نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف رکورد با کمترین رکورد

  1. #1

    حذف رکورد با کمترین رکورد

    سلام
    چطور می توان با کمترین کد یک رکورد را حذف کرد
    که آن کد در Button نوشته شود و پس از زدن کلیک رکورد حذف گردد؟

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد


    SqlCommand = new SqlCommand().
    SqlCommand.Text = "Delete FROM Table1 Where PK_Filed = YourValue";
    SqlCommand.Connection = new SqlConnection("");
    SqlCommand.ExecuteNoneQuery();
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد

    اينطوري هم ميشه

                new SqlCommand("Delete FROM Table1 Where PK_Filed = 4", new SqlConnection("")).ExecuteNonQuery();
    آخرین ویرایش به وسیله combo_ci : جمعه 17 خرداد 1387 در 09:18 صبح

  4. #4

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط combo_ci مشاهده تاپیک
    اينطوري هم ميشه

                new SqlCommand("Delete FROM Table1 Where PK_Filed = 4", new SqlConnection("")).ExecuteNonQuery();
    يكي از امتيازات C#‎ به vb.net اينه كه متد new رو ميشه تو يه خط نوشت...

    میشود؛ اما الزاماً باید قسمتی از lvalue باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد

    نه برادر شما اين خط كد رو
    new SqlCommand("Delete FROM Table1 Where PK_Filed = 4", new SqlConnection("")).ExecuteNonQuery();

    بنويس ...بدون نياز به lvalue اجراش ميكنه
    امتحان كن......من اين نوع كد نويسي رو اولين بار وقتي با reflector كد هاي xp manger رو باز كرده بودم ديدم

  6. #6

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط combo_ci مشاهده تاپیک
    نه برادر شما اين خط كد رو
    new SqlCommand("Delete FROM Table1 Where PK_Filed = 4", new SqlConnection("")).ExecuteNonQuery();
    بنويس ...بدون نياز به lvalue اجراش ميكنه
    امتحان كن......من اين نوع كد نويسي رو اولين بار وقتي با reflector كد هاي xp manger رو باز كرده بودم ديدم
    فرمودید یکی از برتری های #C دسبت به VB.NET اینه. عرض کردم این کار به شکل مزبور در VB.NET قابل انجام است.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: حذف رکورد با کمترین رکورد

    فكر كنم توي vb نميشه همشو توي يك خط نوشت....اگه ميشه يك مثال بيارين

  8. #8

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •