نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    Tick چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

    سلام.
    بچه ها می دونید چطور میشه موقعیت Mouse(X,Y) را در WPF Form پیدا کرد !
    من با روش های WindowsForm رفتم نتونستم جوابی بگیرم

  2. #2

    نقل قول: چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

    اگر رویداد مورد نظرتون آرگومانی از جنس MouseButtonEventArgs داشته باشه، توسط دستور


    e.GetPosition


    می توانید بدست بیارید. آرگومانی باید به این متد پاس بدهید، که یک عنصر از جنسی باشه که IInputElement را پیاده سازی کرده باشه.. تمامی عناصری که از کلاس Control ارث بری کنند، می توانند به عنوان آرگومان این متد استفاده شوند. چون Control از FrameworkUIElement ارث بری می کنه و FrameWorkUIElement هم IInputElement را پیاده سازی می کند.
    در بیشتر مواقع e.GetPosition(this) کارتون را راه میندازه

    در جایی هم که آرگومانتون از جنس MouseEventArgs نباشه میتونید از Mouse.GetPosition استفاده کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط mdssoft مشاهده تاپیک
    من با روش های WindowsForm رفتم نتونستم جوابی بگیرم
    البته من نمی دونم کدی که شما استفاده کردی چی بوده ولی :
    هیچ موقع سعی نکن راه کار های تکنولوژی های قبلی را در این تکنولوژی به کار بگیری.. ( مگر در مواقع نیاز و لزوم). چون خیلی از موارد در این تکنولوژی از Base تغییر کرده. به عنوان مثال اگر چه رویداد ها ( Event) به شکل قبلی هنوز ساپورت می شوند، ولی در WPF شیوه جدیدی برای تعاریف رویداد ها وجود دارد. ( مبحث جدیدی به نام Routed Events )
    به عنوان مثال شما می توانید برای یک Button بدون اینکه در کد آن هیچ رویداد کلیکی تعریف نکردید، کد هایی بنویسید که با کلیک کردن اون دکمه اجرا شوند. که این قابلیت بسیار استفاده می شود، و از کد نویسی های بسیاری جلوگیری می کند.
    یا مثلا در بحث Exception ها، در بسیاری از مواقع، به صورت پیش فرض ، Exception های تولید شده توسط برنامه شما، توسط WPF نادیده گرفته می شوند که این موضوع هم دارای معایبی است و هم دارای محاسن....

    پس قبل از نوشتن برنامه یا پروژه توسط این تکنولوژی حتما مطالعات زیادی داشته باشید تا بسان بسیاری از افراد در این زمینه به بیراهه نروید و دقیقا بر خلاف اساس این تکنولوژی عمل نکنید.

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : پنج شنبه 30 خرداد 1387 در 10:46 صبح

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

    ممنون کیانی جان .

    اما حقیقت من زیاد با IInputElement آشنا نیستم ، اگر ممکن هست یه نمونه کد یا لینکی بده تا بهتر متوجه بشم .

    یا علی

  4. #4

    نقل قول: چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mdssoft مشاهده تاپیک
    ممنون کیانی جان .
    اگر ممکن هست یه نمونه کد یا لینکی بده تا بهتر متوجه بشم .

    یا علی
    Routed Events Overview

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: چطور موقعیت Mouse را در WPF form میشه پیدا کرد ؟

    ممنون ، لینک رو می خونم .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •