نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعریف نوع داده برای جدول (

  1. #1

    تعریف نوع داده برای جدول (

    من میخوام یک جدول درست کنم با فیلد هایی که نام و هدفشون رو اینجا مشخص کردم ، مشکل من انتخاب نوع داده ای و محدود کردن مقادیر ورودی به فیلد TRAFFIC_STATUS به 5 مقدار مشخص است

    INDEX به صورت خودکار از عدد يک شروع به شماره مي کند.

    CODE يک عدد صحيح مثبت که از 0 تا 10000 قابل تغيير است. اين فيلد، کليد اصلي (Primary_key) اين جدول است.

    NAME يک فيلد رشته اي که حداکثر ميتواند تا 30 کاراکتر داشته باشد.

    PROVINCE_CAPITAL يک فيلد منطقي است که نشان ميدهد اين شهر مرکز استان هست يا خير

    FOUNDATION_YEAR سال تاسيس ميلادي را نشان ميدهد و ميتواند از 1000/01/01 به بعد را اختيار کند

    POPULATION عددي مثبت که جمعيت را نشان ميدهد و ميتواند از 0 تا 100000000 را اختيار کند.

    TRAFFIC_STATUS وضعيت ترافيک را نشان ميدهد و تنها ميتواند يکي از مقادير (VERY_HIGH, HIGH, MEDIUM, LOW, VERY_LOW) را اختيار کند.

    MAX_TEMP ميتواند عددي منفي يا مثبت باشد و از 50- تا 50+ ميتواند تغيير کند.

    MIN_TEMP ميتواند عددي منفي يا مثبت باشد و از 50- تا 50+ ميتواند تغيير کند.

    DESCRIPTION اين فيلد شامل عبارتي توصيفي در مورد شهر است و طول آن ميتواند بيشتر از 255 کاراکتر باشد.
    اين تعرفي که من کردم:


    Create table Cities (INDEX , CODE int (),NAME varchar(30), PROVINCE_CAPITAL bool(),FOUNDATION_YEAR date, POPULATION int() , TRAFFIC_STATUS , MAX_TEMP int() ,MIN_TEMP int(),DESCRIPTION text);
    آخرین ویرایش به وسیله fq12966 : یک شنبه 12 خرداد 1387 در 17:04 عصر

  2. #2

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    دوستان راهنمایی کنید.

  3. #3

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    از اساتیدی که منو در انجام این سوال راهنمایی کردن واقعا سپاسگزارم
    امیدوارم خداوند توفیق بده تا کمک شما رو جبران کنم !!!


    (واقعا خدا نکنه ادم به کسی یا چیزی نیاز داشته باشه )

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    وای خدایا از این همه کمک سپاسگزارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به من manul mysql می دن

  6. #6

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    میشه بگید کجاش خنده داره؟
    منوال بهترین راهنماست و لینکهایی که دادم سوال کامل شما رو جواب داده

  7. #7

    Angry نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    خودم manul mysql دارم
    لینک های شما هم به من کمک نکرد
    آخرین ویرایش به وسیله fq12966 : پنج شنبه 16 خرداد 1387 در 03:14 صبح

  8. #8

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    خودم جوابشو پیدا کردم
    create table citiess(id int unsigned not null auto_increment,
    code smallint unsigned not null,name char(30) not null,
    provice_capital char(5) not null,foundation_year date not null,
    popullation bigint(50),traffic_statuse char(10) not null,
    max_temp tinyint(50) not null,min_temp tinyint(50),
    description text,primary key(id,code));
    ery OK, 0 rows affected (0.09 sec
    هر کی خواست استفاده کنه !!!!!!!!!!!!!

  9. #9

    نقل قول: تعریف نوع داده برای جدول (

    دوست عزیز راهنمایی شدین
    داخل اون لینکها که از منوال(manual) بود هم خیلی چیزها نوشته
    شما باید اینجوری تعریف کنید
    `traffic_status` ENUM( 'a', 'b', 'c', 'd' )
    دیگه این رو از دخل اون لینکها که خیلی کامل توضیح داده که کاری نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •