نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گزارش گیری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    گزارش گیری

    سلام
    يه برنامه نوشتم در رابطه با ثبت و گزارش گيري كلاسهاي تابستاني يه كانون فرهنگي،فعلا عمل ثبت رو انجام ميده حالا ميخوام گزارشات رو تحويل بده.
    من ميخوام در قسمت گزارش گيري برنامه ام كاربر بتونه اطلاعات مربوط به هر تاريخي رو كه ميخواد مشخص كنه تا واسش نمايش داده بشه
    براي مثال اون بتونه از فلان تاريخ تا فلان تاريخ هر كدوم از اطلاعاتي زير رو كه ميخواد طبق يك گزارش در اختيار داشته باشه(اين گزينه ها بصورت چك باكس تو يه فرم مشخص شده اند.)
    رشته
    شركت كننده دختر
    شركت كننده پسر
    تعداد مربي
    مجري
    محل برگزاري
    بايد از چه شيوه اي استفاده كنم؟ حرفه اي نيستم كمكم كنيد
    تشکر
    مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب........در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست. یا ابا صالح

  2. #2

    نقل قول: گزارش گیری

    مي توني از دستورات اس كيو ال استفاده كني ميشه بگين بانك اطلاعاتيت چيه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: گزارش گیری

    بانکمSQL میخوام از CrystalReport هم استفاده کنم
    با دستورات هر دو شون هم آشنا هستم،همه تا حالا پروژه تحویل ندادم

  4. #4
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: گزارش گیری

    قبل از لود شدن فرم گزارشت. یک فرم دیگر را نشان بده تا کاربر بازه زمانی را انتخاب کند. سپس بر اساس اون بازه زمانی DataTable ات را پر کن و به گزارش کریستال ریپورت ات الصاق کن.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری

    ببخشيد منم اين مشكل دارم اگه كمي زيادتر توضيح بدهيد متشكر مي شوم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82

    نقل قول: گزارش گیری


    if (MessageBox.Show("چاپکلیهکالاهایبرگشتهازگارانتی", "هشدار", MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.Yes)
    {
    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Persist Security Info=False; server=exam; database=waranty; Integrated Security=True;");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM ersal_kala where date_ersal>='" + maskedTextBox1.Text + "' AND date_ersal<='" + maskedTextBox2.Text + "'";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objConnection.Open();
    // بارگذاريجدولدرديتاآداپتور
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "back_kala");
    objConnection.Close();
    //********************************************
    frm_back_report frm_back = new frm_back_report();
    backreport1.SetDataSource(objDataSet.Tables["back_kala"].DefaultView);
    frm_back.crystalReportViewer1.ReportSource = backreport1;
    frm_back.ShowDialog();


    ببیین بدردت می خوره دقیقن همون چیزی هستش که دوستانمون گفتن

  7. #7

    نقل قول: گزارش گیری

    استاد عزيز اگه بانك اطلاعاتي اكسس باشه كدها چگونه تغيير مي كنند خيلي ممنونم

  8. #8

    نقل قول: گزارش گیری

    لطفاً اگه كسي مي دونه جواب بده

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82

    نقل قول: گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط behroz1387 مشاهده تاپیک
    استاد عزيز اگه بانك اطلاعاتي اكسس باشه كدها چگونه تغيير مي كنند خيلي ممنونم
    آقا این نشد سوال که؟
    به هر حال
    به جای رشته کانکت شدن به sql به اکسس وصل شو و متد های اکسس رو جایگزین sql بکنش


    OleDbConnection
    objConnection = newOleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source=" + Application.StartupPath + "/backup/wbanck.mdb" + ";Persist Security Info=False");
    OleDbDataAdapter objDataAdapter = newOleDbDataAdapter();
    DataSet objDataSet = newDataSet();
    objDataAdapter.SelectCommand =
    newOleDbCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "Select sabt.serial,sabt.moshakhasat,sabt.daryaft,sabt.war anty,sabt.date,sabt.moshkel,usserpass.nsherkat from sabt,usserpass where sabt.date>='" + maskedTextBox1.Text + "' AND sabt.date<='" + maskedTextBox2.Text + "'";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    objConnection.Open();
    // بار گذاري جدول در ديتا آداپتور
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "sabt");
    objConnection.Close();
    //********************************************
    frm_reportkoli frm_residemoshtari = newfrm_reportkoli();
    reportgood1.SetDataSource(objDataSet.Tables[
    "sabt"].DefaultView);
    frm_residemoshtari.crystalReportViewer1.ReportSour ce = reportgood1;
    frm_residemoshtari.ShowDialog();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •