نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فرستادن یک فرم به ایمیل مشخص

  1. #1

    فرستادن یک فرم به ایمیل مشخص

    با سلام
    با این کد می توانید یه فرم را یه ایمیل خود پست کنید


    <%@ import namespace="system.web.mail" %>
    <%@ Page Language="VB" ContentType="text/html" ResponseEncoding="windows-1256" %>
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
    <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">

    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=unicode">
    <style type="text/css">
    <!--
    .style1 {
    font-family: Tahoma;
    font-size: small;
    }
    -->
    </style>
    </head>
    <body>
    <form runat="server" method="post" name="mailform">
    <table width="243" border="0" align="center" bgcolor="#C0CED8">
    <tr>
    <td width="89"><span class="style1">Email:</span></td>
    <td width="144"><asp:TextBox runat="server" ID="txtemail"></asp:TextBox></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span class="style1">موضوع:</span></td>
    <td><asp:textbox runat="server" ID="txtsubject"></asp:textbox></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span class="style1">پیغام:</span></td>
    <td>
    <asp:TextBox runat="server" ID="txtbody" TextMode="MultiLine" Rows="5" Columns="20">
    </asp:TextBox></td>
    </tr>
    <tr>
    <td> </td>
    <td>
    <asp:Button runat="server" ID="btnsubmit" Text="ارسال" OnClick="btn_send" Font-Name="Tahoma">
    </asp:Button> </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>
    <script runat="server" language="vb">
    sub btn_send(sender as object, e as eventargs)
    dim objmail as new mailmessage()
    objmail.from=txtemail.text
    objmail.subject=txtsubject.text
    objmail.body=txtbody.text
    objmail.to="info@takgam.com"
    objmail.bodyformat=mailformat.text
    objmail.priority=mailpriority.high
    Smtpmail.Smtpserver=""
    smtpmail.send(objmail)
    end sub
    </script>

    فقط یه چیزی:
    Smtpmail.Smtpserver="" در این قسمت باید نام SMTP serverخود را بنویسید
    objmail.to="info@takgam.com"نام ایمیلتان

    امید به موفقیت شما
    :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    مثلا برای من که سایتی با نام
    http://example.europe.webmatrixhosting.net
    دارم
    smtpserver رو باید چه مقداری قرار بدم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen99
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    Microsoft
    پست
    144
    مثلا برای من که سایتی با نام
    http://example.europe.webmatrixhosting.net
    دارم
    smtpserver رو باید چه مقداری قرار بدم؟
    webmatrixhosting ,
    smtpserver نداره
    باید از smtpserver های free استفاده کنید
    مثل yahoo

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    webmatrixhosting ,
    smtpserver نداره
    باید از smtpserver های free استفاده کنید
    مثل yahoo
    چرا بابا داره اتفاقا سرویسش هم خیلی خوبه
    در ضمن اگه میشه آدرس smtp یاهو رو بنویسید...
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen99
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    Microsoft
    پست
    144
    قبلا آدرسش این بود
    جدیدا نمی دونم عوض شده یا نه
    mx1.mail.yahoo.com
    mx2.mail.yahoo.com
    mx4.mail.yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    یه سوال دیگه
    با Visual Studio.Net 2003
    یه کامپوننتهای داره که میشه با استفاده از authenication هیمیل فرستاد
    میخواهم بدونم تو VS.NET 2002v1.0 چهجوری میشه این کار رو کرذ؟؟؟؟ :shock:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    نقل قول نوشته شده توسط ..::UnicorN::..
    یه سوال دیگه
    با Visual Studio.Net 2003
    یه کامپوننتهای داره که میشه با استفاده از authenication هیمیل فرستاد
    میخواهم بدونم تو VS.NET 2002v1.0 چهجوری میشه این کار رو کرذ؟؟؟؟ :shock:
    باید نسخه 1.1 دات نت فریم ورک رو نصب کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    خوب اینو میدونم ولی یه چیزی رو میخوام یاد بگیرم
    کاربران v1.0 چه جوری ایمیل میفرستادند؟
    به هر حال اونا یه کاری میکردند دیگه؟ :?:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اونها از این لحاظ دچار محدودیت بودند و فقط میتونستن ایمیلهای بدون نیاز به Authentication بفرستند یا اینکه از cdo به صورت مستقیم استفاده کنند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    ممنون :flower: :heart:
    برای فهمیدن این موضوع دو روز الاف فقط تو اینترنت میگشتم تا آخر فهمیدم باید VS رو عوض کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    در باره دوستمون که گفتن:
    webmatrixhosting ,
    smtpserver نداره
    باید از smtpserver های free استفاده کنید
    مثل yahoo
    باید بگم طریقه استفاده از webmatrixhosting smtp -->

    <%@ Page Language="VB" Debug="true"%>
    <%@ Import Namespace="System.Web.Mail" %>
    <script language="VB" runat="server">
    Sub SendMail_Click(sender As Object, e As EventArgs)
    Dim M as MailMessage
    M = New MailMessage()
    M.Fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate") = 1
    M.Fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusername") = "******"
    M.Fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendpassword") = "******"
    M.From = txtfrom.text
    M.To = "quasi-modo@comcast.net"
    M.Subject = "affiliates"
    M.Body = txtfrom.text & "<br>" & txtname.text & "<br>" & txtbody.text & "<hr>" & txt.Text
    M.BodyFormat = MailFormat.Html
    SmtpMail.smtpserver = "localhost"
    SmtpMail.Send(M)
    response.Redirect("./thanks.html")
    End Sub
    </script>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •