نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معرفی کردن یکی از کلید های صفحه کلید

  1. #1

    معرفی کردن یکی از کلید های صفحه کلید

    شاید عنوان رو خیلی بد انتخاب کرده باشم ، میخواستم بدونم چطوری میتونم مثلا کلید backspace رو تو برنامم بشناسونم.
    بذارید بهتر بگم فرضا یه تکست باکس دارم میخوام بگم فقط عدد و بک اسپیس رو قبول کنه ، عدد رو خودم می دونم چطوری وارد کنم ولی بک اسپیس رو چجوری معرفی کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: معرفی کردن یکی از کلید های صفحه کلید

    یعنی backspace رو بفرستی به تکست باکس؟

    Text1.setfocus
    SendKeys "{BS}"

  3. #3

    نقل قول: معرفی کردن یکی از کلید های صفحه کلید

    نه میخوام تکست باکس رو فیلتر کنم که فقط عدد و ممیز و بک اسپیس رو قبول کنه.
    نمی دونم بک اسپیس رو چجوری بهش بشناسونم.

  4. #4

    نقل قول: معرفی کردن یکی از کلید های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط maryamb مشاهده تاپیک
    نه میخوام تکست باکس رو فیلتر کنم که فقط عدد و ممیز و بک اسپیس رو قبول کنه.
    نمی دونم بک اسپیس رو چجوری بهش بشناسونم.
    اها! کد اسکیش 8 ه:


    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (KeyAscii < Asc("0") Or KeyAscii > Asc("9")) And KeyAscii <> 8 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •