نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

  1. #1

    نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    کارهایی که با session می توان در php انجام داد و ارائه مثالهای کاربردی آن . از همتون قبلا متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    براي جابجايي مقادير بين صفحات كاربرد داره
    جستجو كن تو سايت

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    دوست عزیز در ادامه فرمایشات آقا بهرام:
    این تعریف: http://en.wikipedia.org/wiki/Session
    اینم یه رفرنس کامل با مثال : http://php.about.com/od/advancedphp/ss/php_sessions.htm
    اگه سئوالی داشتید بپرسید تا در قالب یه مثال کمکتون کنیم.
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در ادامه فرمایشات آقا بهرام:
    این تعریف: http://en.wikipedia.org/wiki/Session
    اینم یه رفرنس کامل با مثال : http://php.about.com/od/advancedphp/ss/php_sessions.htm
    اگه سئوالی داشتید بپرسید تا در قالب یه مثال کمکتون کنیم.
    موفق باشید
    سلام

    میشه یه مثال کاربردی بزنی
    چون من یه ادمین نوشتم برا سایت ام

    اما میخوام براش لوگین و ... بزارم
    وقتی هم که کارم تموم شد خودش لوگ اوت شه

    مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravandi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    in my website
    سن
    37
    پست
    102

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    سلام

    میشه یه مثال کاربردی بزنی
    چون من یه ادمین نوشتم برا سایت ام

    اما میخوام براش لوگین و ... بزارم
    وقتی هم که کارم تموم شد خودش لوگ اوت شه

    مرسی
    سلام
    مثلا برای شناختن کاربر در تمام صحفه ها می شه اینجوری عمل کرد(بعد از پر کردن فیلد login)
    <?$_SESSION[id]=$_POST['id'];?>

    الان شما در هر کجا از سایت که می خوای می تونی با استفاده از دستور زیر id کاربر را داشته باشی
    <?$id=$_SESSION[id];?>


    اگر باز مشکلی داشتی دربست در خدمتیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    االبته این نکته در مورد سشن ها قبل اهمیت است که تا زمانی که بروزر فعال باشد قابلیت جابجایی رو دارند و پس از اینکه کاربر از بروزر خارج شد خاصیت خودشون رو از دست می دن و این یک ارزش برای سشن به حساب میاد

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    نقل قول نوشته شده توسط ravandi مشاهده تاپیک
    سلام
    مثلا برای شناختن کاربر در تمام صحفه ها می شه اینجوری عمل کرد(بعد از پر کردن فیلد login)
    <?$_SESSION[id]=$_POST['id'];?>
    الان شما در هر کجا از سایت که می خوای می تونی با استفاده از دستور زیر id کاربر را داشته باشی
    <?$id=$_SESSION[id];?>
    اگر باز مشکلی داشتی دربست در خدمتیم
    سلام
    داداش مرسی که جواب میدی
    خیلی ممنون
    فقط میشه یه کم کد هاتو گسترش بدی

    مثلا یه فرم بزاری برا لوگین
    و بعد هر صفحه که میره سسشن را چک کنه و لوگ اوت هم داشته باشه
    اینطوری فکر کنم بهتر باشه
    ممنون از این همه محبت

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    با اجازه آقا محسن
    دوست عزیز اینم یه نمونه کد
    اگه مشکل داشتید بپرسید
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  10. #10

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    من این کدها را با wampامتحان کردم
    این خطا ها را نشان میده مشکل از کجاست؟
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\4\1.php:10) in C:\wamp\www\4\1.php on line 60

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\4\1.php:10) in C:\wamp\www\4\1.php on line 60
    error

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    نقل قول نوشته شده توسط jalaladdin مشاهده تاپیک
    من این کدها را با wampامتحان کردم
    این خطا ها را نشان میده مشکل از کجاست؟
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\4\1.php:10) in C:\wamp\www\4\1.php on line 60

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\4\1.php:10) in C:\wamp\www\4\1.php on line 60
    error
    این هشدار به این معنی که شما قبلا session رو استارت کردی یا قبل از session خروجی به صفحه فرستادی

  12. #12

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    در ادامه جواب رضا
    شاید مشکل شما UTF-8 بودن صفحه باشه
    کاراکتر های به نام BOM در اول صفحه تون قرار داره که باید حذف بشه
    می تونی با notepad++ این کار رو انجام بدی

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    Smile نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    sessionها در خود سرور ذخیره میشن.به نظر من بهتره که یه نگاه به فایل php.ini بندازی.اگر PHP.INI خودتو چک کنی چنین خطی رو میبینی:
    session.save_path = /tmp
    برای اصلاح این مشکل یک دایرکتوری بنام C:\PHP\sessiondata بساز. بعد در PHP.INI خط بالارو به این صورت تغییر بده:
    session.save_path = C:\PHP\sessiondata

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن

    اگر PHP.INI خودتونو چک کنید چنین خطی در اون خواهید دید:
    session.save_path = /tmp
    اگر چک کنید خواهید دید که چنین مسیری در محل نصب PHP وجود نداره. برای اصلاح این مشکل یک دایرکتوری بنام C:\PHP\sessiondata بسازید. بعد در PHP.INI خط بالارو به اینصورت تغییر بدید:
    session.save_path = C:\PHP\sessiondata

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •