نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر property چند کنترل در حلقه؟

  1. #1

    تغییر property چند کنترل در حلقه؟

    سلام
    من 10 تا textbox به نام های :
    textbox1
    textbox2
    textbox3
    textbox4
    .
    .
    .
    textbox10
    و می خوام به کمک یک حلقه مثلا مقدار text اون ها را خالی کنم. برای این کار کد زیر به فکرم رسید اما متاسفانه این روش جواب نمیده، از دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.

    for i as integer = 0 to 10
    textbox(i).text= ""
    next

  2. #2

    نقل قول: تغییر property چند کنترل در حلقه؟

    شما می توانید از روش زیر استفاده کنید


    Dim ctl As Control
    For Each ctl In Me.Controls
    If ctl.GetType() Is GetType(TextBox) Then
    ctl.ResetText()
    End If
    Next

  3. #3

    نقل قول: تغییر property چند کنترل در حلقه؟

    از راهنمای شما ممنون
    قابل ذکره من روش فوق را از قبل می دونستم. با انجام این کار دستور روی تمام textbox های من اعمال میشه اما من می خوام روی موارد خاصی این دستور اعمال شه به کد زیر دقت کنید، این دستور داره کار میکنه اما اصلا کد قشنگی نیست فکر می کنم راه کوتاهتری هم برای این مثال وجود داشته باشه:

    If (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "1") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "2") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "3") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "4") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "5") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "6") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "7") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "8") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = False
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "9") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "10") Then
    Me.GridView1.Columns(1).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(2).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(3).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(4).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(5).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(6).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(7).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(8).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(9).Visible = True
    Me.GridView1.Columns(10).Visible = True
    End If

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: تغییر property چند کنترل در حلقه؟

    با سلام
    راه کوتاهترش اینه :

    Dim a AsInteger = CType(Settings("NoOfColumns"), Integer)
    If a >= 1 AndAlso a <= 10 Then
    For i AsInteger = 1 To 10
    Me.GridView1.Columns(i).Visible = i <= a
    Next
    EndIf

  5. #5

    نقل قول: تغییر property چند کنترل در حلقه؟

    کار شما خیلی قشنگ بود، یعنی 100 خط کد را به 7 خط کد خلاصه کردید.
    پر روئی من رو ببخشید اما می خواستم بدونم برای کد زیر نیر راه حلی وجود داره یا نه؟ این دقیقا سوالی که من در اول این پست مد نظرم بود.

     If (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "1") Then
    Me.lbl1.Visible = True
    Me.txt1.Visible = True
    Me.lbl2.Visible = False
    Me.txt2.Visible = False
    Me.lbl3.Visible = False
    Me.txt3.Visible = False
    Me.lbl4.Visible = False
    Me.txt4.Visible = False
    Me.lbl5.Visible = False
    Me.txt5.Visible = False
    Me.lbl6.Visible = False
    Me.txt6.Visible = False
    Me.lbl7.Visible = False
    Me.txt7.Visible = False
    Me.lbl8.Visible = False
    Me.txt8.Visible = False
    Me.lbl9.Visible = False
    Me.txt9.Visible = False
    Me.lbl10.Visible = False
    Me.txt10.Visible = False
    ElseIf (CType(Settings("NoOfColumns"), String) = "2") Then
    Me.lbl1.Visible = True
    Me.txt1.Visible = True
    Me.lbl2.Visible = True
    Me.txt2.Visible = True
    Me.lbl3.Visible = False
    Me.txt3.Visible = False
    Me.lbl4.Visible = False
    Me.txt4.Visible = False
    Me.lbl5.Visible = False
    Me.txt5.Visible = False
    Me.lbl6.Visible = False
    Me.txt6.Visible = False
    Me.lbl7.Visible = False
    Me.txt7.Visible = False
    Me.lbl8.Visible = False
    Me.txt8.Visible = False
    Me.lbl9.Visible = False
    Me.txt9.Visible = False
    Me.lbl10.Visible = False
    Me.txt10.Visible = False
    End If

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: تغییر property چند کنترل در حلقه؟


    Dim a AsNew Control, i AsShort, s AsString
    ForEach a InMe.Controls
    For i = 1 To 10
    s =
    "TextBox" + i.ToString
    If a.Name = s Then
    a.Visible = False
    EndIf
    Next
    Next

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •