نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: Header File

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    Header File

    فایلهای هدر(*.h) چجوری استفاده میشن

  2. #2

    نقل قول: Header File

    مثال:

    #INCLUDE foxpro.h
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    233

    نقل قول: Header File

    دوستان ببخشید من سوادم کم است.

    Header File چیست و به چه دردی میخورد.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    این رو میدونم
    منظورم اینه که چه کاری باهاش میشه انجام داد
    به عنوان مثال میشه یک فایل هدر داشته باشیم که توش دستورات فاکس باشه
    اگه همچین فایلی رو به برنامه اضافه کنیم فاکس پرو همون رفتاری رو باهاش داره که تو زبان سی هست
    یعنی قبل از اجرای برنامه اون دستورات رو هم به برنامه اضافه میکنه؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    یه مثال دیگه
    من در اکثر برنامه هام یک فایل پی آر جی با نام Config دارم که برای شروع برنامه ازش استفاده میکنم(ست کردن مسیرهاواتصال به بانک اس کیو ال و ....) آیا میتونم اونو تبدیل به یک فایل هدر کنم وتوی یه فایل دیگه ازش استفاده کنم


    #Include Config.H
    reade event

  6. #6

    نقل قول: Header File

    در هلپ نوشته
    The #DEFINE and #UNDEF preprocessor directives are used to create compile-time constants in programs. By creating constants with #DEFINE instead of using variables, you can reduce memory consumption, increase performance, and simplify programs.
    در واقع اينها مقادير ثابتي هستند كه ميشه از اونها به جاي متغيرها استفاده كرد و همينطور كه گفته شده باعث كمتر اشغال شدن حافظه ، افزايش كارائي و ساده سازي برنامه نوشته شده ميشه.
    مثلا شما اگر در برنامتون از اسم يه شركت براي نمايش در فرمها ، گزارشات و ... استفاده ميكنيد، ميتونيد به جاي اينكه در هر قسمت اونو بنويسيد ، در ابتداي برنامه با معرفي اون با دستور #Define هر بار كه بخواهيد اين اسمو تغيير بديد ديگه نخواهيد تمام برنامه رو اصلاح كنيد.
    در آخر هم ميتونيد درصورت تمايل ، تمام اين تعاريف رو در يك فايل جدا بريزيد و با #Include اونو فراخواني كنيد.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    بنابراین منظور شما اینه که بجز دستورات پیش پردازنده مثل #defin از دستورات دیگه فاکس نمیشه در فایلهای هدر استفاده کرد
    به عنوان مثال نمیشه کد زیر رو تو یه فایل هدر نوشت و با دستور #include به برنامه اضافه کرد

    Public CSQL
    Csql = SqlStringConnection("Driver=Sql Server;Server=.;UID=sa;PWD=master;DataBase=Master" )1
    IF CSQL <= 0
    return

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    درست متوجه شدم

  9. #9

    نقل قول: Header File

    خب منظورتان را کامل بیان کنید تا به هدفتان بهتر برسید.

    اگر بدانید که در زبان سی از فایلهای اشاره شده برای تعریف متغیرها و پیش نویس توابع و ماکروها استفاده میشود. در فاکس فقط ماکرو نداریم و نیازی به پیش نویس توابع نیست پس فقط برای متغیرها استفاده میشود نمونه هایی هم خود فاکس استفاده کرده است مثلا:

    foxpro.h

    خب با این تفاسیر فقط شما از متغیر در این فایلها استفاده کنید و فقط هم دستور #DEFINE
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    البته در زبان سی میتوانیم دستورات دیگری مثل بدنه توابع را هم در این گونه فایلها وارد کنیم
    ولی با توجه به پاسخ های شما این امکان در فاکس وجود ندارد
    از توجه شما ممنونم من جواب سوالم را گرفتم

  11. #11

    نقل قول: Header File

    مثلا شما اگر در برنامتون از اسم يه شركت براي نمايش در فرمها ، گزارشات و ... استفاده ميكنيد، ميتونيد به جاي اينكه در هر قسمت اونو بنويسيد ، در ابتداي برنامه با معرفي اون با دستور #Define هر بار كه بخواهيد اين اسمو تغيير بديد ديگه نخواهيد تمام برنامه رو اصلاح كنيد.
    سلام
    معمار جان :
    ميشه محتوا رو از يك متغير به اين دستور وارد كرد و ديگه از عملگرها استفاده نكرد؟!!

  12. #12

    نقل قول: Header File

    متغیر خوب نیست چون #DEFINE یک Prototype است یعنی اینکه قبل از اینکه کمپایل بشه مقادیر به جای نام مستعار قرار می‌گیرند. یعنی اینکه:


    #DEFINE VALUE 5
    a=VALUE


    برنامه اول اینطوری میشه:

    a=5


    بعد ترجمه میشه.





    من امتحان نکردم اما در refox نباید شما #DEFINE داشته باشید! اگر در فایل سورس اصلی بوده باشد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: Header File

    توی فاکس چیزی شبیه ماکروی زبان سی وجود نداره?????

  14. #14

    نقل قول: Header File

    نه نداریم.

    دلیل: ماکرو تقریبا مانند عبارت است با این تفاوت که در موقع کمپایل مقادیر را به جای مناسب قرار میدهد و بعد کمپایل میشود و زمانی از ماکرو استفاده میشود که نخواهیم همین کار را با تابع انجام دهیم و سرعت بالاتر باشد.


    در فاکس کمپایل بصورت زبان ماشین نیست p-code است پس قاعدتا سرعت پایین است و ماکرو با تابع جایگزین میشود.

    البته من زبانهای دیگر را نمیدانم اما فقط سی و اسمبلی دارای ماکرو هستند.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •