صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: کانورتور فارسی داس به ویندوز

  1. #1

    کانورتور فارسی داس به ویندوز

    سلام
    قبل از هر چیز باید بگم که گروه خیلی خوبی دارید .
    من تازه وارد هستم و دنبال یک کانورتور داس به ویندوز (فارسی) میگردم
    اگر ممکنه راهنمایی کنید .

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    می خوای با چه زبونی باشه؟اگر vb یا delphi بخوای یک سرچ بکنی کلی ریخته !تو بخش خودشون اما اگر فقط می خوای با فاکس باشه بگو تا برنامه ای که آقا کیا نوشتن رو برات میل کنم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    سلام

    خیلی خوش اومدید.

    اول بگید به چه فارسی سازی بوده چون هر کدام تحت داس فرق داره.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    از راهنمایی تون ممنوونم و زبانش برام اهمیت نداره و ولی ترجیه میدم با c باشه جون خودم دارم با c مینویسم . ممنون :wink:

  5. #5
    ببین دوست من برنامه ای که من تحت فاکس 2.6 داس نوشته ام کارکترها رو در همون محیط داس با مشابهات ویندوز عوض میکنه و بعدا باید جدول تبدیل شده را در ویژوال فاکس پرو use کنید و از دیالگ مربوط به کد پیچ که روی صفحه ظاهر میشه 1256 مربوط به ویندوز عربی را انتخاب کنید تا بتوانید کارکترهای تبدیل شده را ببینید واگرنه جدول درست کار نمیکند مخصوصا در export به برنامه های دیگر البته این موضوع یک دلیل محکم دارد که توضیح میدم
    وقتی شما یک جدول یا فایل ورژن پائین تر را در سایر زبانها و و محیطهای دیتابیس باز میکنید محیط مورد نظر فایل شما را به ورژن جدید ارتقا میدهد و در اکثر آنها یک پیغام هشدار هم میدهد که شاید شما دیگر قادر نباشید این فایل را در ورژنهای قبلی استفاده کنید ولی محیط ویژوال فاکس پرو با زیرکی تمام ورژن مربوطه را در هدر فایل درج میکند و این هدر با برنامه cpzero.prg که در دایرکتوری فاکس tools\cpzero\cpzero.prg قرار داردقابل تغیر به تمام کدپیچ های مورد تائید مایکروسافت میباشد
    حالا شما با مطالعه help فاکس در مورد code page میتوانید از این استانداردها و نحوه تبدیل و تغییر در هدر فایل مورد نظرتان آگاه شوید
    همین قدر بگم که با این برنامه فاکس(cpzero.prg ) میتوانید جدولی را که در محیط ویژوال باز شده مجددا در محیط داس باز کنید
    ضمنا در برنامه تبدیل کد پیجی که نوشته ام شما میتوانید فایل dbf‌ تبدیل شده را به یک فایل text که خروجی آن بصورت delimited میباشد تبدیل کنید و بدون تبدیل هدر آنرا به سایر محیطها ارسال کنید
    توضیح اینکه تبدیل dbf به text بصورت یک گزینه در برنامه طراحی شده وجود دارد و نام خروجی آن برای فرمت delimited بصورت dbf2txtd.txt و برای فرمت sdf بصورت dbf2txts.txt میباشد که این آخری کاربد زیادی در محیطهای گرافیکی ویندوز ندارد
    توضیح بعدی اینکه کد پیج فقط مخصوص دیتابیسها و جداول میباشد و هیچ کدام از فایلهای text دارای هدری که کدپیج در آن مشخص باشد نمیباشند
    امیدوارم کافی بوده باشد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    گفته شد تو دلفی وجود داره و من هم احتیاج زیاد و فوری به این تبدیل کننده دارم و جستجو کردم ولی چیز جالبی پیدا نشد اگه ممکنه یه لینک بزارین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    آقای حسینی من در بخش فاکس جستجو کردم ولی چیز جالبی نبود جز اینکه گفته شده بود کدی به زبان فاکس وجود داره ( که کد آن هم نبود) و در ضمن من هم که فاکس بلد نیستم . اگه لینک بهتری وجود داره برام بزارید یا سورس کدی یا نرم افزاری ( حتی پولی) که بتونه بانکهای داس رو با ویندوز تبدیل کنه !
    در ضمن اگه تبدیل آن ساده است راهنمایی بفرمایید تا کد آن را خودم بنویسم ( کدهای ایران سیستم را از کجا بفهمم)
    با تشکر از دوستان - محتاج جواب فوری هستم

  8. #8

    بحث تبدیل اطلاعات

    همانطور که قبلا توضیح دادم کار ساده ای است
    فقط کافی است عملیات تبدیل کدپیچ از محیط داس (البته با توجه به نوع فارسی اتان) به ویندوز را انجام دهید
    پس از آن تبدیل بافت جدول اطلاعات (از فاکس به پاراداکس یا هر بافت دیگری مشکل نیست
    به کمک نرم افزارهای همچون ویژوال فاکس یا دیتابیس دسکتاب خود دلفی و یا ... می تونید این کار را انجام دهید
    برای تشخیص نوع کدپیچ اطلاعات داس نیز از فارسی سازهای مربوطه استفاده کنید
    برای ایران سیستم معمولا از فارسی سازی اگاف و یا خود فارسی استفاده می کنند
    و برای سایه نیز از فارسی ساز سایه که معمولا در پک نرم افزاری زرنگار - پاراداکس فارسی و یا خود محصول سایه می تونید استفاده کنید و همچنین بقیه فارسی سازها
    در رابطه با بحث تبدیل کدپیچ نیز من سورس کد مربوط به فاکس (قابل اجرا در محیط ویژوال فاکس) را اینجا قرار می دهم
    این برنامه قابلیت خواندن جداول فاکس و پارداکس را دارد و امکان تبدیل از هر نوع کدپیچ ایران سیستم و سایه را دارد و پس از تبدیل جدول را نمایش داده و در صورت تمایل خروجی تکست به شما می دهد
    که این خروجی بصورت دیلمیت هست و شما می تونید از آن جهت ایمپورت در محیطهای اکسل یا اکسس استفاده کنید و خود جدول دی بی اف تبدیل شده نیز در محیط دیتابیس دسکتاپ دلفی قابل تبدیل به جدول پاراداکس می باشد

    در رابطه با الگوریتم کلی کار نیز با مطالعه سورس کد (چون از قابلیت خاص فاکس استفاده نشده و قابلیت تبدیل به زبانهای دیگر را نیز دارد) می تونید پی ببرید که در کل به این صورت است که دارای دو رشته یکی مخصوص کدپیچ مبدا و دیگری برای کدپیچ مقصد بوده و هرکدام شامل کلیه حروف و اعداد موردنظر و با شرط تطابق خانه به خانه (یعنی شماره اندیس حرف در رشته) با رشته دیگر (کدپیچ متناظر) را دارد و در یک حلقه اطلاعات خوانده شده و با توجه به برابر حروف در هر دو رشته حروف جابجا می شوند (اصطلاحا کاراکتر ترانس) می گردد
    در ضمن من اصل فایل اجرایی را نیز ضمیمه کردم ولی برای اجرای آن نیازمند فایلهای دی ال ال مربوطه (ویژوال فاکس هفت) هستند می تونید از قالب فایل اجرایی آن نیز استفاده کنید
    .

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    دوست عزیزباشماره تلفن 3204840-0661(بعدازظهرها) تماس بگیرمن برنامه ذکرشده رادارم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام
    یکسری هم به انجا بزنید این ابزار مخصوص این کار می باشد
    http://www.heliasystem.net/convertor.aspx

    http://helia2000.tripod.com/index_files/Page944.htm
    آخرین ویرایش به وسیله houshang.karami : چهارشنبه 07 مرداد 1388 در 21:41 عصر

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95

    Thumbs up تبدیل کننده اطلاعات از محیط داس به ویندوز و برعکس

    با سلام
    یکسری هم به اینجا بزنید این ابزار مخصوص این کار می باشد
    http://www.barnamenevis.org/sh...445#post137445

  12. #12
    من برنامه جناب javad_hosseiny رو تست کردم و بسیار خوب جواب داد.
    فایل txt نهایی آن به راحتی در sql server توسط ابزارهای استاندارد آن قابل import است.
    دستشون درد نکنه.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام من برنامه تبدیل کننده اطلاعات از داس به ویندوز را برای دانلود در لینک زیر گذاشته ام
    http://helia2000.tripod.com/index_files/Page944.htm

    این سیستم تبدیل کننده اطلاعات از محیط داس (فقط بانکهای تحت فاکس پرو) به ویندوز می باشد این سیستم قابلیت انتقال بسیار سریع اطلاعات از داس به ویندوز را دارد و دیگر شما لازم نیست اطلاعات تحت داس خودرا بصورت کد پیج های نا مرتب ببینید این سیستم قابلیت انتقال اطلاعات تبدیل شده به نرم افزارهایی مثل اکسل را دارد علاوه براین برنامه قادر است عکس این حالت را نیز انجام دهد یعنی اطلاعات را از ویندوز به داس ببرد این مورد در شرکتهایی که فایل Text به دارایی می دهند خیلی قابل استفاده است این برنامه الان در دو شرکت بزرگ بعنوان یک ابزار روزانه استفاده می شود و براحتی قابل استفاده است
    آخرین ویرایش به وسیله houshang.karami : سه شنبه 08 شهریور 1384 در 11:24 صبح

  14. #14
    از همکاری شما ممنون
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  15. #15
    با سلام
    جناب آقای کرمی من برنامه شما را نصب کردم خیلی خوب اطلاعات را تبدیل می کند(اون چیزی که می خواستم)
    وسرعت بسیار خوبی هم دارد و تقریبا چهل هزار رکورد را در 30 ثانیه تبدیل و به اکسل می آورد از شما نهایت تشکر را دارم

  16. #16
    باسلام

    خدمت جناب اقای کریمی با تشکر از برنامه خوبتان برنامه کانورت داس به ویندوز را دریافت نمودم جهت اجرا کد ریجستری می خواهد موفق به تماس با جنابعالی نشدم خواهشمندم مرا راهنمائی فرمائید
    ارادتمند شما نادر

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام
    جهت دریافت کد رجیستری با شماره 09329337544 یا با آدرس ایمیل بنده houshang.karami@gmail.com تماس بگیرید

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    وقتی همه فیلدها را انتخاب می کنیم خطای OVERFLOW می دهد
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام
    دوست عزیز درصورت امکان فایل را برای من ایمیل کنید و نیز بفرمایید که کدام مرحله این اتفاق می افتد چون حدود یکسال که این سیستم عملیاتی شده تا حالا این مشکل را نداشته است در ضمن من
    online هستم h_karami81@yahoo.com
    از نظرات شما متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله houshang.karami : شنبه 02 مهر 1384 در 10:56 صبح

  20. #20
    با سلام
    دوستان عزیز به اصرار من آقای کرمی امکان انتقال اطلاعات تبدیل شده را به SQL Server و بانک اطلاعاتی Access را نیز در برنامه قرار داده اند .
    آخرین ویرایش به وسیله ARASH_MEYSAMI : شنبه 09 مهر 1384 در 09:57 صبح

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام
    در ضمن در برنامه امکان تبدیل بانک اطلاعاتی پارادکس و فایل های متنی وCSV را نیز گذاشته ام
    برنامه روی ترکیب حروف با اعداد و حروف انگلیسی هوشمند عمل می کند و سرعت بسیار خوبی هم دارد.
    برای دانلود برنامه می توانید به لینک زیر مراجعه کنید
    http://helia2000.tripod.com/index_files/Page944.htm

  22. #22
    این هم یک ابزار رایگان دیگر برای تبدیل از ویندوز به داس (هرچند نمونه های متفاوت در این سایت بسیار است ولی بنا به درخواست یکی از دوستان این سایت این فایل را ارسال می کنم) (هم سورس و هم فایل اجرایی آن می باشد ولی جهت اجرای آن نیاز به DLL های مربوط به VISUAL FOXPRO 7 می باشد) (برنامه قابلیت خواندن جداول فاکس و پاراداکس را دارد و به کدپیچ ایران سیستم و سایه تبدیل می کند)
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : سه شنبه 11 بهمن 1384 در 20:54 عصر

  23. #23
    خیلی ممنون مجید آقا واقعا لطف کردین
    من هر چه قدر ور رفتم با این برنامه ولی بازم این اررور رو داد
    Command contains unrecognized phrase/keyword
    توی این خط USE &_INPUT
    حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    ----------
    سینا
    آخرین ویرایش به وسیله mikhak : سه شنبه 06 دی 1384 در 14:40 عصر

  24. #24
    من مجددا برنامه را چک کردم و حتی فایل ارسالی شما را نیز تبدیل کردم بدون کوچکترین اشکالی برنامه را تبدیل کرد
    سورس برنامه نیز جهت تریس موجود است
    در ضمن دستور موردنظر جهت باز کردن فایل جدول موردنیاز برای تبدیل است واگر مشکلی هست
    احتمالا در مسیر فایل موردنظر می باشد (پیشنهاد می کنم فایل را در مسیر روت یا یک مسیر کوتاه یا ... کپی کرده و سپس توسط برنامه آن را تبدیل کنید) مثلا f:\kol.dbf

  25. #25
    دوست عزیز بسیار ممنون از راهنمایی شما لطفا کد رجیستری برنامه را هم مثل خود برنامه قرار دهید تا بیشتر استفاده شود شما که زحمت این کار را کشیده اید .

    کسی کار کرد که تمام کرد از لطف شما ممنون

  26. #26
    با سلام
    این یه تابع برای تیدیل از ایران سیستم و سپند به ویندوز

    PARAMETER nnnn
    *?"dfdf"
    C=""
    t=alltrim(nnnn)
    i=len(t)
    eee=space(i)
    for v=1 to i
    b=substr(t,v,1)
    *?b

    do case

    * CASE b=" "
    * c=" "

    case b='�'
    c='�'
    case b='œ'
    c='� '
    case b='›'
    c='Ì'
    case b='š'
    c='Ì '
    case b='Ÿ'
    c='Í'
    *case b='ž'
    *c='Í '
    case b='¡'
    c='Î'
    case b='*'
    c='Î '
    case b='û'
    c='å'
    case b='ú'
    c='å'
    case b='ù'
    c='å '
    case b='ä'
    c='Ú'
    case b='ã'
    c='Ú'
    case b='á'
    c='Ú '
    case b='è'
    c='Û'
    case b='ç'
    c='Û'
    case b='å'
    c='Û '
    case b='ê'
    c='Ý'

    case b='é'
    c='Ý '

    case b='ì'
    c='Þ'

    case b='ë'
    c='Þ '

    case b='™'
    c='Ë'

    case b='˜'
    c='Ë '
    case b='¬'
    c='Õ'

    case b='«'
    c='Õ '

    case b='®'
    c='Ö'

    case b= '*'
    c='Ö '

    case b='ð'
    c='�'

    case b='ï'
    c='� '


    case b='î'
    c='ß'

    case b='í'
    c='ß '

    case b='õ'
    c='ã'

    case b='ô'
    c='ã '

    case b='÷'
    c='ä'

    case b='ö'
    c='ä '

    case b='—'
    c='Ê'

    case b='–'
    c='Ê '

    case b='�'
    c='Ç'

    case b='‘'
    c='Ç'

    case b='â'
    c='Ú '
    case b='æ'
    c='Û '

    case b='ò'
    c='áÇ'

    case b='�'
    c='Â'
    **
    case b='ó'
    c='á'

    case b='ñ'
    c='á '

    case b='“'
    c='È'

    case b='’'
    c='È '
    ***ye
    case b='þ'
    c='í'
    ******************************************
    CASE b=' ¡'
    c='í'
    **ye
    case b='ü'
    c='í'
    **ye
    case b='ý'
    c="í"

    case b='¨'
    c='Ó'

    case b='§'
    c='Ó '

    case b='ª'
    c='Ô'

    case b='©'
    c='Ô '
    **zz
    case b='¦'
    c='Ž'

    case b='ø'
    c='æ'

    case b='¢'
    c='Ï'

    case b='£'
    c='Ð'

    case b='¤'
    c='Ñ'

    case b='¥'
    c='Ò'

    case b='¯'
    c='Ø'

    case b='à'
    c='Ù'

    case b='•'
    c='�'

    case b='”'
    c='� '

    case b=' '
    c=' '

    CASE b='‹'
    c='Ü'

    *case b=')'
    *c=')'
    *case b='('
    *c='('

    case b='/'
    c='/'
    case b='1'
    c='1'

    *case b='?'
    *c='?'

    case b='2'
    c='2'

    case b='3'
    c='3'

    case b='4'
    c='4'

    case b='5'
    c='5'

    case b='6'
    c='6'

    case b='7'
    c='7'

    case b='8'
    c='8'

    case b='9'
    c='9'

    case b='0'
    c='0'

    ****
    case b='�'
    c='1'

    *case b='?'
    *c='?'

    case b='‚'
    c='2'

    case b='ƒ'
    c='3'

    case b='„'
    c='4'

    case b='…'
    c='5'

    case b='†'
    c='6'

    case b='‡'
    c='7'

    case b='ˆ'
    c='8'

    case b='‰'
    c='9'

    case b="€"
    c='0'

    *CASE b='”'
    *b='-'
    *ý

    othErwise
    c=b
    *eee=eee+c
    *loop

    endcase
    **eee=c+alltrim(eee)
    eee=c+eee
    *?eee
    endfor


    RETURN eee

    امیدوارم بدردتون بخوره

  27. #27
    سلام
    لطفا یکی برام یک کامپوننت دلفی برای تبدیل اطلاعات ازFOX تحت داس به ویندوز بفرسته
    ( چون با برنامه های موجود نمی شه اطلاعات را از طریق خود برنامه دلفی و با حجم بالا تبدیل کرد )
    با تشکر E.Mail: e_gh3000@yahoo.com

  28. #28
    --------------------------------------------------------------------------------

    سلام .
    من می خواهم برنامه فاکس پرو تحت داس را به بانک اطلاعاتی sqlserver تبدیل کنم به شرطی که فرمت های فارسی بهم نریزد.
    ممکن است در این زمینه راهنمایی کنید و یا برنامه تبدیلی(ترجیحا کامپوننت دلفی تا بتوانم از آن داخل برنامه استفاده کنم و مشکل تعداد رکورد را هم نداشته باشم) آن را برایم ارسال نمایید.
    متشکرم E.mail: e_gh3000@yahoo.com

  29. #29
    سلام آقای کرمانی
    میخواستم در مورد دریافت این برنامه برایم
    توضیحاتی بدهید.

  30. #30
    در قسمت مربوط به دلفی سورس (تابع) مربوط به انجام اینکار (تبدیل از ایران سیستم به کد عربیک ویندوز) هست و مشکلی نسبت به انجام این کار با حجم بالا نیز ندارد (نهایتا می تونید با یک پروگرس بار کاربر را از زمان انجام این کار مطلع نمایید)
    اگر جستجو کنید (در بخش دلفی) به جواب می رسید (نهایتا اگر تابع موردنظر مطلوب نبود بگوید تا بنده تابع خود را برایتان آپلود کنم)

  31. #31

    چرا لینکهای اینجارو برداشتین

    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    این هم یک ابزار رایگان دیگر برای تبدیل از ویندوز به داس (هرچند نمونه های متفاوت در این سایت بسیار است ولی بنا به درخواست یکی از دوستان این سایت این فایل را ارسال می کنم) (هم سورس و هم فایل اجرایی آن می باشد ولی جهت اجرای آن نیاز به DLL های مربوط به VISUAL FOXPRO 7 می باشد) (برنامه قابلیت خواندن جداول فاکس و پاراداکس را دارد و به کدپیچ ایران سیستم و سایه تبدیل می کند)
    آقا من دیروز دیدم امروز اومدم بردارم دیدم نیست.

  32. #32
    دوست عزیز یک کم آدرس رو اشتباهی اومدی
    این نمونه ای که در این تایپیک بود فقط قابلیت تبدیل از ویندوز به داس را داشت و اون هم به درخواست یکی دیگر از دوستان چندی قبل در همین بخش آپلود کرده بودم
    ولی فکر کنم اونی که منظور شماست در تایپیک ذیل باشد:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41062

  33. #33
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    51
    لطفا یکی به من یاد بده چگونه می توانم فایلهای شما رو دانلود کنم

  34. #34
    روی لینک دانلود کلیلک کن. البته قاعدتا از نرم افزاری مثل dap نباید استفاده کنی!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  35. #35
    با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
    دنبال برنامه ای هستم که فایلهای prg تحت داس را تبدل به prg تحت ویندوز بکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

  36. #36
    سلام

    prg تحت داس در ویندوز اجرا میشه مگر در مواردی که اون دستور برداشته شده و معادل داره.


    اما prg تحت داس به درد همون تحت داس می خوره چون فرمانهایی مانند @SAY ,@GET و... گرچه در ویندوز کار می کنند اما درست نه! باید از Object استفاده بشه.


    یا مثلا در داس میشه یچ چیزی را با دستور ? چاپ کرد اما توی ویندوز چاپش خوب نیست و....
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  37. #37
    I have a program for use to AntiRefoxing the FXP's files.
    abgaroosi@yahoo.com

  38. #38
    دوست عزیز اولا به فارسی بنویسید و بعدش هم مطلبتون با عنوان باید مطابقت داشته باشد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  39. #39

    نقل قول: کانورتور فارسی داس به ویندوز

    سلام و تشکر از شما

    من هنوز نتوانستم خروجی برنامه داس خود رو به فارسی ویندوز تبدیل کنم.

    لطفا کمک کنید.

    مثلا خروجی برنامه من به ازای کلمه : "مرد" هست : "lvY"

    و یا معادل کارکتر "ج" هست : "O"

    تشکر

  40. #40

    نقل قول: کانورتور فارسی داس به ویندوز

    این کد در vb.net است کاملا جواب داده و فارس و انگلیسی و اعداد را درست تبدیل میکند و ساده تر از این ممکن نیست

    Public Function dos2win(ByVal S As String) As String
    Dim A = S.ToCharArray
    Dim X = ""
    Dim X1 = ""
    Dim X2 = ""
    Dim CH As String
    Dim o As Integer

    For I As Integer = 0 To A.Length - 1
    CH = A(I)

    o = Asc(CH)
    Select Case o
    Case 128
    CH = "0"
    Case 129
    CH = "1"
    Case 130
    CH = "2"
    Case 131
    CH = "3"
    Case 132
    CH = "4"
    Case 133
    CH = "5"
    Case 134
    CH = "6"
    Case 135
    CH = "7"
    Case 136
    CH = "8"
    Case 137
    CH = "9"
    Case 141
    CH = "آ"
    Case 142
    CH = "ا"
    Case 143
    CH = "ا"
    Case 144
    CH = "ا"
    Case 145
    CH = "ا"
    Case 146
    CH = "ب "
    Case 147
    CH = "ب"
    Case 148
    CH = "پ "
    Case 149
    CH = "پ"
    Case 150
    CH = "ت "
    Case 151
    CH = "ت"
    Case 152
    CH = "ث "
    Case 153
    CH = "ث"
    Case 154
    CH = "ج "
    Case 155
    CH = "ج"
    Case 156
    CH = "چ "
    Case 157
    CH = "چ"
    Case 158
    CH = "ح "
    Case 159
    CH = "ح"
    Case 160
    CH = "خ "
    Case 161
    CH = "خ"
    Case 162
    CH = "د"
    Case 163
    CH = "ذ"
    Case 164
    CH = "ر"
    Case 165
    CH = "ز"
    Case 166
    CH = "ژ"
    Case 167
    CH = "س "
    Case 168
    CH = "س"
    Case 169
    CH = "ش "
    Case 170
    CH = "ش"
    Case 171
    CH = "ص "
    Case 172
    CH = "ص"
    Case 173
    CH = "ض "
    Case 174
    CH = "ض"
    Case 175
    CH = "ط "
    Case 176
    CH = "ط"
    Case 177
    CH = "ظ "
    Case 178
    CH = "ظ"
    Case 225
    CH = "ع "
    Case 226
    CH = "ع "
    Case 227
    CH = "ع"
    Case 228
    CH = "ع"
    Case 229
    CH = "غ "
    Case 230
    CH = "غ "
    Case 231
    CH = "غ"
    Case 232
    CH = "غ"
    Case 233
    CH = "ف "
    Case 234
    CH = "ف"
    Case 235
    CH = "ق "
    Case 236
    CH = "ق"
    Case 237
    CH = " ك"
    Case 238
    CH = "ك"
    Case 239
    CH = " گ"
    Case 240
    CH = "گ"
    Case 241
    CH = "ل "
    Case 242
    CH = "ل"
    Case 243
    CH = "ل"
    Case 244
    CH = "م "
    Case 245
    CH = "م"
    Case 246
    CH = "ن "
    Case 247
    CH = "ن"
    Case 248
    CH = "و"
    Case 249
    CH = "ه "
    Case 250
    CH = "ه"
    Case 251
    CH = "ه"
    Case 252
    CH = "ي "
    Case 253
    CH = "ي "
    Case 254
    CH = "ي"
    End Select
    If o >= 141 And o <= 254 Then
    X1 = CH + X1
    If X2.Length > 0 Then
    X = X2 + X
    X2 = ""
    End If
    Else
    X2 = X2 + CH
    If X1.Length > 0 Then
    X = X1 + X
    X1 = ""
    End If
    End If

    Next
    X = X2 + X1 + X

    Return X
    End Function


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •