager استفاده کن و اسکریپت فوق رو براش بنویس .از همون Hiden field هم میتونی استفاده کنی ولی Scriptmanager به نظر من قشنگتره .
    توضیح بشتر اینه که شما نام تم را رو که به دست اورودی ( دیگه این کاری نداره ) بزارش تو یک رشته و با استفاده از Registerscriptblock (اگر اشتباه ننوشته باشم ) اسکریپت مورد نظر را تو صفحه لود کن . بقیشم که دیگه بلدی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •