نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: redirect بصورت صفحه جديد

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    redirect بصورت صفحه جديد

    سلام دوستان.
    من از يك صفحه بوسيله متد redirect صفحه اي رو صدا زدم ، ولي متاسفانه صفحه جديد در همون صفحه باز ميشه . ولي من ميخوام اين صفحه در صفحه جديد ديگري با سايز مشخصي مثلا 100 * 150 باز بشه و قابل resize شدن نباشه و همچنين اسكرول بار هم نداشته باشه ..
    ممنون ميشم راهنماييم كنين و يا در صورت امكان يه مثال بذارين ، چون راستش سواد وبي كمي دارم . ممنونم ..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    از redirect نمیشه استفاده کنی.فکر کنم راه حلش جاوا باشه

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    آخه از اون فرم اول بايد يه رشته رو به فرم جديد پاس بدم .(خيلي مهمه لطفا كمكم كنين)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    فرض میخوای با زدن یک لینک این صفحه باز شه و اطلاعاتی در مورد user داده بشه.
    شما میای هنگام load صفحه به linkbutton و رویداد onclientclick تابع جاوا اسکریپت اضافه می کنی که بره صفحه
    فلان رو به آدرس فلان با سایز فلان نمایش بده.
    مثال : showdetail.aspx?userid=2
    وقتی شما تابع جاوا رو هنگام load بصورت دینامیک میسازی userid رو بهش اضافه می کنی.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    شايد من نبايد اينجوري از اين دستورات استفاده كنم . پس بزارين كل ماجرا رو بگم .
    من دو تا فرم دارم كه يكيشون براي پخش صداست و در ديگري يه گريد ويو دارم . من با انتخاب يه ركورد از گريد ويو يه رشته كه مسير يه فايل صوتي هست رو ايجاد ميكنم . حالا ميخوام اون مسير فايل رو به فرم پخش صدا بفرستم و به
    پارامتر وليو از آبجك مديا پلير بدم ، تا اون برام صدا رو پخش كنه .(و اينكه اون فرم پخش صدا بايد در صفحه جديد ديگري با سايز مشخصي مثلا 100 * 150 باز بشه و قابل resize شدن نباشه و همچنين اسكرول بار هم نداشته باشه ) .اين تمام اون سناريو هست .
    پروژه رو نيز در زير گذاشتم . خيلي خيلي ممنون ميشم كه مشكل رو حل كنين . بي نهايت به رفع اين مشكل نياز دارم . خيلي ممنون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    بابا يكي بياد درد ما رو هم درمون كنه .....

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    اول بگو بلدی با جاوااسکریپت یه پنجره باز کنی یا نه؟!!!!

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار vahidvb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    62

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    این همه کد جاوا که باید تو Onclick نوشته بشه

    onclick="javascript: window.open('ParsDiment.com,'', 'location=no,toolbar=no,scrollbars=no,resizable=no ,width=800,height=600,left=112,top=75');"
    آخرین ویرایش به وسیله vahidvb : شنبه 01 تیر 1387 در 03:57 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    وحید جان دستت درد نکنه اما خودمم می تونستم این رو بزارم.ام قرار نیست که لقمه اماده کنیم برای همه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mojniknam
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    268

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    مثل اینکه شما منظور رو نفهمیدید
    مشکل جناب oracle اینه که آدرس صفحه جدید که قرار باز بشه مشخص نیست و بر اساس کلیکی که بر روی هر رکورد میشه ، آدرس تغییر میکنه
    کدی که شما نوشتین یک کد جاوای ساده هست
    حالا چه جوری میشه آدرس اون رو متغیر کرد؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    واسه چی گفتم باید javascript رو dynamic اضافه کنی.
    http://rooznamechi.blogspot.com/2006/03/aspnet_29.html

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    دوستان من از همه شما متشكرم ...
    حقيقت امر اينه كه من سواد وبي و جاوا خيلي كمي دارم ، ولي بلدم كه فرم رو بصورت ثابت با جاوا باز كنم و اون مقدار رو با كوري استرسينگ به فرم پخش بفرستم ولي در اصل مشكل من اينه كه نمي دونم اين مقداري كه در كوري استرسينگ هست رو چجوري به صورت ديناميك به متغير value از مديا پلير بدم . باز هم از همه شما تشكر ميكنم ....

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    dim myvalue as string=page.request.item("value")

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    ببينيد ، اين خط
    <PARAM NAME="FileName" VALUE="مسير فايل صوتي كه از فرم 1 مي آيد ">

    از مديا پلير مربوط به رشته مسير هست ، تا اينجا درسته...
    حالا من بجاي ""=VALUE بايد چه بنويسم تا بصورت ديناميك اون رشته رو بگيره ..

    مثلا اگر وبي دات نت بود ، مي نوشتم : value= Request.QueryString("id") ولي نمي دونم مثلا اين متغير myvalue كه شما گفتين رو چجوري و يا بهتر بگم با چه syntax ي بايد جلوي value قرار بدم .( اميدوارم تونسته باشم منظورم رو بيان كنم )
    ممنون

  15. #15

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد


    <%=TextBox1.Text %>



    اين كار خيلي ساده هستش تو رويداد onclick همون دستور open رو كه يكي از دوستان گذاشته بود بنويس بعد به جاي آدرس كه ميگي تغيير مي كنه مثلا مقدار يك textbox رو به صورتي كه نشون دادم قرار بده خود asp.net اين مقدار رو بر مي گردونه و ديگه كار تمومه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    شما دو کار می تونی بکنی یکی اینکه تو صفحه دوم با asp.net و سمت سرور بیای به media player مقدار رو بدی و بعد رندرش کنی که نمی دونم عملی هست یا نه.
    راه دوم هم اینه که querystring رو با جاوااسکریپت بخونی اینجا هم می تونی شیوه کار باهاش رو یاد بگیری
    http://itpencil.wordpress.com/2006/0...D8%AA/#more-79
    http://adamv.com/dev/javascript/querystring

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    از لطفتون ممنونم ، فكر ميكنم مشكلم داره حل ميشه ، فقط يه مورد اينكه براي صدا زدن يه فانكشن جاوا اسكريپت كه در قسمت كدهاي اچ تي ام ال نوشته شده ، از داخل كدهاي وبي دات نت چكار بايد بكنم .چون ميخوام فانكشن باز كردن فرم رو با جاوا اسكريپت از قسمت سلكت گريد ويو صدا بزنم ...
    ممنونم .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    عزیز شما تو gridview یه ستون داری که توش link هست موقع bind شدن grid شما واسه هر ردیف میای به وسیله vb.net و با این تابع بهش تابع جاوا اسکریپت نسبت میدی
    mylink.Attributes.Add("onclick", "javascript:yourfunction()");

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    نقل قول نوشته شده توسط miladr مشاهده تاپیک
    عزیز شما تو gridview یه ستون داری که توش link هست موقع bind شدن grid شما واسه هر ردیف میای به وسیله vb.net و با این تابع بهش تابع جاوا اسکریپت نسبت میدی
    mylink.Attributes.Add("onclick", "javascript:yourfunction()");
    سلام
    من دقيقا منظورتون رو متوجه نشدم ولي در نهايت من فانكشن باز كردن فرم رو بصورت زير نوشتم :

    function OpenplaySondPage(item1,item2) {

    open('form_PlaySound.aspx?id1='+ item1 + '&id2=' + item2 ,"","titlebar=no,toolbar=no,location=no,status=no, menubar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=375,he ight = 308");

    }


    كه دو پارامتر رو توي كوري استرينگ اضافه ميكنه و در فرم پخش اونها رو از كوري استرينگ ميخونم .
    سپس طبق فرمايش شما در قسمت GridView1_SelectedIndexChanged نوشتم :

    Me.GridView1.Attributes.Add("onclick", "javascript:OpenplaySondPage('" & id1 & "','" & id2 & "')")


    ولي حالا يك مشكل جديد پيش اومده و اون اينكه من با يك كليك روي دكمه پخش گريدويو ، به فرم پخش نميرم ، و لي وقتي دو بار كليك ميكنم به فرم مربوطه ميره !!!!

    باز هم از توجه و حوصله زيادتون تشكر ميكنم .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    نه شما نباید Me.GridView1.Attributes رو ست کنی شما باید تو GridView1_RowDataBound بیای و به هر لینک که تو ستون داری با استفاده از playlink.Attributes رویداد click نسبت بدی و واسه هر ردیف
    id1 و id2 رو با توجه به آهنگی که در اون ستون هست مقدار بدی

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    دوست من ، در اول صحبتهام گفتم كه سواد وبي و جاوايي ناچيزي دارم و لطفا يكم آسونتر مطلب رو بگين ، چون راستش متوجه منظورتون نشدم
    و من در اصل ، در زمان اجرا و بوسيله ديتاست اطلاعات رو به گريدويو بايند ميكنم ..(نمي دونم ربطي به صحبت شما داشت يا نه ؟؟)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    اینکارو بکن
    1- به gridview یک فیلد از نوع templatefield اضافه کن
    2 - در حالت edit template گرید یک hyperlink اضافه کن و بعد تو سورس به این تغییرش بده
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" 
    onclick='<%# "javascript:OpenplaySondPage('" + eval("id1") + "','" + eval("id2") + "')" %>' />


    امتحان کن اگه نشد سورس صفحه رو بده برات درست کنم

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    سلام
    متاسفانه نشد . يعني واقعا درست ميشه ؟؟؟؟
    با كمال شرمندگي فايل رو گذشتم .(از لطفتون كمال تشكر رو دارم)...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    دوست عزيز جناب miladr ، شرمنده ، وقت شما رو هم گرفتم .

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    شما شرمنده امتحانات می باشد انشاا... فردا

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    دوست عزيز جناب miladr ، من همچنان منتظر شما هستم ....

  27. #27

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    من هنوز اندر خم يك كوچه ام .... لطفا مشكل من رو هم حل كنين ... بابا اگه واسم مهم نبود اينقدر چك و چونه نمي زدم ؟!!(واگر خودم مي تونستم كه هزاربار خواهش نمي كردم )....

  29. #29

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    من مطالب خوبي رو از اينجا ياد گرفتم ولي بنظرم آقا يا خانوم oracle_2007 راست ميگن و اگه بلد بود كه اينقدر به خودش زحمت نميداد و از شما بخواد اين كارو براش انجام بدين ...

  30. #30
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    سلام به همگي
    بالاخره مشكل من به لطف دوستاني كه در اين تاپيك شركت كردند و صفحه اي كه آقاي raravaice معرفي كردند،حل شد.درسته يكم دير اين مشكل حل شد ولي در عوض چيزهاي خوبي از وب ياد گرفتم ؟! (يك پايان شيرين)
    با تشكر از همه شما ...

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    پست
    163

    نقل قول: redirect بصورت صفحه جديد

    باز هم سلام
    من اون مشكل رو بصورت سرور سايد حل كردم ، اما بسيار مايل هستم كه بدونم بصورت كلاينت سايد چجوري ميشه ؟( روش دوست عزيزمون آقاي miladr)
    براي همين يه تمپليت فيلد به گريد ويو اضافه كردم (اينو تازه ياد گرفتم) . بصورت زير :

    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <a href="script:void(0);" onclick='<%# "playfunc('" + Eval("scode") + "');" %>'>پخش</a>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>


    كه در هنگام پر كردن گريد ويو ، محتواي فيلد scode رو از جدول ، در لينكي بنام پخش در گريد ويو ميذاره و با كليك روي اون فانكشن جاوا اسكريپت playfunc كه پارامتر scode رو ميگيره صدا زده ميشه و الي آخر . تابع نيز اينجوريه :

    function playfunc(code) {
    open('Playform.aspx?code='+ code ,"a","titlebar=no,toolbar=no,location=no,status=no ,menubar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=375,h eight = 400");
    }


    حالا وقتي كه من روي لينك پخش كليك ميكنم ، هيچ صفحه اي باز نميشه ؟!!! لطفا راهنماييم كنيد كه كجاي راه رو اشتباه رفتم ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •