نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کند بودن اکتیو ریپورت

  1. #1

    کند بودن اکتیو ریپورت

    من تو برنامم از اکتیو ریپورت استفاده می کنم ،موقع هایی که گزارش یه صفحه هست مشکلی ندارم ولی وقتی از موجودی انبار بخوام پرینت بگیرم که حجمش یه ذره بالا تره مثلا 5 صفحه هست ، خیلی کند باز می شه و شاید 10 دقیقه طول بکشه .
    آیا کلا اکتیو ریپورت اینجوریه یا اینکه چاره داره ؟
    لطفا کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله maryamb : چهارشنبه 05 تیر 1387 در 17:11 عصر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    50
    پست
    15

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    با سلام
    من خيلي زياد از ActiveReport استفاده كردم و هنوز چنين مشكلي نداشتم. سرعتش هم خيلي خوبه مثلا گزارشهاي حدود 2000 صفحه اي روي كامپيوترهاي معمولي براحتي ساخته ميشن.
    تنها موضوعي كه در كارهاي من باعث كندي سرعت ميشه افزودن عكس به گزارش هست. مثلا گزارشاتي كه در كنار هر سطر بايد يك عكس هم لود شود (چون حافظه زيادي مصرف مي كنند) كمي كند هستند و نمي توانند زياد بزرگ شوند. اينكه مي گويم نمي توانند زياد بزرگ باشند بدين معني نيست كه نمي توانند 100 يا 200 صفحه باشند. در اين حالت همه چيز به CPU و RAM بستگي دارد. اگر كامپيوتر شما 2 گيگابايت RAM داشته باشه اكتيو ريپورت به نرمي همه حافظه باقي مانه را مصرف ميكنه و وقتي RAM تمام شد تازه گير ميكنه و شروي ميكنه به كند شدن.
    من نزديك به هشت سال است كه از اين گزارش ساز استفاده مي كنم و هنوز هيچ وقت ساخت گزارش به 10 دقيقه نرسيده است. با توجه به اينكه مي گوييد گزارش يك صفحه اي را سريع نمايش مي دهد و گزارش بيش از يك صفحه را 10 دقيقه پس حتما يك اشكالي در طراحي يا كدنويسي شما وجود دارد.

  3. #3

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    خب من کد های مربوطه رو می ذارم ببینید اشکال از کد هاست ؟
    این کد رو داخل فرم نوشتم :
    On Error GoTo m
    Dim name4 As String
    acranbar.Label14.Caption = Left(Zaman, 10)
    If Adodc5.Recordset.Fields(1) <> "" Then
    name4 = Adodc5.Recordset.Fields(1)
    acranbar.Label9.Caption = name4
    End If
    s22 = "ãæÌæÏí"
    acranbar.dc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\sys.ctx;Jet OLEDB:Database Password=1832823"
    acranbar.dc1.Source = "select * from kharid where vaziat = '" & s22 & "' order by id"
    acranbar.dc1.Refresh

    acranbar.Show
    m:

    واین کد را داخل اکتیو ریپورت :
    Private Sub ActiveReport_ReportStart()

    Field1.DataField = "bandel"
    Field2.DataField = "zekhamat"
    Field3.DataField = "arz"
    Field4.DataField = "tool"
    Field5.DataField = "tedad"
    Field6.DataField = "metraj"
    Field7.DataField = "safe"
    Field8.DataField = "tozih"
    Field12.DataField = "metraj"
    End Sub
    Private Sub Detail_Format()
    Static Cnt
    Cnt = Cnt + 1
    Me.Label38.Caption = Cnt
    Dim Str As String
    Str = "äÑã ÇÝÒÇÑ íÇϐÇÑ"
    With Me.Canvas
    .TextAngle = 900
    .Font.Size = 9
    .Font.name = tahoma
    Call .DrawText(Str, 1000, 3000, 30000, 5000)
    End With

    End Sub
    Private Sub PageFooter_Format()
    Static pageno
    pageno = pageno + 1
    Label22.Caption = pageno
    End Sub

    البته چند تا گزارش تو برنامم دارم در بقیه گزارشها همه ی کد ها رو تو اکتیوریپورت نوشتم ولی بازم کند عمل می کنن جز گزارش های یک صفحه ای که مثلا برای فاکتور هستن.
    این گزارش برای موجودی انبار هست. و فعلا که سه صفحه هست ، 10 دقیقه طول می کشه تا باز شه.رو دوتاسیستم مختلف هم امتحان کردم.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    50
    پست
    15

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    كدي كه در قسمت Detail_Format نوشتيد رو كلاً Remark كنيد. سپس تست كنيد كه آيا مشكل حل شده يا نه؟

  5. #5

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    Dim Str As String
    Str = "äÑã ÇÝÒÇÑ íÇϐÇÑ"
    With Me.Canvas
    .TextAngle = 900
    .Font.Size = 9
    .Font.name = tahoma
    Call .DrawText(Str, 1000, 3000, 30000, 5000)
    End With

    این قسمت کد رو برداشتم و مشکل کاملا حل شد !!!!!
    خب پس چیکار کنم که اسم نرم افزارم رو بصورت عمودی کنار گزارشم بنویسه؟
    این کد برای این کار بود

  6. #6

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    براي قراردادن اسم نرم افزار بوسيله برنامه گرافيكي يك فايل Picture ايجاد نماييد و بوسليه گزينه هاي زير كه در پروپرتي خود اكتيو ريپورت است براي هر صفحه از گزارش خود يك واتر مارك قرار دهيد.
    watermark
    watermarkaligment
    watermarksizemode

  7. #7

    نقل قول: کند بودن اکتیو ریپورت

    من از واترمارک استفاده کردم ولی هر کاری می کنم می افته تو گزارشم !!!
    می خوام ببرمش سمت چپ تر ولی نمی شه . چیکار کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •