نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

  1. #1

    کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    کسی کد نمونه ای در ارتباط با جستجو و بررسی رکوردها و فیلدهای پایگاه داده(ترجیحاً SQL Server) تو ASP.NET با پشتیبانی C#‎ داره بذاره!؟
    ممنون میشم..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    منظورتون دستور select ؟ بیشتر توضیح بده .

  3. #3

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    نه منظورم یه search تو database با استفاده از sqlconnection هست.. طوری که بتونم روی داده های جداولم شرط و ... بذارم... یا مثلاً فرض کنید می خوام ببینم تو یه جدول یه مقداری وارد شده یا نه!؟ یه کد نمونه می خوام...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    سلام گلم.
    من برات کد اجرای یک دستور جستجو رو مینویسم البته با زیان VB اما تغییرش خیلی ساده هست.
    این متغییر ها باید در قسمت سراسری فرم تعریف بشن.
    Dim cnt As New Data.OleDb.OleDbConnection
    Dim cmd As New Data.OleDb.OleDbCommand
    Dim da As New Data.OleDb.OleDbDataAdapter
    Dim dt As New Data.DataTable

    اینم دستور اتصال به دیتابیس اونم (اکسس) که باید در فرم لود بنویسی.
    cnt.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=ادرس دیتابیس شما"
    cnt.Open()

    و اینم یک دستور Select و برگردوندن اطلاعات اون داخل GridView
    cmd.CommandType = Data.CommandType.Text
    cmd.CommandText = "select * FROM Table"
    cmd.Connection = cnt
    da.SelectCommand = cmd
    dt.Clear()
    da.Fill(dt)
    GridView1.DataSource = dt
    GridView1.DataBind()

    ادرس دیتابیس مثل:D:\database.mdb
    موفق باشی.

  5. #5

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    دوست عزیز baran_mehr عزیز..
    من چند وقت پیش که این پستتون رو دیدم خواستم جواب بدم که نشد یعنی سایت نمیومد برام... تا چند وقتم این مشکل رو داشتم..

    می خواستم بگم خیلی ممنونم ازت..
    اما من منظورم دستور select نبود یه چیزی مثل login... طوری که بتونی تو DB جستجو کنی و روش شرط بذاری که اگه فلان رکورد وجود داشته باشه یا نه باید چیکار کنم!؟ باید با دستورات SQL بنویسم یا با ASP.net هم میشه!؟ اگه یه مثال بزنین ممنون میشم..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    سلام عزیز دلم.
    خوب شرط رو هم میتونی تو دستور Select بنویسی مثلا:
    cmd.CommandText = "select * FROM Table  Where(name=' "& textbox1.text &"')"

    این دستور یه مقداری رو از textbox1 میگیره و تو شرط برسیش میکنه.
    اگه اینطوری مشکلت حل نشد بگو میخوای چی کار کنی تا برات توضیح بدم.
    شاد باش و دیگرون رو شاد نگه دار.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    راستی نازنینم sadaf_m جان.
    میتونی برای اینکه ببینی کاربری با این نام وجود داره یا نه از این شیوه ای که میگم استفاده کنی.
    اول باید یه فیلدی که غیر تکراری هست رو انتخاب کنی میتونه هر چیزی باشه مثلا نام کاربری و بعد تو صفحه ای
    که میخوای اطلاعات رو از کاربر بگیری یه شرط به ته کدهات اضافه کنی.من همین کدی رو که برات گذاشتم رو بهت میگم که باید چه کارش کنی.دستور select رو باید مطابق شرط خودت تغییر بدی مثلا:
    cmd.CommandText = "select user FROM Table  Where(user=' "& textbox1.text &"',pass='"&textbox2.text &"')"


    و بعد در زیر کدی گرید ویو رو پر میکنه این شرط رو بزار که اگر گرید ویو دارای رکوردی شد .یعنی اینکه ما همچین رکوردی رو داخل جدولمون داریم و شرط برقراره چون فیلد user ما یه فیلد کلید هست و مقدار تکراری نداره .مثلا:
     If GridView1.Rows.Count > 0 Then
    Response.Redirect("page2.aspx ")
    End If

  8. #8

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    خوب اینکه کد وی بی بود ..... اگه میشه C#‎ رو بزارین . . . .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    سلام bermouda جان.
    عزیز دلم تبدیل این کدای بالا به C#‎ که کار سختی نیست.فقط باید چند تا جابجایی و چند تا کار ساده روش انجام بدی در حد چند دقیقه وقت نیاز داره.
    شاد باش و دیگران را شاد نگاه دار

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار gheysar14
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همه جا زیر سایه خدا !!
    پست
    84

    نقل قول: کد مربوط به جستجو در پایگاه داده در ASP.NET با پشتیبانی C#‎

    خوب اینم یه برنامه برای تبدیل C#‎ به VB
    http://labs.developerfusion.co.uk/co...arp-to-vb.aspx
    به همین راحتی (;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •