نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار qazwsx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    215

    زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    سلام یه مقدار توضح درباره زبانهای سیستم عامل میخواسم و اینکه با پاسکا میشه سیستم عامل به وجود اورد واگه آره یه کامپایلر پاسکال برای این کا ر میخوام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار unix_svr4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    102

    نقل قول: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    منظورتون از توضییح در مورد زبانهای سیستم عامل چیست؟؟؟
    اگر منظورتون زبانهای طراحی و پیاده سازی سیستم عامل است که اصلی ترین آنها عبارت اند از: C, C++‎, Assembly این زبانها به دلیل نزدیکی بیشتر به زبان ماشین و سخت افزار مناسب ترین گزینه برای طراحی و ساخت یک سیستم عامل به حساب می آیند.
    در مورد نوشتن سیستم عامل با زبان Pascal هم باید بگم که:
    الف) پاسکال یک زبان سطح بالاست.
    ب) هدف از به وجود آوردن زبان پاسکال فقط آموزش بود.
    ج) اگرچه پاسکال از اشاره گرها استفاده می کنه ولی هیچگاه قدرت زبان C را نخواهد داشت.
    د) تا اونجایی که من می دونم نتیجه کامپایل برنامه های پاسکال یک فایل اجرایی وابسته به سیستم عامل است، در صورتی که در کامپایلرهای C می توان مشخص کرد که فایل خروجی چه فرمتی داشته باشد. bin, object, library

    پس همانطور که متوجه شدی با زبان پاسکال نمیشه یک سیستم عامل کاربردی نوشت.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    سلام دوستان عزیز.
    من میخوام نوشتن سیستم عامل (core) رو یاد بگیرم. به یادگیری چه چیزایی احتیاج دارم؟
    آیا ایز ایران و ... کلاسهایی در این زمینه دارن؟

  4. #4

    نقل قول: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    سلام. کسی از دوستان نمیتونه من رو راهنمایی کنه؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار miradli
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    با سلام :
    دوست عزیز شما باید توجه کنید که سیستم عاملهای موجود با سی نوشته شده اند " ویندوز ، لینوکس ، مک ، و .... " اما با پاسکال هم میشه به شرطی که اسمبلی و ارتباط با اسمبلی توسط پاسکال رو بلد باشی من به عنوان مثال یک قطعه کد که مربوط به بوت دیسک میشه و با پاسکال نوشته شده رو قرار میدم شاید کمک کنه تا بیشتر متوجه بشی :


    {Function:Boot message for A-disk
    Language:Turbo Pascal

    BlackMedia 43}
    label F;
    var B: array[0..255] of Word;
    E: Word; s: string[80];
    const n: string=
    #$FA+
    #$FC+
    #$B9#$27#$00+
    #$BF#‎$00#$BC+
    #$BE#$44#$7C+
    #$33#$C0+
    #$8E#$D8+
    #$8E#$C0+
    #$F3#$A4+
    #$EA#$00#$BC#‎$00#$00+
    #$BE#$6B#$7C+
    #$AC+
    #$0A#$C0+
    #$74#$08+
    #$33#$DB+
    #$B4#$0E+
    #$CD#$10+
    #$EB#$F3+
    #$B8#$01#$02+
    #$BB#$00#$7C+
    #$B9#$01#$00+
    #$BA#$80#$00+
    #$CD#$13+
    #$72#$05+
    #$EA#$0#$7C#‎$00#$00+
    #$EB#$FE;
    begin Write
    ('BootDisk ‏BlackMedia 43 ‏');
    s:='';
    for E:=1 to ParamCount do
    s:=s+ParamStr(E)+' ';
    n:=n+s+^M^J#0; E:=0;
    asm
    push DS; XOR AX,AX; mov DX,AX
    mov CX,1; mov BX,offset B
    Int 25h
    pop DS; pop DS
    jnc @1; mov E,1; @1:
    end;
    if E=1 then goto F;
    B[0]:=$2AEB;
    Move(n[1],B[$16],Length(n));
    asm
    push DS; XOR AX,AX; mov DX,AX
    mov CX,1; mov BX,offset B
    Int 26h
    pop DS; pop DS
    jnc @1; mov E,1; @1:
    end;
    if E=1 then goto F;
    WriteLn('finished. '); Halt(0);
    F: WriteLn('Error! ', #7); Halt(1);
    end.



    در کد بالا قسمتهایی که نوشته شده asm برنامه به اسمبلی پل زده !

    پیشنهاد من برای درک کامل از طراحی یک سیستم عامل اینه که کتاب طراحی و پیاده سازی سیستم های عامل رو که نوشته تانن باوم هست و محتوی کدهای سیستم عامل minix هست به همراه توضیح و ... و ترجمه شده به فارسی رو تهیه کنی و مطالعه کنی البته همون طور که گفتم این سیستم عامل هم با سی نوشته شده .

    امیدوارم کمکی کرده باشم .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1396
    محل زندگی
    ایران .
    پست
    77

    نقل قول: زبانهای برنامه نویسی برای سستم عامل

    سلام :

    البته کل یک سیستم عامل را میشه بطور کامل با assembly نوشت مثل سیستم عاملهای زیر که کاملا با زبان اسمبلی نوشته شده اند:

    DexOS , Kolibrios

    این دو سیستم عامل کاملا با زبان اسمبلی و البته با بهترین کامپایلر این زبان یعنی اسمبلر FASM نوشته شده اند .

    ادرس سایت رسمی اسمبلر FASM

    https://flatassembler.net

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •