نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در بستن فرم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    north of iran
    پست
    26

    Wink مشکل در بستن فرم

    چطور می تونم فرم ها رو با یکی از دکمه های صفحه کلید ببندم یا کار دیگه ای با اون انجام بدم ؟
    اگه میشه کدش رو واسم بزارین .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: مشکل در بستن فرم

    یه منو درست کن بعد براش کلید میانبر بزار توی منو بنویس end

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: مشکل در بستن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-213 مشاهده تاپیک
    چطور می تونم فرم ها رو با یکی از دکمه های صفحه کلید ببندم یا کار دیگه ای با اون انجام بدم ؟
    اگه میشه کدش رو واسم بزارین .
    با تشکر
    دکمه های صفحه کلید یعنی Alt+F4 و یا Esc و یا دکمه ای که خودت معرفی کنی ؟
    آیا منظورت همین است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidm
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    597

    نقل قول: مشکل در بستن فرم

    سلام
    اگر منظورتون کلید دلخواه خودتونه در قسمت Key Down فرمت بنویس
    if keycod=27 then
    end
    end if

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بستن فرم

    ایشون خواستن فرم ها رو ببندن نه کل برنامه رو !

    خاصیت KeyPreview فرم رو True کن .

     
    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)

    If KeyCode = vbKeyEscape Or KeyCode = vbKeyA Then Unload Me

    End Sub

    در کد بالا در صورتی که کلید A و یا Escape بر روی کیبورد زده بشه . پنجره مربوطه بسته میشه !


  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    north of iran
    پست
    26

    نقل قول: مشکل در بستن فرم

    از کلیه دوستان متشکرم جوابم رو گرفتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •