نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    پست
    130

    Arrow به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

    با سلام
    یک برنامه نوشته ام و در اون فارسی نوشتم حالا در بعضی از ویندوزهای دیگری که می خواهد باز شود علامت سوال ?????? می شود.
    زیرا در قسمت تنظیمات Regional and Language Options سربرگ Regional option در قسمت اول زبان روی فارسی نیست سپس با تغییر بر روی این combobox و تنظیم روی زبان farsi حروف برنامه درست نمایش داده می شود.
    آیا می توان بدون تنظیم دستی و از درون برنامه این گزینه ها را تنظیم نمایم.

  2. #2

    نقل قول: به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط pm_hamze مشاهده تاپیک
    با تغییر بر روی این combobox و تنظیم روی زبان farsi حروف برنامه درست نمایش داده می شود.
    با سلام.
    برای تغییر این گزینه در Regional and Language Options -> Regional Options Tab کافیست این کد را هنگام نیاز در رویداد oncreate فرم خود یا بصورت یک برنامه autorun وارد کنید :


    var
    RegOptsFile: TextFile;
    begin
    AssignFile(RegOptsFile, TempDir+'\regopts.txt');
    ReWrite(RegOptsFile);
    WriteLn(RegOptsFile, '[RegionalSettings]');
    Write(RegOptsFile, 'UserLocale=00000429');
    CloseFile(RegOptsFile);
    WinExeC(PChar('rundll32.exe shell32,Control_RunDLL intl.cpl,,/f:"'+
    TempDir+'\regopts.txt" /s:"'+CurrentDir+'\I386"'), SW_SHOWNORMAL);
    end;


    موفق باشید...

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    پست
    130

    نقل قول: به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

    با سلام
    ممنون از کدتون
    این کد برای بار اول درسته اما دوباره برنامه باز بشه error می ده

  4. #4

    نقل قول: به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

    دلیلش اینه که دراولین بار زبان مورد نظر تغییر کرده. میتوانید با گذاشتن یک شرط در ابتدا مشکل را حل کنید که اگر فارسی نبود این کد اجرا شود.

    موفق باشید...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: به هم ریختگی حروف فارسی در برنامه

    یکی از دوستان یک برنامه هم نوشته بود که همین کارها رو انجام میداد و در همین سایت قرار داده بود
    میتونی جستجو کنی
    ضمنا این کار رو باید موقع نصب برنامه انجام بدی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •