صفحه 5 از 13 اولاول ... 34567 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 488

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام. آقاي خرسندي لطف كنيد به سوالاتي كه در صفحه قبل پرسيدم جواب بدين. خيلي بهشون نياز دارم.

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    سلام. آقاي خرسندي دو تا اشكال در كامپوننت ديدم. اگه ممكن هست در موردش توضيح بدين.
    1- SolarDatePicker رويداد OnDayClick راندارد.
    2- رويداد OnKeyPress در SolarDatePicker كار نمي‌كند.
    .

    آقاي خرسندي هنوز وقت نكردين اين مشكلات رو بررسي كنيين؟

  3. #163

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    1- SolarDatePicker رويداد OnDayClick راندارد.
    اين كامپوننت اصلاً چنين Eventیی نداشته.

    2- رويداد OnKeyPress در SolarDatePicker كار نمي‌كند.
    توی سورس، اين خط زير رو سرچ كن:
    TSolarDatePicker.KeyPress

    بعد به بادی procedure برو و كلمه inherited رو در آخرين خط اضافه كن.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Thumbs up نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    اين كامپوننت اصلاً چنين Eventیی نداشته.
    .
    ممنون از راهنماييتون. امكانش هست اين Event رو به كامپوننت اضافه كنيد؟ چون براي كاربراني كه با صفحه كليد كار ميكنند سخته كه بخوان اين قسمت رو با موس روش كليك كنن.

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    توی سورس، اين خط زير رو سرچ كن:
    TSolarDatePicker.KeyPress

    بعد به بادی procedure برو و كلمه inherited رو در آخرين خط اضافه كن.
    آقاي خرسندي پس از نصب كامپوننت چطوري ميتونيم سورس كامپوننت رو ببينيم؟

  6. #166

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماييتون. امكانش هست اين Event رو به كامپوننت اضافه كنيد؟ چون براي كاربراني كه با صفحه كليد كار ميكنند سخته كه بخوان اين قسمت رو با موس روش كليك كنن.
    بله حتماً.


    آقاي خرسندي پس از نصب كامپوننت چطوري ميتونيم سورس كامپوننت رو ببينيم؟
    در جایی كه كامپوننت رو كپی كرديد، فايل pas اون رو Open كنيد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  7. #167
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام.امکان وصل شدن به بانک ازطریق Datasource را آقاي خرسندي کي راهنمايي ميکنيد؟

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقاي خرسندي كلمه
    inherited;

    را در آخر procedure TSolarDatePicker.KeyPress نوشتم و پس از ذخيره دوباره برنامه را اجرا كردم اما باز هم درست نشد كه نشد. لطفا راهنمايي كنيد. ممنون.

  9. #169

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    راه حلی كه تو پست 164 نوشتم رو خودم انجام دادم و مشكل حل شده!
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  10. #170
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    پس از اضافه كردن اين قسمت آيا بايد كامپوننت رو دوباره نصب كنم و بعد برنامه رو اجرا كنم؟

  11. #171

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط szabeh مشاهده تاپیک
    سلام.امکان وصل شدن به بانک ازطریق Datasource را آقاي خرسندي کي راهنمايي ميکنيد؟
    در نسخه‌ی بعدی حتماً امكان اتصال به ديتاست‌ وجود خواهد داشت.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  12. #172

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    پس از اضافه كردن اين قسمت آيا بايد كامپوننت رو دوباره نصب كنم و بعد برنامه رو اجرا كنم؟
    نه فقط بايد مسير سورس كامپوننت در Library Path دلفی وجود داشته باشه.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقاي خرسندي من كامپوننت رو پاك كردم و حالا هر كاري ميكنم دوباره نصب نميشه. لطف ميكنيد طريقه صحيح پاك كردن و نصب مجدد يك كامپوننت رو توضيح بدين؟

    لطفا در مورد Library Path هم اگه ممكنه توضيح بدين.

    در ضمن آقاي خرسندي:
    1. كلمه mojtaba_ha2007 رو كه بالاي كلمه كاربر دائمي نوشته شده رو از كجا ميتونم ويرايشش كنم؟
    2. بعد از جوابها بعضي دوستان مطالبي رو مينويسند مثل شعر يا تابليغ يك موضوع. اگه ممكنه در مورد اين هم توضيح بدين.
    آخرین ویرایش به وسیله سيد مجتبي هاشمي : یک شنبه 26 مهر 1388 در 22:35 عصر

  14. #174

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقاي خرسندي من كامپوننت رو پاك كردم و حالا هر كاري ميكنم دوباره نصب نميشه. لطف ميكنيد طريقه صحيح پاك كردن و نصب مجدد يك كامپوننت رو توضيح بدين؟
    كامپوننت رو همونطور كه تا الان نصب كردی بايد نصب كنی، فايل dpk رو باز كن و Compile و Install.
    اين رو امتحان كن، اگر نشد روش نصب و حتماً دليل يا پيغامی كه موقع نصب ميگيری رو اينجا بنويس.


    لطفا در مورد Library Path هم اگه ممكنه توضيح بدين.
    Library Path در منوی Tools->Environmet Options->Library هست.

    در مورد ساير موارد هم راهنمای سايت رو مطالعه كن.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقاي خرسندي پيام به شكل زير هست:

    بعد از نصب يه صفحه مياد كه install مربوط به اون صفحه خاموشه اما Compile فعال هست. اما باز هم جواب نميده. از طريق open كه فايل pdk رو باز ميكنم و install ميكنم پيام خطاي زير رو نشون ميده.

    اگه ممكنه همين الان پاسخ بدين. ممنون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    برنامه ای نوشته ام که شامل دو فرم است. فرم اول فرم مادر و فرم دوم برای ورود اطلاعات.
    در فرم دوم از کامپوننت SolarDatePicker استفاده کرده ام. اما زمانی که بر روی تاریخ مورد نظر دو بار کلیک میکنم و تاریخ در Editbox قرار میگیره، Focus به فرم اول منتقل میشه و برای اجرای رویداد KeyPress مربوط به SolarDatePicker باید ابتدا بر روی فرم دوم کلیک کنم تا Focus روی فرم دوم قرار بگیره و مکان نما نیز در SolarDatePicker قرار بگیره تا بتوانم این رویداد را اجرا کنم.
    در ضمن این کار رو با یک فرم انجام دادم درست جواب میده. اما با دو تا فرم نه.
    دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید که چی کار باید بکنم تا این مشکل برطرف بشه؟

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام:
    ظاهرا من دير به قافله رسيدم .
    من در نصب کامپوننت مشکل دارم تمام فايلها را دانلود کردم و نصب ميکنم ولي Tab براي آن باز نميشه تا بشود کامپوننت را انتخاب نمود و فايل ريسورس نيز پيدا نکردم 18 صفحه را دو بار مظالعه کردم
    تذکر: من با دلفي 7 کار ميکنم

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    برنامه ای نوشته ام که شامل دو فرم است. فرم اول فرم مادر و فرم دوم برای ورود اطلاعات.
    در فرم دوم از کامپوننت SolarDatePicker استفاده کرده ام. اما زمانی که بر روی تاریخ مورد نظر دو بار کلیک میکنم و تاریخ در Editbox قرار میگیره، Focus به فرم اول منتقل میشه و برای اجرای رویداد KeyPress مربوط به SolarDatePicker باید ابتدا بر روی فرم دوم کلیک کنم تا Focus روی فرم دوم قرار بگیره و مکان نما نیز در SolarDatePicker قرار بگیره تا بتوانم این رویداد را اجرا کنم.
    در ضمن این کار رو با یک فرم انجام دادم درست جواب میده. اما با دو تا فرم نه.
    آقای خرسندی من کد زیر را در رویداد onkeypress کامپوننت نوشتم اما کار نمیکنه.(فرمی رو که توش از این کامپوننت استفاده کردم یک بار پاکش کردم و دوباره از اول طراحییش کردم که تمام احتمالات خطا از بین بره) اما همین کد را توی یه برنامه دیگه (یه Application جدید برای امتحان کردن کامپوننت ایجاد کردم) امتحان کردم هم با یک فرم هم با چند فرم، رویداد onkeypress درست کار میکنه.


    if key = char(vk_return) then
    begin
    if SolarDatePicker1.Text = '' then
    messagedlg('لطفا تاریخ را وارد نمایید',mtWarning,[mbok],0)
    else
    begin
    Edit3.Enabled := True ;
    Edit3.SetFocus;
    end;
    end;


    اگه زوتر رویداد ondayclick را برای کامپوننت طراحی بکنین این مشکلات پیش نمیومد.
    به امید بهره برداری هرچه زودتر از رویداد ondayclick کامپوننتتون.
    باز هم از شما ممنون که این کامپوننت خیلی خیلی خوب رو طراحی کردین.

  19. #179
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام. آقاي خرسندي آخرين نسخه كامپوننت رو كه رويداد Ondayclick رو داشته باشه كي آپلود ميكنيد؟ خيلي وقته منتظريم.

  20. #180
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و خسته نباشید. آقای خرسندی حدودا یک ماهی گذشته. امکانش هست زودتر نسخه جدید رو آپلود کنین؟

  21. #181

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و خسته نباشید. آقای خرسندی حدودا یک ماهی گذشته. امکانش هست زودتر نسخه جدید رو آپلود کنین؟
    دوست عزیز، مگه در سایت امکان ارسال پیام خصوصی وجود نداره که شما هر چند روز یک بار در این تاپیک پستی ارسال می کنید و زمان انتشار نسخه بعدی را می پرسید؟!!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام

    دست شما درد نکنه بابت این کامپوننت عالی. فکر کنم چند قابلیت مورد نیاز در کامپوننت اینها باشند:

    - با استفاده از کیبورد بشود بین ماهها یا روزها سوییچ کرد (مثلا با pgDown , pgUp).
    - به صورت hint یا در جایی از کادر، Shortcut های ممکن جهت راهبری و انتخاب نوشته شوند.
    - بدون ماوس به طور کامل و به سرعت توسط کاربران مبتدی قابل استفاده باشد. (بالاخره قرار است برای dataentry مورد استفاده قرار بگیرد)
    - با حرکت ماوس روی روزها، دکمه آنها برجسته شود. (مثلا با اضافه کردن Speedbtn بر روی هر روز)

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آقاي خرسندي امكانش هست كادر دور كامپوننت رو به صورت سه بعدي طراحي كنيد؟ مثلا مثل ويندوز ويستا. يعني يه كم قشنگتر بشه.

  24. #184
    کاربر تازه وارد آواتار alidehban
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    ایران، ترکیه
    پست
    76

    Cool کار سولار با کیبرد...

    سلام
    من هم از کامپوننت بسیار جالب استاد خرسندی استفاده کردم واز زحمات فراوانشون تشکر میکنم.
    فقط مثل خیلیا (sale_fartash,...)مشکل کارنکردنش با کیبرد رو داشتم که با یه فضولی تو سورس استاد یه جورایی واسه خودم حلش کردم که با دوبار اینتر تاریخ روز رو بگیره و با اجازه ی ایشون میزارم دوستان دیگه هم استفاده کنن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alidehban : شنبه 08 اسفند 1388 در 11:09 صبح

  25. #185

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی

    Momkene File Marboot Be Resource Post Ghabli Ro Ham Bezarid.
    Be Man Error Mide, Fek Konam Esme Filesh "Calendar_Images.res" Bashe.
    Ba Tashakor

  26. #186
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی

    با سلام.
    آقای خورسندی قصد ندارید تاریخ قمری رو هم به این کامپوننت اضافه کنید؟

  27. #187
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی

    سلام استاد
    با تشکر از زحمات شما
    من هر بار که سعی کردم دانلود کنم خطای 403 رو داد
    لطفا اگه زحمت نمیشه آخرین ورژن رو برام میل کنید
    با تشکر
    masoud_salimy@yahoo.com

  28. #188

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    نسخه 1.4.2 كامپوننت تقويم شمسی رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد :

    Solar Calendar

    يا

    لينك مستقيم دانلود

    سلام من نتونستم دانلود كنم اين ارور را مي ده 403 Error – Forbidden چيكار كنم

  29. #189

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    فعلاً از اينجا دانلود كنيد،
    Nice Boy راهنمایی كرده كه چطور بايد به سورس فورج امكان دانلود دوباره برای كشورهای تحريم شده را اضافه كنم ولی متاسفانه با اين وضعيت اينترنت هنوز موفق به لاگين به سورس فورج هم نشده‌ام، البته اينها هيچ كدام ارتباطی به كشوری كه فقط يكی از ويژگی‌هاش آزادی مطلق است، ندارد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  30. #190
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام و احترام خدمت جناب آقاي خرسندي
    ضمن عرض تشكر، چند مورد را از شما يا ساير دوستان سؤال دارم:

    بعد از نصب كامپوننت در دلفي 2010، در برنامه‌ي نمونه‌اي كه قرار داديد، با خطاي زير مواجه مي‌شم، دليل‌ش را مي‌تونيد توضيح بديد تا برطرف كنم؟

    [DCC Error] UntMainForm.pas(332): E2003 Undeclared identifier: 'GetRawDate'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(333): E2003 Undeclared identifier: 'GetDateWithDiv'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(334): E2003 Undeclared identifier: 'GetWeekRemainDays'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(335): E2003 Undeclared identifier: 'GetMonthRemainDay'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(336): E2003 Undeclared identifier: 'GetYearRemainDays'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(337): E2003 Undeclared identifier: 'WeekOfTheYear'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(341): E2003 Undeclared identifier: 'YearScript'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(341): E2003 Undeclared identifier: 'fLong'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(342): E2003 Undeclared identifier: 'YearScript'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(342): E2003 Undeclared identifier: 'fShort'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(343): E2003 Undeclared identifier: 'MonthScript'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(344): E2003 Undeclared identifier: 'YMDScript'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(345): E2003 Undeclared identifier: 'YMDScript'
    [DCC Error] UntMainForm.pas(362): E2003 Undeclared identifier: 'MaskEnabled'


    در صورتي كه اين خطاها را با حذف كردن خطوطي كه خطا درون اونها وجود داره، برطرف كنم، هنگام كامپايل با خطاي زير مواجه مي‌شم كه تصويرش را ضميمه كردم. در صورتي كه كليد Continue را بزنم، پيام خطاي شماره 2 و در صورتي كه مجدداً Continue را بزنم، خطاي سوم ظاهر مي‌شه و نهايتاً بدون اجرا، خاتمه پيدا مي‌كنه.

    ممنون مي‌شم دوستان كمك كنند.

    يا علي... موفق باشيد...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  31. #191

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    آخرين نسخه رو دانلود كنيد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  32. #192
    کاربر تازه وارد آواتار alidehban
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    ایران، ترکیه
    پست
    76

    Cool نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط مصطفی مختاری مشاهده تاپیک
    منتظر mask هستیم.
    با تشکر از جناب خورسندی....

    منم چون یه برنامه قدیمی رو که کاربراش عادت کرده بودن به mask دارم update میکنمو به اجبار فعلا خودم یه mask روی solardatepicker گذلشتم و توی form.activate یه کد کوچیک نوشتم که متن داخل سولار رو همیشه بریزه تو mask...
    چون datatype هردوش یکیه جواب میده،نمونشم گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alidehban : شنبه 08 اسفند 1388 در 19:25 عصر

  33. #193

    نقل قول: کار سولار با کیبرد...

    نقل قول نوشته شده توسط alidehban مشاهده تاپیک
    یعنی خداییش بدرد هیچکی نخورد؟! ازین همه تشکر و نظر سازنده واقعاَ ممنون
    سر درآوردن از توابعی که جناب خرسندی نوشته خداییش میدونی چقد سخت بود؟!!!
    فقط کافی بود جای فایل pas اصلی رو با فایلی که من گذاشتم عوض کنید تا datepicker سولار با اینتر کار کنه و لازم به تشکر نبود !!!
    فقط خوبیش این بود که زودتر تست میشد تا اگه اشکالی داشت مشخص میشد خصوصا دلم میخواست نظر خود استاد خرسندی رو بدونم....
    من تغييرات شما رو هنوز نديدم متاسفانه،
    فقط خواستم اين موضوع رو يادآوری كنم كه كار با كيبورد كه شامل كليدهای جهتی، Enter + Ctrl و Enter هست، از دو نسخه‌ی قبل به كامپوننت اضافه شده، به اضافه‌ی امكان Mask. جزئيات بيشتر رو ميتونيد در فايل راهنما و همچنين نمونه‌ی برنامه‌ی همراه كامپوننت ببينيد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  34. #194

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    بار دیگه می خواستم از زحمات آقای خرسندی تشکر کنم.

    من یه بار اگه یادتون باشه موردی رو مطرح کردم و فکر کردم که تو نسخه جدید حل بشه ولی مثل اینکه بازم جای خالیش دیده میشه.

    خیلی کاربر پسندانه بود که وقتی پیکر باز میشه بدون دخالت موس بتونین تاریخ رو انتخاب کنین و با زدن Enter تاریخ داخل Edit درج بشه.

    ممنون می شم راهنمایی بفرمایین.

  35. #195
    کاربر تازه وارد آواتار alidehban
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    ایران، ترکیه
    پست
    76

    Cool نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saied_cp مشاهده تاپیک
    بار دیگه می خواستم از زحمات آقای خرسندی تشکر کنم.

    من یه بار اگه یادتون باشه موردی رو مطرح کردم و فکر کردم که تو نسخه جدید حل بشه ولی مثل اینکه بازم جای خالیش دیده میشه.

    خیلی کاربر پسندانه بود که وقتی پیکر باز میشه بدون دخالت موس بتونین تاریخ رو انتخاب کنین و با زدن Enter تاریخ داخل Edit درج بشه.

    ممنون می شم راهنمایی بفرمایین.
    سلام...
    این مشکل حل شدنیه!!!
    فایل pas که گذاشتمو با فایل pas کامپایل شده در شاخه borland\lib عوض کن بعدش با ctrl+Down پنل باز میشه که ابداع خود استاده و با Enter بسته میشه که من بهش اضافه کردم...
    البته من اینو قبلا گذاشته بودم که با اینتر اول باز میشد با اینتر دوم بسته ، ولی از تشکرهای خیلی خیلی زیاد دوستان مشخص شد به کار نمیاد!!!
    این یکی با اینتر پنلو باز نمیکنه ،امیدوارم قابل استفاده باشه.
    موفق باشید(با تشکر از جناب خرسندی)

    و دکمه ی تشکر بسیار زیباست...!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alidehban : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 19:25 عصر

  36. #196
    کاربر تازه وارد آواتار s_savabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    63

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    سلام
    من از این کامپوننت در دلفی 2009 استفاده کردم ولی نوشته هاشو فارسی نشون نمیده و یک سری حروف عجیب غریب میاره. باید چه کار کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید...

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Post نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام

    جناب خورسندی عزیز بابت کامپوننت عالی و کاربردیتان کمال تشکر را از شما دارم !

    آیا تابع یا روالی در کامپوننت برای ( روزجاری ، هفته جاری ، ماه جاری ، سال جاری ) نوشتید ؟
    و چطور فراخوانی می شوند ؟
    میخواهم که کاربر با زدن دکمه ( مثلا هفته جاری و یا ... ) تاریخ اولین روز هفته جاری را در SolarDatePicker اولی و سپس آخرین روز هفته جاری را در SolarDatePicker دومی بریزد !
    ممنون ...

  38. #198

    نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    تمام توابع و ويژگی‌ها در مثال و راهنمای كامپوننت به همراه توضيحات وجود داره.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Post نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    تمام توابع و ويژگی‌ها در مثال و راهنمای كامپوننت به همراه توضيحات وجود داره.
    درسته حق با شماست :
    Label1.Caption:=IntToStr(SolarDatePicker1.Year);
    Label2.Caption:=IntToStr(SolarDatePicker1.Month);
    Label3.Caption:=IntToStr(SolarDatePicker1.Day);

    شاید منظورم رو گنگ بیان کردم !
    منظورم از توابع ( با توجه به بخش دوم سئوال ) است :
    میخواهم که کاربر با زدن دکمه ( مثلا هفته جاری و یا ... ) تاریخ اولین روز هفته جاری را در SolarDatePicker اولی و سپس آخرین روز هفته جاری را در SolarDatePicker دومی بریزد !
    ممنون از توجه و راهنمایی شما ...
    موفق باشید ...

  40. #200
    کاربر تازه وارد آواتار alidehban
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    ایران، ترکیه
    پست
    76

    Wink نقل قول:سولار قهرمان...!!!

    نقل قول نوشته شده توسط مصطفی مختاری مشاهده تاپیک
    منتظر mask هستیم.
    میگم خاصیت AUTOCHECK رو تست کردی ؟
    کارتو راه نمیندازه؟

صفحه 5 از 13 اولاول ... 34567 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •