نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ناهمزمان بودن دو query

  1. #1

    ناهمزمان بودن دو query

    سلام.دو تا query دارم.دو تا select متفاوت روی یک جدول انجام می دهند.ولی این دو تا کوئری همزمان نیستند.یک delayبین دوتاشون وجوددارد.چیکار باید کنم

  2. #2

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    سلام
    این خیلی طبیعی که دو تا کوئری نمی تونن همزمان روی یک جدول اجرا بشند پس باید تاخیر در اونها وجود داشته باشه پس فقط می تونی تقدم و تاخر اونها رو مشخص کنی

    موفق و موید باشی

  3. #3

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    سلام.می شه بگین تقدو تاخرش چطور می تونم مشخص کنم؟

  4. #4

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    سلام
    هر کدوم از کوئری هاتو که می خوای زودتر انجام بشه رو اول Open یا Active کن به همین راحتی

    موفق و موید باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    این دو تا Query به چه شکل نوشته شده است؟
    مثلا بعضی از دستورات را شما می توانید به استفاده از یکی aDO و به یک دستور به SQL بفرستید.
    مثلا

    ADO.SQL.Add(' Delete From Tbl_Test');
    ADO.SQL.Add(' Insert Into Tbl_Test(ID)');
    ADO.SQL.Add(' Select ID');
    ADO.SQL.Add(' From Tbl_Temp');
    ADO.ExecSQL;

    چون دستورات فوق نتیجه به ADO بر نمی گرداند می توانید با هم اجرا کنید که البته آن هم به ترتیب انجام می شود ولی فقط یک با ExecSQLمی کنید.
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    سلام.آخه دوتا کوئری من دارم فیلدها شون باهم فرخ داره.بعضی از فیلده توی کوئری حذف می کنم.بعضی فیلدها توی یک کوئری دیگه.میشه اینکار با یک کوئری انجام داد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار DataMaster
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    634

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    نقل قول نوشته شده توسط a-azad مشاهده تاپیک
    سلام.آخه دوتا کوئری من دارم فیلدها شون باهم فرخ داره.بعضی از فیلده توی کوئری حذف می کنم.بعضی فیلدها توی یک کوئری دیگه.میشه اینکار با یک کوئری انجام داد؟
    اگه شرايط كوئري ها با هم يكي هست حتما از يك كوئري استفاده كنيد.
    در ضمن در يك اجراي برنامه دو تا كوئري همزمان اجرا نميشن مگه اينكه برنامه به صورت تحت شبكه يا مالتي ترد كار بكنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط a-azad مشاهده تاپیک
    سلام.آخه دوتا کوئری من دارم فیلدها شون باهم فرخ داره.بعضی از فیلده توی کوئری حذف می کنم.بعضی فیلدها توی یک کوئری دیگه.میشه اینکار با یک کوئری انجام داد؟
    بهتر است Query ها را اینجا بنویسید تا بهتر دوستان بتوانند نظر بدهند.
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    من فکر میکنم چیزی که شما نیاز دارید استفاده از تراکنشها و قفل گذاری است. اگر هدفتون از همزمان اجرا شدن بنویسید میشه بیشتر راهنمائی کرد ولی در عمل دو کار به صورت همزمان انجام نمیگیره . ولی میشه کاری کرد که نتیجه نهائی مثل این باشه که هر دو همزمان اجرا میشن
    You never know what you can do until you try

  10. #10

    نقل قول: ناهمزمان بودن دو query

    سلام.دوتا کوئری دارم. دوتاشون دارن دوتا selectمتفاوت روی یک جدول مشتر ک انجام می دن.در حالی که یک سری فیلد مشتر ک دارن ویک سری فیلد دارن تو یکی شون هست و تو اون یکی حذف شده.می شه از یک کوئری استفاده کرد با توجه به اینکه یک سری فیلداشون متفاوت؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •