نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنترل

  1. #1

    تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنترل

    با سلام

    برای اینکه بتوانم کلید فشرده شده روی هر کنترل را در برنامه٬ مدیریت کنم از کدنویسی روی رویداد Keydown و یا Keypress آن کنترل کمک میگیرم. به این شکل اگر روی فرمم 15 کنترل قرار گرفته باشد٬ در 15 رویداد باید این کد را بنویسم.
    آیا ممکن است بدون کدنویسی برای یکایک کنترلهای روی فرم این کار را انجام داد به شکلی من کد را در یک رویداد بنویسم ولیْ اگر کاربر روی هر کدام از کنترلها کلید مثلاْ Esc را زد فرم بسته یا اگر کلید F5 را زد فرم Refresh شود و ....
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    سلام
    خوب عزیز خاصیت keypreview فرم رو true کن بعد توی keydown فرم هر چی بنوسی هر جا focus باشه فرقی نمیکنه keydown فرم اجرا میشه

  3. #3

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    چطوری رویداد KeyDown رو خودمون بنویسیم ؟!!

    منظورم اینه که اصلاً از رویداد KeyDown کنترل ها برای تشخیص فشرده شدن کلید های روی کیبورد استفاده نکنیم و خودمون برای نوشتن این Event اقدام کنیم .

  4. #4

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    سلام
    اینو یه نگا کن فکر کنم مشکلتو حل میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    نقل قول نوشته شده توسط reza_optical مشاهده تاپیک
    سلام
    اینو یه نگا کن فکر کنم مشکلتو حل میکنه
    سلام .

    مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید ...

    ببینید من می خوام خودم رویداد KeyDown رو بنویسم . یعنی نمی خوام از خاصیت پیش فرض KeyDown مربوط به کنترل ها استفاده کنم :

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)


    فایل ضمیمه شما باز هم اومده از KeyDown پیش فرض مربوط به فرم استفاده کرده ...

    آقا اصلاً توی VB میشه Event نوشت ؟!!

  6. #6

    Wink نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    چطوری رویداد KeyDown رو خودمون بنویسیم ؟!!

    منظورم اینه که اصلاً از رویداد KeyDown کنترل ها برای تشخیص فشرده شدن کلید های روی کیبورد استفاده نکنیم و خودمون برای نوشتن این Event اقدام کنیم .


    سلام
    مي تونيد از توابع Api كه كليد دسترسي سريع تعريف مي كنند استفاده كنيد
    ولي اين كار چه فايده اي داره كه خودتون Key_Down بنويسيد ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    نقل قول نوشته شده توسط A.Farzin مشاهده تاپیک
    با سلام
    من کد را در یک رویداد بنویسم ولیْ اگر کاربر روی هر کدام از کنترلها کلید مثلاْ Esc را زد فرم بسته یا اگر کلید F5 را زد فرم Refresh شود و ....
    ممنون
    همونطوری که دوستمون گفت از Api میتونی استفاده کنی ولی چه لزومی داره؟!!!
    اون خواسته ای شما کردید
    اون فایل که ضمیمه کردم به درد شما میخوره با دقت نگاه کن
    اگر شما در key_down فرم بنویسی که هر وقت کلید F5 زده شد refresh بشه دیگه نیاز نیست که واسه همه object ها اینو تعریف کنی ما که تا اینجا از حرفهای شما سر در آوردیم
    سر بلند سر فراز باشید

  8. #8

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    نقل قول نوشته شده توسط A.Farzin مشاهده تاپیک
    با سلام

    برای اینکه بتوانم کلید فشرده شده روی هر کنترل را در برنامه٬ مدیریت کنم از کدنویسی روی رویداد Keydown و یا Keypress آن کنترل کمک میگیرم. به این شکل اگر روی فرمم 15 کنترل قرار گرفته باشد٬ در 15 رویداد باید این کد را بنویسم.
    آیا ممکن است بدون کدنویسی برای یکایک کنترلهای روی فرم این کار را انجام داد به شکلی من کد را در یک رویداد بنویسم ولیْ اگر کاربر روی هر کدام از کنترلها کلید مثلاْ Esc را زد فرم بسته یا اگر کلید F5 را زد فرم Refresh شود و ....
    ممنون
    فکر کنم منظور شما همچین بحثی در بخش VB.Net باشه
    توی VB.Net به راحتی انجام میشه اما توی Vb6.0 فکر نمیکنم بشه !!!

  9. #9

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    دقیقا
    در vb.net شما میتونی تابع خودتو overwrite کنی ولی در vb... هم میشه از یه کلاس استفاده کنی البته این واسه خود من سوال بود پرسیدم ولی نشه بهتره
    میتونی به این پست هم یه نگا کنی زحمت کشیدن جواب دادن نام تاپیک

    Append کردن تابع خودم به Event های یک object

  10. #10

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی هر کدام از کنترلهای روی فرم بدون استفاده از رویداد Keydown هر کنتر

    در کل من منظورم رو از این واضح تر نمی تونم بگم ...

    جوابم رو از جناب vbhamed گرفتم .

    با تشکر از همگی
    آخرین ویرایش به وسیله مهران رسا : جمعه 31 خرداد 1387 در 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •