نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    سلام
    من میخواهم تو برنامه ام از هشدار دهنده استفاده کنم
    به این شکل که فرضا یک ماه قبل از تاریخ 1/11/1387 پیامی رو به کار بر سیستم به و
    کاربر رو از نزدیک شدن موعد با خبر سازد و یک پیام هم در یک هفته منانده به
    تارخ مشخص شده
    مثلا صاحب چک رو از نزدیک شدن زمان تاریخ برگشت چک اگاه سازد
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    می تونی از کد زیر استفاده کنی



    DateTime oldDate = new DateTime(2002,7,15);
    DateTime newDate = DateTime.Now;

    // Difference in days, hours, and minutes.
    TimeSpan ts = newDate - oldDate;

    // Difference in days.
    int differenceInDays = ts.Days;

    System.Console.WriteLine("Difference in days: {0} ", differenceInDays);
    System.Console.ReadLine();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    دوستان یکی کمکم کنه نیاز فوری


    من میخواهم تو برنامه ام از هشدار دهنده استفاده کنم
    به این شکل که فرضا یک ماه قبل از تاریخ 1/11/1387 پیامی رو به کار بر سیستم به و
    کاربر رو از نزدیک شدن موعد با خبر سازد و یک پیام هم در یک هفته منانده به
    تارخ مشخص شده

    مثلا صاحب چک رو از نزدیک شدن زمان تاریخ برگشت چک اگاه سازد یا مثلا یک هفته یا بهتر بگم تاریخی که خود کاربر مشخص میکند مثلا 2 یا 3 یا 4 یا ......... روز مانده به تاریخچک به کاربر هشدار دهد

    دوستان میتونم کاری کنم که اگر خیلی به تاریخ برگشت خوردن چک نزدیک شد سیستم خود به خود روشن شود

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله saber4166 : پنج شنبه 14 شهریور 1387 در 21:06 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    میتونم کاری کنم که اگر خیلی به تاریخ برگشت خوردن چک نزدیک شد سیستم خود به خود روشن شود و یه پیغام هشدار بدهد

    این مورد خیلی برام واجبه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    از کدی که در بالا نوشتم استفاده کردی ؟
    خوب تفاضل بین دوتاریخ رو چک کن اگر از یه مقدار خاصی کمتر بود به کاربر پیغام بده .

  6. #6

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    از کدی که در بالا نوشتم استفاده کردی ؟
    خوب تفاضل بین دوتاریخ رو چک کن اگر از یه مقدار خاصی کمتر بود به کاربر پیغام بده .
    دوست عزیز من این قضیه را به این صورت حل کردم که هشدار را مینویسم سیستم این هشدار را بعنوان یک فایل تکست در یکی از درایو ها ذخیره میکنه و که نام این متن تکست تاریخ یاداوری است که توسط کاربر ثبت شده ، ولی الان نمیدونم باید چکار کنم که بیاد نام این فایل (تاریخ روز موعد) را با تاریخ امروز کنترل کنه و اخطار لازم را بده
    لطفا کد مربوطه را برام بنویسید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    نقل قول نوشته شده توسط h.gheidrlou مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من این قضیه را به این صورت حل کردم که هشدار را مینویسم سیستم این هشدار را بعنوان یک فایل تکست در یکی از درایو ها ذخیره میکنه و که نام این متن تکست تاریخ یاداوری است که توسط کاربر ثبت شده ، ولی الان نمیدونم باید چکار کنم که بیاد نام این فایل (تاریخ روز موعد) را با تاریخ امروز کنترل کنه و اخطار لازم را بده
    لطفا کد مربوطه را برام بنویسید
    این راه منطقی نیست و اصلا نیازی به فایل تکست نیست چون در بعضی مواقع به علت عدم مجوز دسترسی به فایل مشکل پیش می اید
    بهترین راه اینه از طریق یک تکست باکس تاریخ چک رو در درون خود برنامه و قسمت setting ذخیره کنی و هر بار در فرم لود فراخوانی کنی حالا می تونی تکست باکس رو هم مخفی کنی بعد با یک کد ساده تاریخ چک رو با تاریخ امروز مقایسه کنی مثلا اگه اختلاف 5 روز بود همان پنج رو به همراه متن هشدار به کاربر نشون بدی فیلم آموزش اختلاف دو تاریخ در نت و سایت دانشجویار است اگه نتونستی پیام بده نمونه بفرستم

    حتی می تونی تاریخ هر روز رو هم ذخیره کنی تا هر روز برات پیام هشدار بده
    به این صورت که تاریخ هر روز رو ذخیره کن و با تاریخ امروز مطابقت کن و شرطی بزار تا اگه هر دو یکی نبود اون متن روز رو نشون بده یعنی چون هر روز از عدد 5 کم میشه و هشدار نمایش داده میشه

  8. #8

    نقل قول: اعلام هشدار برای کاربر یا مدیر یک سیستم کاربری

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    این راه منطقی نیست و اصلا نیازی به فایل تکست نیست چون در بعضی مواقع به علت عدم مجوز دسترسی به فایل مشکل پیش می اید
    بهترین راه اینه از طریق یک تکست باکس تاریخ چک رو در درون خود برنامه و قسمت setting ذخیره کنی و هر بار در فرم لود فراخوانی کنی حالا می تونی تکست باکس رو هم مخفی کنی بعد با یک کد ساده تاریخ چک رو با تاریخ امروز مقایسه کنی مثلا اگه اختلاف 5 روز بود همان پنج رو به همراه متن هشدار به کاربر نشون بدی فیلم آموزش اختلاف دو تاریخ در نت و سایت دانشجویار است اگه نتونستی پیام بده نمونه بفرستم

    حتی می تونی تاریخ هر روز رو هم ذخیره کنی تا هر روز برات پیام هشدار بده
    به این صورت که تاریخ هر روز رو ذخیره کن و با تاریخ امروز مطابقت کن و شرطی بزار تا اگه هر دو یکی نبود اون متن روز رو نشون بده یعنی چون هر روز از عدد 5 کم میشه و هشدار نمایش داده میشه
    دوست عزیز شما صحیح می فرمائید
    من منظورم پاسخ دوست عزیزمون نبود ، من خودم نیاز به کمک دارم برای موردی مشابه که بصورت مشروح که گفتم برنامه نوشتم و هشدار ها را مشتری بتاریخهای مختلف در سیستم خودش ذخیره میکنه و سیستم هر دفعه که برنامه لود میشه نام فایلها را میخونه و اگه با تاریخ تطبیق داشت یا گذشته بود پیام لازم را میده
    حالا من میخوام بدونم چطوری نام فایلها را بخونم با حلقه و با تاریخ روز سیستم چک کنم و پیام را نمایش بدم
    ممنونم اگه کمکم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •