نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: QT::CaseSennitivity

  1. #1

    QT::CaseSennitivity

    با سلام
    از دوستان کسی میدونه این کد چیکار میکنه؟

    Qt::CaseSensitivity cs =
    caseCheckBox->isChecked() ? Qt::CaseSensitive
    : Qt::CaseInsensitive

    این کد مربوط به کتاب C++‎ gui programing with qt4 فصل 2 بخش subclassing QDialog در بدنه تابع findClicked() هستش

  2. #2

    نقل قول: QT::CaseSennitivity

    CaseSensitivity یک عضو استاتیک از تول کیت Qt است که در متد های کار بر روی رشته از آن به عنوان عضو تصمیم گیرنده مبنی بر اینکه آیا باید عملیات با در نظر گرفتن برزگی و کوچکی حروف صورت بگیرد یا نه استفاده می شود. مثال : متد find کلاس QString (پارامتر با نام cs)

    در این کد که ادامه هم داره اگر caseCheckBox تیک خورده باشد عملیات بعدی با حساسیت نسبت به بزرگی و کوچکی حروف صورت می گیرد. (با توجه به پست شما به گمانم این عملیات پیدا کردن رشته باشد)

  3. #3

    نقل قول: QT::CaseSennitivity

    ممنون از جوابتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •