نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: 'ي' يك حرف بد!!!!

  1. #1

    Lightbulb 'ي' يك حرف بد!!!!

    سلام
    من یک کومبو دارم که توی اون اسامی کشورها هست که اینها رو از بانک من اد می کنه .این بانک نام کشور ها(فارسی) و اختلاف زمانی رو در خودش داره .ولی متاسفانه اگر اسم کشوری مثل ایران حرف "ی" را داشته باشه وقتی بخای از طریق متن کومبو بانک رو فیلتر کنم تا به اختلاف زمانی برسم ارور :
    coud not convert variant of type (null) into type (string)
    میدهد ولی برای انگلستان که "ی" نداره ارور نمیده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    لطفا کدی که نوشتین رو در اینجا قرار بدین و نوع فیلد ها رو
    ضمنا عنوانی که برای تاپیک انتخاب کرده اید مناسب نیست
    احتمالا تاپیک توسط مدیرها حذف خواهد شد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    احتمالا مشکل شما به خاطر حروف ک و ی است.
    در بانک یک "ی" را ذخیره کرده اید و در دلفی "ی" دیگری را وارد می کنید و چون نتیجه جستجو Empty است به شما Error می دهد.
    در سایت نحوه استاندارد کردن این کدها را به وسیله کامپونت و یا چند خط کد در رویداد KeyPress توضیح داده شده است.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    به نظر من این پیغام نباید ربطی به این حروف داشته باشه. اگه لطف کنید و کدی را که نوشته اید بگذارید بهتر میشه جواب داد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    تاپیک شماره ی 3 جواب شماست.
    داده های ورودی را اگر از ابتدا در درون sql Server نوشته اید را با کد توسط برنامه ی خودتون وارد کنید یا از کدهای مربوط به تغییر کدهای ی و ک که در سایت وجود دارد استفاده نمایید.

  6. #6

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    نوع فیلد تکست هست


    procedure Tform1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    S,T,Z,M:string;
    a:ttime;
    begin
    if combobox1.Text='' then
    showmessage('!!!!!!!!!!!!!!')
    else
    adotable2.Filtered:=true;
    adotable2.filter:='city like ''%'+combobox1.Text+'%''';

  7. #7

    Lightbulb نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    من هم همين فكر رو مي كنم چون ی حرف بدیه!!
    اما نمی دونم چی کارش کنم لطفا اگه می تونین لینک یا جوابشو بدین....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط saleh_fartash مشاهده تاپیک
    من هم همين فكر رو مي كنم چون ی حرف بدیه!!
    اما نمی دونم چی کارش کنم لطفا اگه می تونین لینک یا جوابشو بدین....
    این هم لینکش
    https://barnamenevis.org/showth...84%D8%A7%D8%AD
    فقط دقت کنید بعد از اعمال تغییرات کلیه اطلاعات داخل بانکتان را باید دوباره از طریق برنامه وارد کنید تا زمان جستجو اطلاعات بانک و اطلاعاتی که شما وارد می کنید یکی باشد.
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    با تشكر.
    آخر تونستم به جواب برسم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zman123456
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    515

    آخه چرا ؟

    چرا دوستان به جای اینکه از ComboBoxEx استفاده کنید میرید کد میزنید.
    یکی اینو جواب بده شاید من پرتم؟
    آخه همین کار رو بدون کدنویسی ComboBoxEx انجام میده.مال خود دلفی هم هست.
    نحوه استفاده هم خودم قبلا توضیح دادم بگردید پیدا میشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط zman123456 مشاهده تاپیک
    چرا دوستان به جای اینکه از ComboBoxEx استفاده کنید میرید کد میزنید.
    یکی اینو جواب بده شاید من پرتم؟
    آخه همین کار رو بدون کدنویسی ComboBoxEx انجام میده.مال خود دلفی هم هست.
    نحوه استفاده هم خودم قبلا توضیح دادم بگردید پیدا میشه.
    دوست عزیز آیا مطمئن هستبد که ComboBoxEx چنین کاری را می کند؟
    آیا ک را به ک دیگری تبدیل می کند.
    اگز کجا متوجه می شود کدام کد را به چه کدی تبدیل کند؟
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zman123456
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    515

    فیلتر کردن

    جناب syndrom منظور من فیلتر کردن بود.اگه توجه کرده باشید کدی که نوشته شده بود برای فیلتر کردن combobox هست نه تبدیل "ک".
    مسلما "ک" رو تبدیل نمی کنه.
    مطلب نوشته شده صرفا بیان قابلیت فیلتر کردن combobox بود بدون نوشتن حتی یک خط کد
    از تذکر جناب عالی که باعث بیان بهتر و شیواتر مطلب گردید متشکرم.
    کاش همه مثل شما نکته بین بودن.
    آخرین ویرایش به وسیله zman123456 : دوشنبه 20 خرداد 1387 در 13:37 عصر دلیل: تکمیل مطالب

  13. #13

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    دوستان دلیل این مشکل-تا اونجایی که من می دونم- اینه که "ی" در دلفی با "ی" در اکسس به طور متفاوتی ذخیره شده.چون وقتی "ی" رو جستجو می کنم هیچ جوابی پیدا نمیشه انگار که "ی" وجود نداره!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط saleh_fartash مشاهده تاپیک
    دوستان دلیل این مشکل-تا اونجایی که من می دونم- اینه که "ی" در دلفی با "ی" در اکسس به طور متفاوتی ذخیره شده.چون وقتی "ی" رو جستجو می کنم هیچ جوابی پیدا نمیشه انگار که "ی" وجود نداره!
    این موضوع مربوط می شود به ویندوز شما.
    اگر شما یک سری اطلاعات را در یک ویندوز وارد برنامه بکنید و سپس در همانجا هم جستجو کنید نباید مشکلی داشته باشید(ورود و جستجو از طریق برنامه شما انجام می شود)
    ولی زمان که محل اجرای برنامه را در یک کامپیوتر دیگر و با یک سیستم عامل دیگر تجربه کنید به دلیل نوع کاراکتر ی و ک در سیستم دوم ممکن است با سیستم شما فرق داشته باشد شما دچار مشکل می شود.
    اگر شما در سطح برنامه خود در زمانی که کاربر تایپ می کند کاراکترها را به یک شکل و یک کد در بیاورید آن گاه دیگر در سیستم عامل های مختلف مشکل نخواهید داشت.
    موفق باشید

  15. #15

    نقل قول: 'ي' يك حرف بد!!!!

    دوستان در با نک من اطلاعات از ویندوز های مختلف وارد میشه.
    و من هم باز هم با این مشکل برخورد کردم.
    اگر کسی از دوستان بتونه سورسی رو که در اطلاعات بانک اکسس "ی" رو جستجو کنه و به جواب برسه، برای من بگذاره بسیار متشکر خواهم شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •