صفحه 4 از 10 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 377

نام تاپیک: PDU Encoding And Decoding

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    تا اینجا به آزمایش دستاورد آموزشی میرسیم که یه پیام خالی رو به شماره ای ارسال کنیم.

    مثال 1:

    مشخصات:
    شماره مرکز پیام = 989350001400+
    گزارش=بدون گزارش
    شماره Index=متن فعلی
    شماره مقصد = 09351234567
    پروتکل=00
    نوع محتوا = DefaultAlphabet
    مدت زمان نگهداری = حداکثر
    متن = خالی


    079189390500410011000B819053214365F70000FF


    موفق باشید
    سلام. ضمن تشکر از شما و Noorsoft عزیز ، کدی که این بالا نوشتید رو نتونستم کامل کنم و جواب بگیرم، البته همه کارهایی که راجع به Encoding گفته شد انجام دادم و جواب گرفتم ، اما توی رشته ای که برای ارسال SMS می فرستم Delivery Report مشخص نشده :


    AT+CMGF=0
    OK
    AT+CSMS=0
    OK
    AT+CMGS=14
    >0011000B819021214365F70000FF00 (CTRL+Z)
    00 : Length of SMSC information
    11 : First octet of the SMS-SUBMIT message.
    00:TP-Message-Reference
    0B819021214365F7: Destination
    00:TP-PID. Protocol identifier
    00:Data coding scheme
    FF:validity period
    00: lenght of message


    این رشته که من نوشتم و ارسال کردم از روی لینکی که در یکی از صفحات این تاپیک جناب Noorsoft لطف کردن قرار دادن هست و جواب گرفتم ، سوالم اینه که پس Delivery Report کجای این رشته هست ؟

    سوال بعدی من اینه که وقتی که SMS ارسال شد یک پیام میاد به پورت Com :

    +CMGS: 17

    این یعنی چی؟

    سوال بعدی من اینه که من با یک گوشی نوکیا N73 کار می کنم، و دستور

    AT+CMGL = "ALL"

    رو می زنم Error میده.

    خیلی ممنون، ببخشید که سوالهام رو باهم پرسیدم.

  2. #122

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط farzad1 مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض ادب
    من در مورد ارسال پيام با نام که آقاي NoorSoft گفته بودند و مثال ايشان مشکل داشتم اگه ممکنه توضيح بيشتري بدين .
    کدي که آقاي NoorSoft گفته بودند :
    06918919015000040C9189193380000032008060617131040C15CEF75B1E76A7C36E403E8C7EBF41F330 3BDC06
    ولي کدي که من توليد کردم :
    079189390500410011040C918919323411113200AA15CEF75B 1E76A7C36E403E8C7EBF41F3303BDC06
    و جواب هم نميده ميشه تفاوت اين دو کد رو بگين و چرا کد من اشتباهه؟

    کدی که من گذاشته بودم


    PDU LENGTH IS 45 BYTES
    ADDRESS OF DELIVERING SMSC
    NUMBER IS : +9891100500
    TYPE OF NR. : (0x10) International
    NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163)

    MESSAGE HEADER FLAGS (0x04)
    MESSAGE TYPE : SMS DELIVER
    MSGS WAITING IN SC : NO
    REQ. STATUS REPORT : NO
    USER DATA HEADER : NO UDH
    REPLY PATH : NO

    ORIGINATING ADDRESS
    NUMBER IS : +989133080000
    TYPE OF NR. : (0x10) International
    NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163)

    PROTOCOL IDENTIFIER (0x32)
    MESSAGE ENTITIES : TELEMATIC INTERWORKING
    PROTOCOL USED : Internet EMail

    DATA CODING SCHEME (0x00)
    COMPRESSION : OFF
    MESSAGE CLASS : NONE
    ALPHABET USED : 7bit default

    SMSC TIMESTAMP : 16/06/08 17:13:40 GMT-10.00

    USER DATA PART OF SM
    USER DATA LENGTH : 21 septets
    USER DATA (TEXT) : Nooranian@yahoo salam

    کدی که شما درست کردین

    PDU LENGTH IS 41 BYTES
    ADDRESS OF DELIVERING SMSC
    NUMBER IS : +989350001400
    TYPE OF NR. : (0x10) International
    NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163)

    MESSAGE HEADER FLAGS (0x11)
    MESSAGE TYPE : SMS SUBMIT
    REJECT DUPLICATES : NO
    VALIDITY PERIOD : RELATIVE
    REPLY PATH : NO
    USER DATA HEADER : NO UDH
    REQ. STATUS REPORT : NO
    MSG REFERENCE NR. : 4 (0x04)

    RECIPIENTS ADDRESS
    NUMBER IS : +989123431111
    TYPE OF NR. : (0x10) International
    NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163)

    PROTOCOL IDENTIFIER (0x32)
    MESSAGE ENTITIES : TELEMATIC INTERWORKING
    PROTOCOL USED : Internet EMail

    DATA CODING SCHEME (0x00)
    COMPRESSION : OFF
    MESSAGE CLASS : NONE
    ALPHABET USED : 7bit default

    VALIDITY OF MESSAGE : 4 days

    USER DATA PART OF SM
    USER DATA LENGTH : 21 septets
    USER DATA (TEXT) : Nooranian@yahoo salam


    اگه دقت کنی متوجه میشین شما MESSAGE HEADER FLAGS را بجای 04 عدد 11 قرار دادین
    موفق و موید باشین


    Farshad Nooranian


  3. #123

    نقل قول: قسمت هشتم : ارسال یک پیام بدون محتوا

    این رشته که من نوشتم و ارسال کردم از روی لینکی که در یکی از صفحات این تاپیک جناب Noorsoft لطف کردن قرار دادن هست و جواب گرفتم ، سوالم اینه که پس Delivery Report کجای این رشته هست ؟
    دوست عزیز یک PDU میتونه یک یا بعضی از قسمتها را نداشته باشه و این اشکالی ایجاد نمی کنه

    سوال بعدی من اینه که وقتی که SMS ارسال شد یک پیام میاد به پورت Com :

    +CMGS: 17
    این یعنی چی؟
    این شماره Index ارسال پیامه

    سوال بعدی من اینه که من با یک گوشی نوکیا N73 کار می کنم، و دستور

    AT+CMGL = "ALL"
    رو می زنم Error میده.

    خیلی ممنون، ببخشید که سوالهام رو باهم پرسیدم.
    بعضی از گوشی ها بعضی از دستورات را ساپورت نمی کنن این هم از همون مورد هاست
    برای تست این قبیل موارد شما AT+CMGL? را وارد کنید اگر OK گرفتین دستور شما ساپورت میشه

    Farshad Nooranian


  4. #124
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام.
    من توی Encoding مربوط به محتوای پیام مشکل دارم. کدی رو که نوشتم در زیر قرار می دم، لطفا بگین چرا به مشکل بر می خوره. مشکل اینه که همونطور که دیدیم، هر 8 کاراکتر میاد در 7 بایت می شینه. من موقع ارسال Sms ها دیدم که مثلا وقتی میفرستم Reza Mohammad حرف آخر اون که d هست فرستاده نمی شه و برای رشته های بزرگتر تعداد حرف های بیشتری فرستاده نمیشه، یعنی همون تعدادی که به خاطر PDU Encoding کم شده، مثلا توی یه رشته که 24 حرف داره 3 حرف آخر نمی رسه و ....

    در ضمن من برای تبدیل باینری به هگزا دسیمال و همچنین گرفتن کد یک کاراکتر خودم تابع نوشتم، لطفا اگر این توابع توی NET2. موجود هستند بگین.

    تابع شامل 6 مرحله هست :
    1-پیدا کردن کد هر کاراکتر و تبدیل آن به هگزا دسیمال = Step1
    2-تبدیل کدهای هگز به باینری = Step2
    3-حذف MSB هر Octet که میشه Step3
    4- برعکس کردن هفت تایی ها = Step4
    اضافه کردن تعدادی صفر به سمت چپ رشته تا طول رشته مضرب 8 بشود
    5-برعکس کردن 8 تایی ها، البته شما نوشته بودین که به هگز تبدیل می کنین و بعد برعکس می کنین که فرقی نداره، من اول هشت تایی ها رو برعکس کردم و بعد به هگز تبدیل کردم و این میشه Step5
    6- تبدیل باینری ها به هگزا دسیمال، البته چون تابع Convert.ToInt16 اعداد بین یک تا 15 رو به یک رقم هگز تبدیل می کنه و ما دوتا دوتا می خواهیم، هر 4 بیت 4بیت رو جدا کردم و هگز کردم.


    Function EncodeOnePartDefaultAlphabetMessage(ByVal Message AsString) AsString
    Dim Step1 AsString = ""
    Dim Step2 AsString = ""
    Dim Step3 AsString = ""
    Dim Step4 AsString = ""
    Dim Step5 AsString = ""
    Dim Step6 AsString = ""
    Dim Result AsString = ""
    Dim OS, OE AsInteger' Octet Start and Octet End Pointers

    Dim Messagelen AsInteger
    Messagelen = Message.Length
    Dim MessageLenStr AsString = ""
    Dim Octet AsString = ""
    Dim Tetra AsString = ""
    For i AsInteger = 0 To Message.Length - 1
    Step1 +=
    Me.GetHexadecimalCharCode_ASCII(Message.Chars(i))
    Next
    For i AsInteger = 0 To Step1.Length - 1
    Step2 +=
    Me.ConvertHexToBinary(Step1.Chars(i))
    Next
    OS = 1
    OE = 7
    While OE < Step2.Length
    Octet = StrCpy(Step2, OS, OE)
    Step3 += Octet
    OS += 8
    OE += 8
    EndWhile
    OE = Step3.Length - 1
    OS = OE - 6
    While OS >= 0
    Octet = StrCpy(Step3, OS, OE)
    Step4 += Octet
    OS -= 7
    OE -= 7
    EndWhile
    If Step4.Length Mod 8 <> 0 Then
    Dim Zeros AsInteger
    Zeros = 8 - (Step4.Length Mod 8)
    For i AsInteger = 1 To Zeros
    Step4 =
    "0" + Step4
    Next
    EndIf
    OE = Step4.Length - 1
    OS = OE - 7
    While OS >= 0
    Octet = StrCpy(Step4, OS, OE)
    Step5 += Octet
    OS -= 8
    OE -= 8
    EndWhile
    OS = 0
    OE = 3
    While OE < Step5.Length
    Octet = StrCpy(Step5, OS, OE)
    Step6 +=
    Me.ConvertBinaryToHex(Octet)
    OS += 4
    OE += 4
    EndWhile

    Dim LN AsInteger = Step6.Length / 2
    If LN >= 0 And LN < 16 Then
    MessageLenStr = "0" & CStr(Hex(LN))
    Else
    MessageLenStr = CStr(Hex(LN))
    EndIf
    Result = MessageLenStr & Step6
    Return Result
    EndFunction



    ****************


    Function GetHexadecimalCharCode_ASCII(ByVal Character AsChar) AsString
    Dim CharIndex AsInteger = -1
    Dim Result AsString = ""

    For i AsInteger = 0 To 255
    If Chr(i) = Character Then
    CharIndex = i
    ExitFor
    EndIf
    Next
    If CharIndex <> -1 Then
    If CharIndex > 0 And CharIndex < 16 Then
    Result = "0" + CStr(Hex(CharIndex))
    ElseIf CharIndex >= 16 And CharIndex <= 255 Then
    Result = CStr(Hex(CharIndex))
    EndIf
    EndIf
    Return Result
    EndFunction


    فکر کنم پستم خیلی طولنی شد، ببخشید، مشکله دیگه، باید حل بشه.

    با این کد چند تا خروجی رو ازش می نویسم :

    String : 'Reza' => 04D2B23E0C
    String : 'Reza Mohammad' => 0CD2B23E0C6ABED1E1763B4C06
    String : 'This is a test sms for sending' => 1B54747A0E4ACF416110BD3CA783E6ED39C8FC9683E6653739 ED3E03

    رشته اول مشکلی نداره و کامل می رسه ، رشته دوم حرف آخرش نمی رسه و رشته سوم سه حرفش نمی رسه. لطفا اگر می شه این رشته ها رو با برنامه خودتون تست کنین و خروجیتون رو با این خروجی ها مقایسه کنین و بگین اشکال کارم کجاست.

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    ببخشید، مشکلم حل شد، اشکالم اینجا بود که طول پیام رو تعداد 8 تایی های نهایی می دونستم، در صورتی که طول پیام تعداد 7 تایی هاست که همون طول پیام کاربره، یعنی به این قسمت توجه نکرده بودم :

    این عدد تعداد کاراکتر های وارد شده ما در مبنای 16 هست که در اینجا 6 کاراکتر داریم.دقت کنید چون داریم 1 بیت از هر کاراکتر کم میکنیم امکان داره تعداد جفت کد هگز ما این عدد نشه پس باید محاسبه این عدد رو از روی مجموع کل کاراکتر های وارد شده انجام بدیم.
    و به این نتیجه رسیدم که اگر طول پیام رو کمتر از اونی که هست بفرستین قبول می کنه و Send می شه و ناقص می شه ، اما اگر طول پیام رو کمتر از اونی که هست بفرستین Error میده. Error 304.

    یک فایل XML رو اینجا می ذارم که نشون دهنده Error های CMS هست، اینم حاصل زحمت داداش دوستمه که بنده خدا از روی یه فایل PDF دونه دونه کد خطا و پیامش رو وارد کرده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #126

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام

    دوستان در مورد کد کردن و ارسال SMS زیاد بحث شده ولی در مورد دریافت SMS هایی که با فرمت PDU دریافت میشن چیزی گفته نشده!!!

    از اساتید محترم میخوام به این بحث هم بپردازن و اگه مثالی در مورد چگونگی این کار دارن در اختیار بقه هم قرار بدن تا آموزش کامل تر بشه

    با تشکر...

  7. #127
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    در مورد دریافت SMS هایی که با فرمت PDU دریافت میشن چیزی گفته نشده!!!
    کم لطفی نکنید بحث شده.
    توی صفحه 5 از همین تاپیک در پست 46 به بعد یه نوعش رو به طور کامل گفتم به همراه مثال منتهی مسئله ای که هست اینه که من یه مقدار مشغلم زیاد شده برای همین نتونستم ادامه بدم نوعهای دیگه رو ولی در اصرع وقت حتما ادامه میدم.

    موفق باشید

  8. #128

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با تشکر از شما

    من یه برنامه از شما توی همین سایت دیدم که ارسال sms رو انجام میداد و خیلی شفاف توضیح داده بودین. اگه امکان این باشه که واسه دریافت SMS هم یه همچین مثالی بذارین لطف بزرگی در حق ما کردید...

    با تشکر...

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    ارسال به یک پرت خاص

    در جایی خوندم که نوشته بود :

    0051000781255535F30000AA0A060504411A0000CF25

    where 060504411A0000 means destination port 16666


    میشه در مورد پرت های ارسال و دریافت مثل پرت poblic و سایر پرت ها یک مقدار توضیح بدید و اینکه چكونه و كجاي pdu ایی که تا به اینجا ساختیم باید قرار داده بشه.

  10. #130

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    دوستان برای اینکه PDU دیکد و انکد کنید من یک آنلاین دیکدر / انکدر نوشتم و تو سایتم گذاشتم اونجا میتونین نمونه هاتون را انکد و دیکد کنید و تست کنید و مشاهده روند کامل دیکد فکر کنم دیگه از این راحتر نشه نوضیح داد


    www.noorsoft.com

    در قسمت آموزش لینک PDU Online Encode/Decode
    آخرین ویرایش به وسیله noorsoft : جمعه 14 تیر 1387 در 21:19 عصر

    Farshad Nooranian


  11. #131

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام
    یه جایی گفته شد یک PDU میتونه بعضی از قسمتها رو نداشته باشه. حالا اگه sms دریافتی ما با PDU اینکد شده باشه و بعضی از قسمتها رو هم نداشته باشه ما چطوری باید دیکدش کنیم؟؟!!!

  12. #132

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    به اون آدرسی که در پست قبلی دادم سر بزنید و نمونه ها بدین تا راهنمایی لازم جهت دیکد را بهتون بکنه
    آخرین ویرایش به وسیله noorsoft : شنبه 15 تیر 1387 در 11:52 صبح

    Farshad Nooranian


  13. #133
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    udhi=1,udh

    سلام

    اینو ببینید
    05811901500011000B819031024858F90000FF0161

    کد بالا میگه :
    service center = 091100500
    dest number =09132084859
    default alphabet
    validity : max
    status report : no
    message refrence=0
    user date=a

    می خواهم در کد بالا تغییذلت زیر رو اعمال کنم :
    udhi=1
    udh=0608040b8423f
    06:طول
    08:اطلاعات را 16 بایتی کد کرده ایم
    04:مشخص می کند 4 بایت دیگر ادامه دارد
    0B84:پرت مقصد
    23F0 :پرت مبدا



    لطفا راهنمایی کنید .محل قرار گرفتن udhi,udh در کد بالا کجا میشه

    با تشکر

  14. #134

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    دقیقا بعد از طول عمر پیام باید وارد نمایید

    Farshad Nooranian


  15. #135
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    هر دوتاش؟
    با توجه به گفته دوستان من دستور بالا را به صورت زیر تغییر دادم
    05811901500011000B819031024858F90000FF0406080400C9 00000161
    اما متن پیام که فقط یک کاراکتر a بود به صورت یک سری کاراکتر های نامتعارف دریافت شد؟
    علت چیست ؟

    راستی ...
    udhi مگر یک بیت نیست پس چطوری باید نشونش بدیم ؟ (مثلا در قالب یک بایت)(آیا من این کار رو درست انجام دادم؟)
    اگر ممکنه مثال بالا رو تکمیل و اصلاح کنید و udhiو udh رو در اون مشخص کنید .

    اگر لطف کنید و اجزای مختلف و طریقه ساخت udhiو udh رو توضیح بدید فکر کنم دیگه ختم کلام باشه

    میشه راهنمایی کنید که نقش DCS چیه و ساختارش به چه صورت هست و در چه مواقعی از اون استفاده می کنیم؟

    یک دنیا تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله prince-of-persia : سه شنبه 18 تیر 1387 در 12:06 عصر

  16. #136
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام. ببخشید ، من یه سوال ابتدایی داشتم ، البته خیلی تو این تاپیک گشتم که توضیح اینا رو پیدا کنم ولی پیدا نکردم.

    برای انکدینگ ابتدا شما باید نوع پیام را تشخیص بدین که میتونه یکی از انواع زیر باشه
    SMS RECEIVED
    SMS STATUS_REPORT
    SMS SUBMIT
    EMS RECEIVED
    EMS SUBMIT
    می خواستم خواهش کنم که بگین هر کردم اینها چیه ، البته دوتای اول که واضحه ، یک SMS دریافت شده و دومی هم Delivery یک SMS فرستاده شده هست. اما سومی تا پنجمی رو نمی دونم.

    ممنون.

  17. #137
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    اما سومی تا پنجمی رو نمی دونم.
    سومی پیامهایی هست که توسط شما داخل سیم کارت نوشته شده ولی فرستاده نشده.

    چهارمی EMS های دریافت شده.

    پنجمی EMS هایی که به صورت مورد سوم در حافظه ذخیره شده.

    مگر یک بیت نیست پس چطوری باید نشونش بدیم ؟ (مثلا در قالب یک بایت)
    بیت مورد نظر وقتی صفر یا یک میشه بایت تغییر میکنه اینه که مهمه!;)

    موفق باشید

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    ممنون، من منظورم این هم بود که EMS چیه؟ Extended Message ، یعنی SMS چند تایی؟

  19. #139

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام
    لطفا اگه امکانش هست در مورد دستورات AT که sms دریافت شده را میخونن هم توضیح بدید. (منظورن دیکد کردن پیام نیست. منظورم این که وقتی یه پیام دریافت میشه چطوری باید بخونیمش و متنش رو دریافت کنیم بعد بریم سراغ دیکد کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

    با تشکر...

  20. #140

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    AT+CMGF=0
    برای اینکه مد PDU انتخاب بشه

    AT+CMGR=x
    برای خواندن پیام x در لیست
    به جای x شماره ایندکس پیام در حافظه را وارد می کنید

    Farshad Nooranian


  21. #141
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام.

    من یه انتقاد دارم راجع به این تاپیک ، البته در جهت بهبود میزان بهره برداری.

    به نظرم با وجود اینکه توی این تاپیک مطالب بسیار مفید و تا حد زیادی کافی بیان شده ، اما به دلیل اینکه به خاطر وجود پست های کاربران و پاسخ به اونها شلوغ شده، یک مقدار پیدا کردن مطالب آموزشیش سخت شده. منظورم اینه که بهتر بود که همه مطالب آموزش Encoding و Decoding یک جا جمع می شد و به صورت PDF در میومد.
    البته با این وجود می دونم که مدیر بخش و همچنین Raravie خیلی زحمت کشیدن و این پست ها رو زدن و ازشون تشکر می کنم و می دونم که برای انجام این کار ( جمع آوری ) به احتمال زیاد وقت ندارند .

  22. #142

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سوالات و مشکلاتی که در بین مطالب مطرح شده هم به انجام درست کار کمک میکنه و به هرحال نمیشه یکسری پستها را بی دلیل حذف کرد

    Farshad Nooranian


  23. #143
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    48

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با عرض ادب و خسته نباشيد
    آقا ما هر کاري کرديم نتونستيم ارسال با نام رو انجام بديم اگه ممکنه مشکل کد من رو بگين
    ممنون مي شم از کمک شما
    079189390500410004000C918919343492943200AA15CEF75B 1E76A7C36E403E8C7EBF41F3303BDC06

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    بعد از این که مرکز پیام با کد 060804 متوجه شد ادامه داره و بتونه با دقت رد یابی کنه به یه کد احتیاج داره که در این قسمت قرار میگیره و میتونه یه عدد تصادفی بین 0000 و FFFF باشه و این عدد در سرآیند همه قسمتهای این پیام قرار میگیره.
    سلام.
    ببخشید، راجع به این عدد تصادفی. گرچه احتمالش 1 به 65536 هست، ولی ممکنه با یک SMS چند پارتی دیگه Collision بده ، درسته؟

  25. #145
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    ببخشید، راجع به این عدد تصادفی. گرچه احتمالش 1 به 65536 هست، ولی ممکنه با یک SMS چند پارتی دیگه Collision بده ، درسته؟
    البته این احتمال از 1 به 65536 هم عبور میکنه چون شما شماره مقصد رو توی این احتمال حساب نکردی و ضریب زمان این احتمال در حد میلی ثانیه هست اگر چنین اتفاقی برای کسی بیافته اون شخص یه آدم عادی نیست و قادر به معجزه هست.
    شما بفرست من تضمین میکنم که هیچ تطبیقی با sms دیگه ای پیش نیاد. ;)

    موفق باشید

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    شما شماره مقصد رو توی این احتمال حساب نکردی و ضریب زمان این احتمال در حد میلی ثانیه هست اگر چنین اتفاقی برای کسی بیافته اون شخص یه آدم عادی نیست و قادر به معجزه هست.
    راست میگی، ولی از این که گفتی اگر همچین اتفاقی بیفته معجزه شده خنده ام گرفت. با مزه بود.

    شما بفرست من تضمین میکنم که هیچ تطبیقی با sms دیگه ای پیش نیاد. ;)
    چشم. اگر Collision پیش اومدت خبرت می کنم.

  27. #147
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    مشکل با کاراکتر های [],{}

    سلام

    کد یک سری کاراکتر ها مثل ],[,},{ در موبایل و کامپیوتر با هم متفاوت هست

    مثلا کامپیوتر کد ] برابر است با 91
    اما در موبایل اگر در حالت DefaultAlphabet باشیم 2 تا کاراکتر حسابس میکنه یکی با کد 27ودیگری 60 اما اگر در حالت UCS2 باشیم همان 91 هست.

    حالا مشکل اینجاست که وقتی من یک متن DefaultAlphabet رو روی موبایل میفرستم جاهایی که همچین کاراکتر هایی هست بد نشون میده.

    کسی می دونه مشکل از کجاست و چطوری باید بصورا اصولی حل اش کرد؟
    راستی اگر یک متنی که مثلا داخلش [salam] هست رو توی کامپیوتر بگیرم بد نشون میده
    چرا؟

  28. #148

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    ما چند تا کارکتر داریم که برای کد کردن و دیکد کردن با بقیه فرق دارن همونطور که اشاره کردید اول اینکارکتر ها یک کد 27 اضافه میشه در حالت 7 بیتی ولی در حالتهای 8 بیت و 16 بیت لازم نیست



    @ =0
    £ =1
    $ =2
    ¥ =3
    è =4
    é = 5
    ú = 6
    ì = 7
    ò = 8
    Ç = 9
    Ø = 11
    $ = 12
    Å = 14
    å = 15
    _ = 17
    Æ = 28
    æ = 29
    ß = 30
    Ê = 31
    ¤ = 36
    Ä = 91
    Ö = 92
    Ñ = 93
    Ü = 94
    § = 95
    ¿ = 96
    ä = 123
    ö = 124
    ñ = 125
    ü = 126
    à = 127

    ^ = 27 + 20
    { = 27 + 40
    } = 27 + 41
    \ = 27+ 47
    [ = 27 + 60
    ] = 27 + 62
    ~ = 27 + 61
    | = 27 + 64
    € = 27 + 101


    Farshad Nooranian


  29. #149
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    البته این احتمال از 1 به 65536 هم عبور میکنه چون شما شماره مقصد رو توی این احتمال حساب نکردی و ضریب زمان این احتمال در حد میلی ثانیه هست اگر چنین اتفاقی برای کسی بیافته اون شخص یه آدم عادی نیست و قادر به معجزه هست.
    شما بفرست من تضمین میکنم که هیچ تطبیقی با sms دیگه ای پیش نیاد. ;)

    موفق باشید
    یه چیزی رو فراموش کردیم و اون هم زمان ارساله. حتی اگر اون شماره تصادفی و شماره فرستنده هم یکی باشه، زمان ارسال دو SMS چند پارتی با هم در این حالت حتما فرق می کنه، چون از یک خط فرستاده میشه و به دلیل اینکه هیچ وقت نمی شه همزمان از یک خط چند SMS فرستاد می تونیم بگیم که هرگز همچنین برخوردی پیش نمیاد.
    حالا فکر می کنم با توجه به این قضیه، می تونیم به جای عدد تصادفی همیشه یک عدد ثابت بفرستیم، اشکالی نباید داشته باشه. درسته؟

  30. #150

    نقل قول: PDU ٍEncoding & Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    دوستان از زحمات همه ممنون من یکسری برنامه مفید آماده کردم در حال ترجمه یک منبع بسیار کامل و جامع PDf هستم که تو این تاپیک بزارم

    همینطور که همه دوستان میدونن شما در PDU میتونین خیلی از قسمتها را وارد نکنین پس شناسایی و از کد درآوردن اینگونه پیامها بسیار مشکه برای همین داشتن یک منبع همراه با سورس کد های اون قسمت با زبانهای VB6 .nte C#‎ فکر کنم مفید باشد
    الوعده وفا...... پس چي شد؟

  31. #151

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سیاست آموزش تو تاپیک تغییر کرد اونچیزهایی که لازم بود تاپیک گفته شد
    بقیه را هم من کتابهای اصلیشو تو تاپیک های مجزا گذاشتم

    بقیه را هم میزارم

    Farshad Nooranian


  32. #152
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام

    اگر بخواهیم انتقال پیام به صورت فشرده مثل اون چیزی که همراه اول داده داشته باشیم در قالب PDU چطور باید این کار رو بکنیم ؟
    یعنی 200 کاراکتر در مد UCS2 ؟

    با تشکر

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    سلام
    من این متن رو برای مودم میفرستم
    مودم هم ok میده ولی sms ارسال نمیشه

    AT+CMGW=21
    0035000B819021427715F70000FF07E8703B4D0EB701

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    بعد از وارد کردن متن پیام enter نزن و بجاش ctrl+z بزن و صبر کن

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    من بادلفی نوشتم
    به جای 26 مقدار 27 نوشته بودم
    همچنین
    AT+CMGW=21باید بشه
    AT+CMGS=21
    ممنون

  36. #156

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط prince-of-persia مشاهده تاپیک
    سلام

    اگر بخواهیم انتقال پیام به صورت فشرده مثل اون چیزی که همراه اول داده داشته باشیم در قالب PDU چطور باید این کار رو بکنیم ؟
    یعنی 200 کاراکتر در مد UCS2 ؟

    با تشکر
    قضیه ارسال 200 کارکتر با PDU که ما بحث شو کردیم فرق داره اجازه بدین یکسری توضیحات کامل جمع میکنم و تو تاپیک میزارم

    Farshad Nooranian


  37. #157
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    بی صبرانه منتظر راهنمایی تون هستم .

    البته راه هایی مثل هافمن وجود داره که البته برای متن های طولانی مناسب هست و ترجیح می دیم الگوریتم های دیگر فشره سازی یا راه حل های دیگر رو استفاده کنیم .

    با تشکر

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    بله دیگه، باید فشرده سازی شده باشه. من فکر کردم که حتی اگر برای انتقال یک پیام فارسی بیایم برای هر حرف از 5 بیت(32 حرف فارسی) استفاده کنیم، یعنی 140 ضربدر 8 تقسیم بر 5 که میشه 224 کاراکتر . پس یقینا از فشرده سازی استفاده می کنه این نرم افزار ارتباطات سیار.
    حالا فکر کنید چقدر با مزه میشه اگه یه نفر یه SMS اه 300 کاراکتری رو با این نرم افزار به یه گوشی Nokia 3310 بفرسته.

  39. #159

    نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    بله دیگه، باید فشرده سازی شده باشه. من فکر کردم که حتی اگر برای انتقال یک پیام فارسی بیایم برای هر حرف از 5 بیت(32 حرف فارسی) استفاده کنیم، یعنی 140 ضربدر 8 تقسیم بر 5 که میشه 224 کاراکتر . پس یقینا از فشرده سازی استفاده می کنه این نرم افزار ارتباطات سیار.
    حالا فکر کنید چقدر با مزه میشه اگه یه نفر یه SMS اه 300 کاراکتری رو با این نرم افزار به یه گوشی Nokia 3310 بفرسته.
    رضا جان اینطوری نیست
    ارتباطات سیار اومده از طریق ابرمتنها بصورت XML روی خط دیتا اطلاعات را ارسال میکنه 1 نکته را بگم همراه اول 9kb دیتا میتونه ارسال کنه و این پیامها دارن از اون طریق ارسال می شن کاری به PDU نداره بلکه بصورت XML ارسال میشن

    Farshad Nooranian


  40. #160
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    Question نقل قول: PDU Encoding And Decoding

    با سلام

    من در بخش ارسال SMS با دستورات AT به مشکلی برخوردم در مورد کدینگ PDU
    من در مورد اس ام اس های تک صفحه ای 7بیتی و UCS2 مشکلی ندارم اما SMS هام که بیشتر از یک صفحه میشه به مشکل بر میخورم!

    مشکلم هم اینه که نمیدونم اس ام اس های بیشتر از 1 صفحه قبل از کدینگ خود متن تکه-تکه میشوند یا بعد از آن و همینطور هم چند کاراکتر، چند کاراکتر تکه-تکه میگردند؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله soheil_programmer : شنبه 16 شهریور 1387 در 22:16 عصر

صفحه 4 از 10 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •